Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Middlesbrough sendt ud

6 november 2002
Worthington Cup,
Portman Road,
Middlesbrough 3 - 1

Det var en broget flok spillere som Joe Royle havde skrabet sammen til aftens Worthington Cup kamp mod Premier League mandskabet fra Middlesbrough, en kamp som Town overbevisende vandt med 3 - 1, og hvor Thomas Gaardsøe ikke bare tegnede sig for en af Towns bedste, men også scorede kampens første mål i det andet minut.

Fabian WilnisJoe Royle havde som sagt valgt at stille op med et lidt usædvanligt hold, eftersom der trods alt var tale om at det var et Premier League mandskab der kom til Portman Road. Royle valgte at give debut til den unge keeper James Pullen, og de sædvanlige "bænkevarmere" Jermaine Wright, Finidi George, Fabian Wilnis samt Tommy Miller blev alle sendt i kamp fra start af. Mark Venus var tilbage i forsvaret efter en skade.

Helt udenfor sad Matt Holland, Jim Magilton og Darren Ambrose, mens Alun Armstrong, Marcus Bent og Richard Naylor var ude med skader, og Pablo Counago sad over med karantæne. Joe Royle havde ellers lagt op til at Richard Logan skulle være med fra start, men Royle valgte at ligge Finidi George som en hængende angriber. På bænken var det stort set kun Andy Marshall der har været i kamp for førsteholdet, da hverken Ian Westlake, Richard Logan eller den mulige debutant, Matt Bloomfield, nogensinde har prøvet at være med fra start, og hvor Matt Richards kun har været med en gang fra start.

Middlesbrough var dog heller ikke helt i stærkeste opstilling, da Steve McLaren havde valgt kun at bruge to af de spillere der startede inde i deres seneste kamp mod Newcastle United.

Trods det så viste Town at de sagtens kunne være med, og allerede efter to minutter havde Thomas Gaardsøe bragt Town foran. Thomas Gaardsøe førte bolden frem fra lige ude foran eget straffesparksfelt, brugte Jamie Clapham på midten som bande, driblede uden om Robbie Stockdale, og til sidst sparkede Gaardsøe bolden i bag en sagesløs Middlesbrough keeper til 1 - 0.

Ipswich spillede med en slags 4-4-2 med wing-backs, og det betød at Wilnis og Hreidarsson stødte med frem, og det var da også Fabian Wilnis der havde Towns næste chance. Finidi George lagde en god aflevering til en frembusende Fabian Wilnis, men Middlesbroughs Tony Vidmar kom i vejen.

Wilnis var kort efter på spil igen. Denne gang slog han en fremragende aflevering bag Middlesbroughs forsvarskæde, og så var Darren Bent over bolden og fik en gratis friløber mod mål, men Tony Vidmar kom tilbage, og med en præcis tackling afværgede han Bent i at score til 2 - 0.

Man skulle helt frem til det 25. minut før Middlesbrough begyndte at rører på sig oppe i den anden ende, men James Pullen kunne se Allan Johnstones forsøg gå forbi mål. Primært fordi Town havde fået organiseret det rigtig godt nede i forsvaret, og der blev ikke begået de samme fejl som tidligere.

Minuttet senere var Middlesbrough på færer igen, men Franck Queudrue skød over James Pullens mål.

Mark VenusJames Pullen havde ikke meget at lave i første halvleg, og først da Middlesbroughs Luke Wilkshire forsøgte sig så man noget af James Pullens talent, da han fornemt tippede bolden over mål fra Wilkshires skud.

Middlesbrough så ud som om de havde fat i den lange ende nu, men så slog Town til. Finidi George spillede bolden til Miller, som der første gang sendte en stikning i dybden til Jamie Clapham, som der uden tøven sparkede bolden forbi Mark Crossley og ind i mål.

Fire minutter senere afgjorde Town kampen så godt som. Darren Bent headede sikkert bolden i mål, på et kraftfuldt indlæg fra Fabian Wilnis, Wilnis som der fik bolden efter en dårlig aflevering fra Colin Cooper.

Med 3 - 0 ved halvleg og en rigtig god indsats af Town, så så det ikke ud som at Middlesbrough ville have nogen chance for at komme tilbage i kampen.

Darren Bent og Town kom bedst fra start i anden halvleg, og allerede efter tre minutters spil var Bent på pletten igen, men chancen førte ikke til noget.

Town havde derefter en række hjørnespark i træk, hvor specielt det ene var tæt på at fører til noget. Chris Makin, som der i øvrigt ikke har scoret for Town endnu, kom løbende ind til indlæget, men hans skud blev rettet af og gik ud til endnu et hjørnespark, som der dog ikke førte til noget.

10 minutter før skulle Middlesbrough have reduceret, men den uerfarne Luke Wilkshire skød forbi utroligt nok bolden rent forbi mål, og så var det Town der var tættere på 4 - 0! Darren Bent modtog bolden fra Hermann Hreidarsson, og med et rigtigt huk sendte han bolden på undersiden af overliggeren.

Men to minutter før tid lykkedes det dog Middlesbrough at score, men da var det allerede for sent til at vende kampen på nogen som helst måde. Franskmanden Franck Queudrue trak ind i feltet, og udplaceret James Pullen, som der ikke havde en chance.

Town vandt sikkert 3 - 1, og kampen må virkelig have givet Joe Royle noget at tænke over, eftersom Town spillede over standarden, og det endda uden Holland, Magilton, Ambrose og Counago.


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
3 - 1
Middlesbrough
02.: Darren Ambrose
Halvleg: 3 - 0
88.: Franck Queudrue
40.: Jamie Clapham
Tilskuere: 14.417
44.: Darren Bent

Uds.
Holdene:

Uds.
James Pullen
Mark Crossley
Jamie Clapham
85
Robbie Stockdale
78
Thomas Gaardsøe
71
Andrew Davies
Chris Makin
Colin Cooper
Hermann Hreidarsson
Tony Vidmar
Mark Venus
Luke Wilkshire
Fabian Wilnis
Mark Wilson
Jermaine Wright
Carlos Marinelli
66*
Tommy Miller
Franck Queudrue
Finidi George
65
Szilard Nemeth
66
Darren Bent
Allan Johnstone
Andy Marshall
Udskiftere:
Sam Russell
Matt Richards
85
Brian Close
66
Ian Westlake
71
Phillip Gulliver
Matt Bloomfield
Jamie Cade
66*
Richard Logan
65
Craig Dove
78
Kort
57.: Tony Vidmar - Gult kort
78.: Brian Close - Gult kort
89.: Mark Wilson - Gult kort
Match Stats
10
Skudforsøg
11
7
Skud på mål
4
11
Frispark - begået
15
5
Hjørnespark
6
0
Gule kort
3
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch