Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

ITFC - Walsall

Ipswich er efter to gode kampe mod 1. divisions nummer 1 og 2, Portsmouth og Leicester, godt på vej til at kæmpe sig opad i tabellen mod Play-Off pladserne som lige pt er 8 point væk, og det endda med en spillet kamp mindre. Walsall er dagens modstander hjemme på Portman Road, og det ligner tre nye point. Town startede sæsonen i Walsall med en 2 - 0 sejr, og sidst Walsall gæstede Portman Road blev det ligeledes til en 2 - 0 sejr i Towns favør.

Walsall høster for det meste deres point hjemme, men de har voldt topholdene problemer, således tabte 2 - 3 på Fratton Park til Portsmouth, mens det blev til et knebent 1 - 2 nederlag på Carrow Road til "pipfuglene", i en kamp hvor Walsall kom foran 1 - 0. Senest blev det til et 0 - 1 nederlag i Boxing Day derbyet mod Sheffield United på Bescott Stadium.

Towns resultater på det sidste har været imponerende, senest med en sejr på 2 - 1 i Leicester, og i forrige weekend blev det til 1 - 1 ude mod Portsmouth.

Til dagens kamp må vi undvære Andy Marshall som sidder over med en skade, hvilket betyder at James Pullen træder til mellem stængerne. Lewis Price, ungdomslandsholdsspiller for Wales, er kaldt ind som reservekeeper. Martijn Reuser er tilbage i truppen efter sin skade, men må nok forventes at se kampen fra bænken.

ITFC (forventet): James Pullen, Jamie Clapham, Thomas Gaardsøe, Hermann Hreidarsson, Chris Makin, Fabian Wilnis, Matt Holland, Jim Magilton, Tommy Miller, Pablo Counago og Marcus Bent.
Bænken: Lewis Price, Jermaine Wright, Darren Ambrose, Darren Bent og Richard Naylor.

Colin Lees Walsall må ligeledes se bort fra sin faste målmand, James Walker, Walker sidder nemlig over med karantæne. Den tidligere Wolverhampton-spiller Lodovic Pollet ser ud til at være kommet sig over sin skade og er med i Walsall truppen. Gareth Aisworth blev i sidste udekamp vist ud, men karantænen er ikke tråt i kraft endnu, og det forventes at den aggresive midtbanespiller starter inde.

ITFC - Walsall stats: [ BETTINGZONE STATS ]


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch