Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Præsicionen kostede

7 december 2002
Nationwide League 1. division,
Portman Road,
Ipswich Town - Rotherham United 1 - 2 ( 1 - 2 )

Præsicionen manglede endnu engang hos Town-spillerne i dagens kamp mod Rotherham United, hvor Fabian Wilnis ellers bragte Ipswich foran 1 - 0 efter kun 11 minutters spil, men hvor et hårdkæmpende Rotherham hold kæmpede sig tilbage og vandt ufortjent med 2 - 1. Det var Ipswich der styrede kampen fra start til slut, og man forsatte den gode stil fra kampen i onsdags mod Liverpool, men endnu engang var Town-spillerne for dårlige til at sparke bolden i kassen, og det straffede Rotherham til fulde i dag.

Rotherham United er et forholdsvis nyt hold i de bedste engelske rækker, og man skal da også helt tilbage til 1968 før Town sidst mødte holdet fra South Yorkshire i den daværende 2. division, svarende til den 1. division vi kender i dag. Ipswich vandt i øvrigt kampen 2 - 0, og faktisk så havde Town op til dagens kamp ikke tabt til Rotherham i de sidste 11 kampe.

Trods at Rotherham United ikke har været spået de store chancer i denne division så har de alligevel gjort det glimrende, og specielt manager, Ronnie Moore, må siges at have en stor del af skylden. Moore har bygget et stabilt hold op af, for mange, ukendte navne. Et navn som der måske vækker opsigt hos Town-supporterne er Chris Swailes, som der tidligere har spillet for Ipswich.

Paul Gerrard var tilbage mellem stængerne i stedet for Andy Marshall. Der havde ellers været gisninger om at Marshall havde spillet sig tilbage på holdet efter en god præstation mod Liverpool, men Joe Royle valgte at satse på Paul Gerrard. Royle havde til dagens kamp set helt bort fra Tommy Miller, Miller spillede en rigtig god kamp i Liverpool, og man havde forventet at han i hvert fald ville være at finde på bænken, men han var slet ikke med til dagens kamp. Jermaine Wright og Darren Ambrose var de eneste to som der blev sat på bænken til dagens kamp i forhold til kampen mod Liverpool, Jim Magilton og Fabian Wilnis var kommet på i stedet.

Ipswich startede hvor de sluttede på Anfield Road, og stormede mod Rotherhams mål. Matt Holland testede Michael Pollitt efter blot to minutters spil med et skud fra kanten af straffesparksfeltet. Kort efter var det dog Rotherham United der havde deres første skud på mål ved Richard Barker, men Gerrard var på sin plads.

Efter ni minutters spil burde Hermann Hreidarsson have ramt målet, men hans hovedstøds forsøg gik forbi mål.

Blot to minutter efter Hreidarssons hovedstøds forsøg kom Ipswich i spidsen, efter at Rotherham United ikke fik bolden væk, og da bolden havnede for fødderne af Fabian Wilnis skød han med det samme, og sendte bolden forbi Michael Pollitt til 1 - 0.

Nu lignede det en smal sag for Town, både Darren Bent og Jim Magilton kunne have scoret på deres forsøg, men i stedet unyttede Rotherham Towns ineffektivitet og udlignede til 1 - 1. John Mullin sendte et hjørnespark ind over, hvor Stewart Talbot kom højest og headede bolden i nettet til 1 - 1. Hjørnesparket var i øvrigt Rotherhams eneste i hele kampen!!

Efter Rotherhams undligning var der ingen af holdene der havde rigtig styr på kampen, og der blev produceret chancer i begge ender. Matt Holland havde et forsøg, men det var nu Rotherham der var tættest på at komme i front i det 35. minut da Chris Sedgewick fra 10-meters afsted slet ikke ramte målet.

Første halvleg kørte på de sidste sekunder, og det var som om at Ipswich-spillerne allerede var gået til halvleg, da Richard Barker med et kanonskud fra 20 meters afstand sendte bolden ind bag Paul Gerrard til en chokerende 2 - 1 føring i udeholdets favør.

Anden halvleg fik en sløv start, og ingen af holdene havde rigtig nogle chancer. Det var dog tydeligt at se, at Rotherham klart var klart tilfredse med de 2 - 1, og dermed forsvarede med en stor del spillere, hvilket gjorde det svært for Town at komme igennem.

Joe Royle sendte i det 58. minut Darren Ambrose på banen i stedet for Mark Venus, og allerede kort efter gjorde han sig bemærket med et kvalificeret skud på mål, som der dog gik forbi. Ambrose har ikke fået så meget spilletid under Royle, men Royle burde tage ham med i sine overvejelser eftersom han er den midtbanespiller som der har scoret flest mål, og hvor det ikke hjælper at satse på defensive krafter hjemme mod et hold som Rotherham.

Kort efter var Darren Ambrose på færre igen. Denne gang tvang han Rotherhams keeper, Michael Pollitt, ud i en god redning, efter et godt hovedstøds forøsg.

Det var Pablo Counago som der var tættest på en udligning i det 64. minut, da hans hovedstød prallede af på overliggeren, og derefter gik i spil igen.

Ipswich var næsten altdominerende og Rotherham spillede i store dele af anden halvleg med 7-8 mand i forsvaret, hvilket gjorde det svært for Town at sætte sig i gennem.

I slutningen af kampen styrede Town alt, men man sad med fornemmelse af at det endnu var en af de dage hvor bolden bare ikke vil over stregen. Uheldigvis blev det sådan, og uden at have produceret nogle oplagte muligheder i slutningen af kampen, så blev det ved de 2 - 1 til Rotherham United.

Det betyder at Town nu er 13 point efter en Play-Off plads med to spillede kampe mindre end de andre hold, men disse skal vindes for at holde liv i forhåbninger om at komme tilbage i Premier League i denne sæson.


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
1 - 2
Rotherham United
11.: Fabian Wilnis
Halvleg: 1 - 2
25.: Stewart Talbot
Tilskuere: 22.770
45.: Richard Barker

Uds.
Holdene:

Uds.
Paul Gerrard
Michael Pollitt
Jamie Clapham
Chris Sedgewick
82
Hermann Hreidarsson
Chris Swailes
Thomas Gaardsøe
Robert Scott
Mark Venus
58
Martin McIntosh
John McGreal
Paul Hurst
Jim Magilton
John Mullin
Fabian Wilnis
74
Nicholas Daws
Matt Holland
Stewart Talbot
76
Darren Bent
Alan Lee
Pablo Counago
Richard Barker
James Pullen
Udskiftere:
Ian Gray
Jermaine Wright
Paul Warne
76
Darren Ambrose
58
Andy Monkhouse
Richard Naylor
Chris Beech
82
Alun Armstrong
74
Darren Byfield
Kort
43.: Fabian Wilnis - Gult kort 37.: Martin McIntosh - Gult kort
57.: Mark Venus - Gult kort 45.: Chris Sedgewick - Gult kort
89.: Jim Magilton - Gult kort 51.: Alan Lee - Gult kort
Match Stats
18
Skudforsøg
8
10
Skud på mål
5
11
Frispark - begået
12
7
Hjørnespark
1
3
Gule kort
3
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch