Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Portsmouth - ITFC

Paul Merson har advaret holdkammeraterne om Towns potientiale styrkeIpswich skal i morgen en tur til Fratton Park hvor modstanderen hedder Portsmouth. Sidste gang da Town lå i 1. division ville det have været et opgør som Town kunne vinde med en middel præstation, men Portsmouth har gennem de seneste par sæsoner udviklet sig til oprykningsfavorit, bl.a. ved at have en rig jugoslav i baglommen.

Ipswich må til kampen undvære John McGreal og Mark Venus som begge sidder over med skader, men til gengæld er Chris Makin og Jim Magilton tilbage i truppen. Martijn Reuser er ikke ligesom i sidste uge med i truppen, da Chris Makin er vendt tilbage. Marcus Bent kan komme ind som joker i dagens kamp, da han ikke på nuværende tidspunkt er i stand til at spille en hel kamp.

ITFC: Andy Marshall, Jamie Clapham, Thomas Gaardsøe, Hermann Hreidarsson, Chris Makin, Fabian Wilnis, Matt Holland, Jim Magilton, Tommy Miller, Pablo Counago og Richard Naylor.
Bænken: James Pullen, Jermaine Wright, Darren Ambrose, Darren Bent og Marcus Bent.

Hos Portsmouth er Matt Taylor tilbage på midtbanen, og manager Harry Redknapp har også Jason Crowe og Deon Burton til rådighed. Jason Crowe scorede Portsmouths udlignende mål i 1 - 1 kampen i sidste mod Stoke City på Britannia Stadium. Redknapp må til gengæld undvære angriberen Vincent Pericard som er skadet.

Der er sket en hel del i Portmouths spillertrup siden Towns sidste møde med "Pompey", således finder man bl.a. den tidligere Celtic-spiller, med en lille fortid på Portman Road på lån, Mark Burchill. Den tidligere West Ham-manager Harry Redknapp er blevet ansat som manager, og det ser ud til at have haft en god effekt hos "Pompey". Portsmouth ligner en klar favorit til at vinde 1. division, og rykker man op så er det første gang siden slutningen af 80'erne at holde var oppe i den bedste række og vende engang, man rykkede nemlig ud året efter.

En anden hovedperson i klubben ud over Harry Redknapp er kaptajnen, Paul Merson, og netop Merson har advaret om Towns styrke. Merson mener således at Town er det andetbedste hold i rækken - efter Portsmouth!! "Jeg er overbevist om at Ipswich har et bedre mandskab end Leicester. Leicester vandt her, men bleb godt hjulpet af en regnfuld bane. Vi må spille op til vores bedste mod Ipswich, da jeg mener at det er det potientielt bedste mandskab i denne række, men tabellen viser at vi er de bedste, og det er ingen tilfældighed at vi ligger som vi gør" udtaler Merson.

Town har det godt på Fratton Park, og har således kun tabt 4 ud af 17 kampe, og i de seneste fem opgør har Town vundet tre og stået to uafgjort, så det tegner godt for Ipswich, hvis man vel og mærke ser på statistikken.

Portmouth - ITFC stats ( Bettingzone ): [ BETTINGZONE STATS ].


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch