Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Ambrose matchvinder i overtid

6 oktober 2002
Nationwide League 1. division
Selhurts Park,
Wimbledon - Ipswich Town 0 - 1 ( 0 - 0 )

Indskiftede Darren Ambrose blev Towns helt store matchvinder, da han i overtiden sikrede Town deres første ligasejr i syv kampe, en kamp som Ipswich skulle have afgjort meget før, og hvor man endnu engang var lige ved at tro, at spil og chancer skulle føre til ingenting, men matchvinder, Darren Ambrose, ændrede heldigvis på den påstand. Dermed har det været en god uge for Town, først med en sejr i UEFA Cup'en, og dernæst sejren idag over Wimdledon.

Darren Ambrose George Burley startede med samme holdopstilling som mod FK Sartid. Dog var der en undtagelse, da Jim Magilton sad over med en skade, Tommy Miller tod pladsen i stedet. Værd at bemærke er det at unge Matt Richards endnu engang var med på bænken. Richards, et ungt talent som vi nok skal få mere at se til i denne sæson.

Wimbledon kom ud til kampen med stor selvtillid. Stuart Murdochs mandskab vandt nemlig 3 - 1 ude over Portsmouth i Worthington Cup'en, hvilket var Portsmouths kun andet nederlag i denne sæson, men det kunne man ikke se på "The Dons" spil idag.

Kampen blev spillet på et gabende tomt Selhurts Park, kun 3238 var mødt op til dagens kamp, og så skal det med at lige godt halvdelen var fra Ipswich! Wimbledons tilskuereproblem ligger i at deres tidligere så trofaste fans har boykottet klubben pga. af Wimbledon-ledelsens planer om at flytte til et stadion over 100 km væk. De tidligere Wimbledon FC fans har derfor stiftet deres egen klub, AFC Wimbledon, som der iøvrigt spiller på Wimbledon FC's gamle hjemmebane.

Første halvleg var en meget blød affære, men der blev dog producrede en del forsøg fra Ipswichs side.

Marcus Bent, som der blev matchvinder i Jugoslavien, testede hjemmeholdets keeper første gang i det 10. minut, men Kelvin Davies var på sin plads.

Tre minutter senere var det Wimbledons tur til at forsøge sig, men Adam Nowland måtte de sit forsøg godt reddet af Andy Marshall.

Pablo Counago havde derefter en stribe forsøg, men ingen af var rigtige farlige, og så kunne Burley konstatere at 0 - 0 var hvad Ipswich måtte gå til halvleg med.

Godt to minutter inde i anden halvleg havde Finidi George Ipswichs første forsøg, men hans hovedstøds forsøg strøg lige forbi den ene stolpe.

I det 64. minut var Town tæt på at tage føringen, først ved Jermaine Wright, og dernæst Marcus Bent, men begge gange var Wimbledons keeper, Kelvin Davies, på plads. Marcus Bent fuldte godt op på sin gode præstation i torsdag, og han var igen idag blandt Towns bedste.

Godt fem minutter efter var det Pablo Counagos tur til at forsøge sig. Først fyrede den spanske U/21 spiller et kanonskud af mod mål, lige for enden af straffesparks feltet, men skudet strøg forbi mål, et skud som Kelvin Davies ikke havde taget hvis det havde været inde for målrammen.

Kelvin Davies var da også chanceløs minutter senere, da Pablo Counago endnu engang var på spil. Fra næsten samme position som før fyrede Counago kanonen af, og denne gang var det inde for målrammen, men desværre var stolpen i vejen.

Tiden havde passeret de 90 minutter, og tilskuerne på Selhurst Park var på vej ud af stadion, da Darren Ambrose sikrede, med det så godt som sidste spark i kampen, Town tre vigtige point.

Med sejren rykker Town ikke specielt op i tabellen, men man skal huske på at Town mangler at spiller tre kampe, hvis Town vinder disse tre kampe, så er Play-Off pladserne ikke mange point væk.


Match facts

Selhurst Park,
Wimbledon
0 - 1
Ipswich Town
Halvleg: 0 - 0
90.: Darren Ambrose
Tilskuere: 3.238

Uds.
Holdene:

Uds.
Kelvin Davies
Andy Marshall
Darren Holloway
Jamie Clapham
Rob Geir
John McGreal
Mikele Leigertwood
Chris Makin
Peter Hawkins
Wayne Brown
Joel McAnuff
Finidi George
60
Trond Andersen
Matt Holland
Damien Francis
Tommy Miller
Alex Tapp
Jermaine Wright
Neil Shipperley
Pablo Counago
90
Adam Nowland
57
Marcus Bent
Paul Heald
Udskiftere:
James Pullen
Chris Willmott
Thomas Gaardsøe
Wayne Gray
57
Matt Richards
Nigel Reo-Coker
Darren Ambrose
60
Heikki Haara
Alun Armstrong
90
Kort
Ingen Ingen
Match Stats
6
Skudforsøg
13
1
Skud på mål
9
15
Frispark - begået
12
2
Hjørnespark
8
0
Gule kort
0
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch