Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Sheffield United - ITFC

Sheffield United FA Cup'ens 4. runde står for tur og her skal Town en tur til Bramall Lane for at spille mod et formstærkt Sheffield United mandskab, for ser man bort fra Uniteds kamp mod Liverpool i Worthington Cup'ens ene semifinale på Anfield så har The Blades ikke tabt i 15 kampe i træk. Town står dog næsten ligeså stærkt, hvor det er blevet til ni kampe uden nederlag.

Town har som sagt ikke tabt i ni kampe i træk, og generalt har Town taget på Sheffield United, således er det kun blevet til et nederlag i de sidste 10 sæsoner. Nederlaget var iøvrigt resultatet af en 4. runde kamp i FA Cup'en.

Der har været gang i svingdøren i denne uge på Portman Road, da hele syv spillere har fået en fri transfer, men det var dog kun Martijn Reuser som den eneste der lå tættest på førsteholdet, og det kommer dermed ikke til at ramme Royles favoritopstilling. Joe Royle stiller højst sandsynligt op med de samme 11 som vandt 3 - 0 sidste lørdag over Preston North End.

Alun Armstrong er blevet sine skader kvit og han kan sidde på bænken i morgen mod Sheffield United, mens John McGreal er yderst tvivlsom, og slutteligt overtager Nabil Abidallah pladsen fra Martijn Reuser.

ITFC ( forventet ): Andy Marshall, Matt Holland, Hermann Hreidarsson, Thomas Gaardsøe, Chris Makin, Fabian Wilnis, Jermaine Wright, Tommy Miller, Jim Magilton, Marcus Bent og Pablo Counago.
Bænken: James Pullen, Matt Richards, Darren Ambrose, Alun Armstrong og Darren Bent. ( Nabil Abidallah )

Sheffield United var i tirsdags ude i en opslidende Worthington Cup semifinale mod Liverpool, en kamp som endte med at komme i forlænget spilletid, og derefter var det ellers bare farvel til The Blades, som tabte kampen med 2 - 0 efter at have vundet den første med 2 - 1.

Kampen tog hårdt på United-spillerne, og således sidder Nick Montgomery og Shaun Murphy ude med skader, mens Michael Tonge har karantæne. Dean Windass kan heller ikke deltage i morgendagens kamp eftersom han har spillet for Middlesbrough i FA Cup'en.

Sheffield United - ITFC stats: [ BETTINGZONE STATS ].


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch