Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Town forsætter jagten på Play-Off

1 januar 2003
Nationwide League 1. division,
Portman Road,
Ipswich Town - Millwall 4 - 1 ( 0 - 0 )

Towns første kamp i det nye år endte med sejr på 4 - 1 over Millwall, alle mål scoret i anden halvleg. Resultatet lyver måske lidt, for Millwall spillede op med Ipswich langt hen ad vejen, men til sidst var det Town som styrede begivenhederne.

Tommy Miller Tommy Miller var med i startopstillingen trods en mindre skade, men det syntes ikke til at se da han bragte Town foran 1 - 0 i det 57. minut. Millwalls bedste spiller, Steven Reid, udlignede minutter senere. Town afgjorde kampen inden for det sidste kvarter med hele tre scoringer. Jermaine Wright gjorde det til 2 - 1 på et fantastisk langskud i det 75. minut, Marcus Bent afgjorde reelt kampen fire minutter senere med sin scoring til 3 - 1, og tre minutter før tid satte Tommy Miller prikken over i'et, da han sikkert sparkede et straffespark i mål begået mod Darren Ambrose.

Som sagt var Tommy Miller med i startopstillingen, selvom det egentlig var forventet at han ville starte på bænken pga. en skade. Joe Royle startede dermed i samme opstilling som i de forgående par kampe, og det er kun oppe foran ar Royle har lavet ændringer siden Worthington Cup kampen mod Liverpool, hvilket også indebærer at Mat Holland nu er at finde i det centrale 3-mands forsvar.

Ipswich lagde stærkt ud, og allerede efter godt et halvt minuts spil havde Jim Magilton haft den første afslutning på mål. Fire minutter var Millwall tæt på at tage Town forsvaret på sengen, da Dennis Wise kom til en chance, men Andy Marshall reddede flot kanstanjerne ud af ilden.

Det var dog Town der havde styr på kampen i den tidlige fase, og kort efter Dennis Wises chance i den ene ende var det nu Town som der var tæt på i den anden. Pablo Counago, som endnu engang viste hvorfor han er den fortrukne mand oppe foran, måtte se sit skud parreret af Tony Warner i Millwall målet, men Jim Magilton var der til at følge op, men hans frække lob ramte stolpen.

Kamp svang frem og tilbage nu, først klarede Marshall et skud fra veteranen Steve Claridge, og derefter var det Richard Naylor med et hovedstøds forsøg mod Millwalls mål, og på det efterfølgende angreb fra Millwalls side var det en velspillende Steven Reid der forsøgte sig med et godt langskudsforsøg som strøg lige over overlæggeren.

Efter en hektisk start på kampen med masser af chancer begyndte det så småt at tynge ud i det, og det var faktisk Millwall som der var tæt på at bringe sig i front, men Andy Roberts måtte se sit skud blokekeret af Thomas Gaardsøe.

Town fik spillet sig op sidst i halvlegen, og i det 39. minut måtte Tommy Miller se sit skud blokeret Stuart Nethercott.

Kampen ændrede form da Ipswich i det 53. minut satte Darren Ambrose og Marcus Bent på banen i stedet for henholdsvis Fabian Wilnis og Richard Naylor, hvilket også betød at Ipswich skiftede til en 4-4-2 formation. Ambrose udfordrede fra start, og Bent var en trussel fra start af.

Tre minutter efter gav indskiftningerne pote. Darren Ambrose bragte sig allerede her i centrum ved at snyde et par Millwall spillere, og derefter spille bolden videre til Tommy Miller, som der lidt ude fra kanten af straffesparksfeltet bragte Town på 1 - 0, og minutter senere var Pablo Counago tæt på at score til 2 - 0, men Tony Warner reddede flot.

Glæden varede dog ikke længe for bare fem minutter efter bragte Steven Reid balance i regnskabet med sin scoring til 1 - 1. Neil Harris lagde bolden ind over fra højrekanten, og Steven Reid stod der til at sende bolden i nettet. Det var ikke ufortjent at Millwall udlignede for indtil nu havde det været en meget lige kamp.

Man kunne så småt mærke utrygheden på Portman Road, for Town har alt for tit tabt sådanne kampe hjemme i denne sæson, men Jermaine Wright sørgede med et fantastisk spark fra 25-meter for at Town kom foran 2 - 1, og så glæden igen at spore hos Town-fansene.

I det 79. minutter, bare fire minutter efter Wrights scoring, gjorde Marcus Bent til 3 - 1 og sejren var hjemme. Bent satte bolden sikkert ind bag Warner efter at Jamie Clapham havde spillet ham fri.

Ipswich havde overtag i både spil og chancer nu, og i det 87. minut tiltvang Darren Ambrose sig et straffespark da han legede kispus med nogle Millwall-spillere for til sidst at blive fældet uregelimenteret. Både Miller og Ambrose ville sparke, og til sidst kom Matt Holland op og blandede sig, men kun for at afgøre at Miller skulle spark. Godt valgt! Miller scorede sikkert til 4 - 1.

Med sejren fik Town ikke bare en god start på det nye år, men chancen for at komme i Play-Off ser nu mere og mere sandsynlig ud. på lørdag gælder det Morecambe, en kamp som Royle nok hellere ville have byttet med en ligakamp sådan som det går nu, men Morecambe fra Conference League burde være en overkommelig modstander.


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
4 - 1
Millwall
57.: Tommy Miller
Halvleg: 0 - 0
64.: Steven Reid
75.: Jermaine Wright
Tilskuere: 26.040
79.: Marcus Bent
87.: Tommy Miller ( Straffe )

Uds.
Holdene:

Uds.
Andy Marshall
Tony Warner
Jamie Clapham
Matthew Lawrence
Hermann Hreidarsson
Darren Ward
Thomas Gaardsøe
69
Stuart Nethercott
Fabian Wilnis
53
Andy Roberts
Chris Makin
Paul Ifill
Tommy Miller
David Livermore
Jim Magilton
Dennis Wise
56
Matt Holland
Steven Reid
Richard Naylor
53*
Steve Claridge
81
Pablo Counago
Neil Harris
James Pullen
Udskiftere:
Willy Gueret
Jermaine Wright
69
Robert Ryan
56
Darren Ambrose
53
Christophe Kinet
81
Darren Bent
Kevin Braniff
Marcus Bent
53*
Paul Robinson
Kort
Steven Reid
35
Match Stats
20
Skudforsøg
15
13
Skud på mål
10
7
Frispark - begået
8
6
Hjørnespark
9
0
Gule kort
1
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch