Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Leicester City - ITFC

Matt Holland sender bolden ind bag Ian Walker i det seneste opgør mellem Town og Leicester, et opgør som Town vandt med hele 6 - 1.
Matt Holland sender bolden ind bag Ian Walker i det seneste opgør mellem Town og Leicester, et opgør som Town vandt med hele 6 - 1.
Town skal op imod endnu en svær modstander, efter at have mødt førerholdet Portsmouth på Fratton Park i lørdags, står dagens kamp mod rækkens nuværende nummer 2, Leicester City, på City Stadium. Leicester har, ligesom Portsmouth, en imponerende hjemmebanestatistik. Det er således kun blevet til et nederlag og en uafgjort ud af 13 mulige.

Ipswich viste rigtig gode takter i sidste uges 1 - 1 opgør mod Portsmouth, og skulle der have været en vinder ville det have været Ipswich, og Town er også det hotte emne blandt de engelske bookmaker som en meget sandsynlig vinder til rigtig gode penge, og endelig skal det ikke glemmes at Town udraderede Leicester City med 6 - 1 på Portman Road i det første opgør mod "The Foxes". Opgøret sættes først igang kl. 19.05 pga. direkte tv-transmisson.

Chris Makin, Jim Magilton og Fabian Wilnis har i løbet af ugen kæmpet med lidt småskader, men de meldes alle klar til kamp. Mark Venus sidder som forventet over, mens Martijn Reuser og Alun Armstrong ligeledes misser dagens opgør grundet skader. Royle har kun foretaget en ændring i den trup som tager med til Leicester, således er Nabil Abidallah kommet med i stedet for Matt Richards, men det skal ikke forventes at den lille hollandske tekniker kommer i spil.

ITFC (forventet): Andy Marshall, Jamie Clapham, Thomas Gaardsøe, Hermann Hreidarsson, Chris Makin, Fabian Wilnis, Matt Holland, Jim Magilton, Tommy Miller, Pablo Counago og Richard Naylor.
Bænken: James Pullen, Jermaine Wright, Darren Ambrose, Darren Bent og Marcus Bent. ( Nabil Abidallah )

Siden Towns sidste opgør mod Leicester, som endte med en suveræn 6 - 1 hjemme på Portman Road, er det gået i vær sin retning for de to mandskaber. Leicester har stabiliseret sig i toppen, mens Town har ligget og rodet nede i de nederste lag.

Leicester-manager, Micky Adams, råder igen over Callum Davidson, men han må til gengæld undvære den solide forsvarsspiller Frank Sinclair som har karantæne, mens Gerry Taggart er tvivlsom.

Se Towns resultater mod Leicester i Head-to-head sektionen ved at klikke her: [ ITFC - LEICESTER CITY ]


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch