Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Bradford City - ITFC

Sheffield United tilføjede i sidste uge Ipswich deres første nederlag i 10 kampe. I morgen gælder det Bradford City på Valley Parade, og her har Ipswich revanche til gode. Bradford vandt tilbage i august med 2 - 1 på Portman Road, på et sent mål scoret af Michael Proctor.

Siden sidste møde er det dog gået i modsatte retning for begge klubber. Bradford City har længe ligget i midten af tabellen, men fra slutningen af oktober til starten af december tabte Bradford hele syv kampe i træk, og røg dermed faretruende tæt på oprykning. Ipswich derimod har ikke tabt de sidste otte ligakampe, men i sidste uge blev den fine statistik dog slået lidt i stykker da det blev til et ærgerligt 3 - 4 nederlag på Bramall Lane.

Joe Royle har de samme spillere til rådighed som mod Sheffield United i sidste uge. Thomas Gaardsøe var indtil igår eneste tvivlsomme hos Town, men han er klar til at starte inde. Lidt overraskende er Martijn Reuser, som der i sidste uge fik fri transfer, blevet tilføjet til truppen.

ITFC ( forventet ): Andy Marshall, Matt Holland, Hermann Hreidarsson, Thomas Gaardsøe, Chris Makin, Fabian Wilnis, Jermaine Wright, Tommy Miller, Jim Magilton, Marcus Bent og Pablo Counago.
Bænken: James Pullen, Matt Richards, Darren Ambrose, Alun Armstrong og Darren Bent. ( Nabil Abidallah, Martijn Reuser og Richard Naylor )

Bradford må stille uden deres topscorer, Andy Gray, som der sidder over med karantæne. Peter Atherton sidder ligeledes over med karantæne, mens Jamie Lawrence er ude med en skade. Danny Cadamarteri er tilbage i truppen, og den nyindkøbte keeper, Stefan Magnusson, er også med, men er købt som gardering på målmandsposten.

Bradford City - ITFC stats: [ BETTINGZONE STATS ].


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch