Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Ipswich Town FC
Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews - NY Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Reserveholdet
Kampprogram Match reports
Youth Academy
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter Club'en
Supporter portrætter - NY Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Portman Post
Netartikler
Fan Forum
Forum Afstemning
Links
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@mobilixnet.dk

Match previews
2002/2003
ITFC - Preston North End

Jim Magilton og Tommy Miller er Joe Royles eneste bekrymringer forud for morgendagens kamp mod Preston North End, som Town tager imod på Portman Road. Jim Magilton og Tommy Miller er med i truppen, men Jim Magilton bliver højst sandsynligt ikke 100% klar efter han pådrog sig en skade i sidste uges kamp mod Burnley, mens Tommy Miller stadig plages af den skade som der har drillet i den seneste måneds tid, men er klar til at starte inde.

Chris Makin er også tilbage, efter han har siddet over med henholdsvis karantæne og en skade i de sidste to kampe. Pablo Counago, som scorede sit første udebanemål, og senere i første halvleg måtte lade sig udskifte med en flænge i øjnbrynet, i 1 - 1 kampen mod Burnley, er også klar til start.

Town har ikke tabt i de sidste syv kampe, og der er intet der tyder på at Preston ødelægger Towns kamp om at komme tilbage til Premier League. Preston har nemlig tabt de seneste fem kampe i træk, senest blev det til et 2 - 1 nederlag til 3. divisionholdet Rochdale hjemme på Deepdale.

ITFC ( forventet ): Andy Marshall, Matt Holland, Hermann Hreidarsson, Thomas Gaardsøe, Fabian Wilnis, Chris Makin, Jim Magilton, Jermaine Wright, Tommy Miller, Marcus Bent og Pablo Counago.
Bænken: James Pullen, Darren Ambrose, Matt Richards, Richard Naylor, Darren Bent. ( Martijn Reuser og Nabil Abidallah ).

Krisen kradser så småt i Preston North End, og som sagt så blev man i FA Cup'en sendt ud af 3. divisionsklubben Rochdale med et ydmygende 2 - 1 nederlag hjemme på Deepdale.

Preston er også en del svækket til kampen mod Ipswich. Målmand, David Lucas, er ude med en skade, men Preston har garderet sig med lånet af Jonathan Gould, som der er klar til sin debut i morgen på Portman Road. Angriberen Richard Cresswell er tvivlsom, ligesom Rob Edwards og Michael Keane også tvivlsomme, mens Richardo Fuller helt sikkert ikke er med, da han sidder over med an langvarig skade. Ydermere har Preston hele fem spillere i karantæne. Graham Alexander, Chris Lucketti, Dickson Etuhu, Paul McKenna og Mark Rankine er alle ude med karantæne.

ITFC - Preston North End stats: [ BETTINGZONE STATS ].


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch