Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Udvisning ødelagde rytmen

1 februar 2003
Nationwide League 1. division,
Valley Parade,
Bradford City - Ipswich Town 2 - 0 ( 0 - 0 )

Towns gode stime i 1. division forsatte ikke i dag på Valley Parade, da det blev til et nederlag på 2 - 0 til Bradford City. Dommer Clive Wilkes bar sin del af skylden efter han i det 50. minut viste Hreidarsson ud for en for høj albue! Udvisningen ødelagde rytmen hos Town som der ellers havde haft god kontrol over kampen.cDa danske Claus Bech Jørgensen bragte Bradford foran i det 62. minut gjorde han livet endnu sværere for Town, og afgørelsen på kampen kom blot fem minutter senere da hjemmeholdets Danny Forrest gjorde det til 2 - 0.

Ipswich mødte op til kampen med samme holdopstilling som i sidste uges FA Cup kamp mod Sheffield United, dog med en lille ændring på bænken, da Martijn Reuser var taget med i stedet for unge Nabil Abidallah. Reuser, som der har fået en fri transfer hvis en klub skulle melde sig, kom ind 12 minutter før tid for at gøre lidt reklame for sig selv.

Bradford City var ramt af skader og karantæner, og man savnede specielt topscorer Andy Gray til dagens kamp, men den unge stedfortræder og debutant, Danny Forrest, gjorde hvad han kunne for at udfylde hullet oppe i angrebet bl.a. med sin scoring til 2 - 0.

Bradford startede med at have kampens første chance. Det var Simon Francis som testede Marshall, men Marshall var på plads. Kort efter var det Aidan Davisons tur til at komme i aktion i den anden ende af banen, da Fabian Wilnis testede Bradford-keeperen.

Ipswich havde i første halvleg det meste af spillet, men Bradford City dukkede af og til op i Towns ende med nogle rimelige forsøg.

Kampens hidtil største chance kom efter godt et kvarters spil. Jim Magiltons hjørspark endte hos Pablo Counago som headede bolden forbi keeper Davison, men på målstregen var det den tidligere Ipswich-spiller, Gus Uhlenbeek, som der headede væk. Kort forinden havde Hreidarsson også haft et godt hovedstødsforsøg, som der dog gik forbi mål.

Efter en halv times spil var Town tæt på at tage føringen. Marcus Bent sendte bolden på stolpen, efter et godt indspil fra Matt Holland på højrekanten.

Det lykkedes Pablo Counago kort inden pausefløjt at sende bolden i nettet, men han var offside, og således kunne Ipswich gå til pausen med 0 - 0. I slutsekunderne af første halvleg kom dommer Clive Wilkes for første gang i centrum da han ikke dømte straffespark til Ipswich, efter at Marcus Bent blev fældet af Aidan Davison.

Joe Royle satsede offensivt allerede fra starten af anden halvleg. Darren Bent, som der har scoret i de sidste to kampe efter at være blevet skiftet ind, kom på banen i stedet for Fabian Wilnis.

Kampen tog en dramatisk vending i det 50. minut, da dommer Clive Wilkes fik en trang til at ødelægge kampen. Flere mærkværdige kendelser toppede i det 50. minut, da han gav Hermann Hreidarsson direkte rødt kort, efter at Hreidarsson uforsætteligt i en duel med Simon Francis havde knaldet en albue i hovedet på ham. Kampen vendte til Bradfords fordel, og med tre angribere på banen skulle der ske en udskiftning. Ambrose kom på i stedet for Counago.

I det 62. minut bragte danske Claus Bech Jørgensen Bradford City i spidsen, en umarkeret Jørgensen sendte bolden forbi Marshall.

I det 68. minut bragte Bradford sig yderligere foran. Debutanten Danny Forrest sendte bolden forbi Marshall, efter et oplæg fra Ashely Ward.

Det var ikke Towns aften, hvilket man kunne konstatere et kvarter før tid. Darren Ambrose sendte Darren Bent afsted, Bent sendte bolden over Davison, men overliggeren reddede Bradford.

Martijn Reuser kom på banen med 12 minutter igen, men det var for sent, Town havde hverken spil eller chancer til at komme tilbage i kampen. Til gengæld var Claus Bech Jørgensen endnu engang ved at score for Bradford, men han sendte bolden i sidenettet.'

Det blev ikke til de tre point som de fleste havde håbet, men Bradford blev hjulpet godt på vej af dommer Wilkes, som der med udvisningen af Hreidarsson tydeligvis tog livet af Town.


Match facts

Valley Parade,
Bradford City
2 - 0
Ipswich Town
62.: Claus Beck Jørgensen
Halvleg: 0 - 0
68.: Danny Forrest
Tilskuere: 12.080

Uds.
Holdene:

Uds.
Aidan Davison
Andy Marshall
Gus Uhlenbeek
Hermann Hreidarsson
Robert Molenaar
Thomas Gaardsøe
Mark Bower
Chris Makin
Wayne Jacobs
Fabian Wilnis
45
Claus Bech Jørgensen
Matt Holland
Michael Standing
Jermaine Wright
Simon Francis
Tommy Miller
Lewis Emanuel
Jim Magilton
78
Ashley Ward
Marcus Bent
Danny Forrest
Pablo Counago
53
Stefan Magnusson
Udskiftere:
James Pullen
Craig Fishlock
Matt Richards
Andrew Lee
Martijn Reuser
78
Kevin Sanasy
Darren Ambrose
53
Danny Ekoku
Darren Bent
45
Kort
Wayne Jacobs
51
Hermann Hreidarsson
50
Chris Makin
67
Match Stats
18
Skudforsøg
8
12
Skud på mål
3
12
Frispark - begået
13
6
Hjørnespark
5
6
Gule kort
4
0
Røde kort
1

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch