Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

FANTASTISK fight af Town

8 februar 2003
Nationwide League 1. division,
Portman Road,
Ipswich Town - Sheffield United 3 - 2 ( 0 - 1 )

Ipswich Town leverede en klassepræstation i dagens kamp mod Sheffield United, og den vil ikke blive glemt lige med det samme. Town blev reduceret til 10 mand allerede efter 20 minutters spil, da Pablo Counago blev vist ud efter et sammenstød med Michael Brown, og som om det ikke var nok blev Chris Makin skadet i det 34. minut og måtte udgå. Ulykkerne havlede nærmest ned over Town, og i første halvlegs ekstra tid gav det gevinst til udeholdet som gjorde det til 1 - 0.

Blot fem minutter af anden halvleg var der spillet da Andy Marshall blev passeret igen, og bagud 2 - 0 med 10 mand på banen så det håbløst, men Town kom tilbage på en utrolig fight og et stærkt opbakkende publikum i ryggen. Darren Bent reduceret i det 57. minut, og i 78. minut blev det 2 - 2 ved Darren Ambrose, men man kunne mærke både på tilskuere og spillere at dette ikke var nok for der lå en Town scoring og lurerede i luften, og den kom! Darren Bent satte prikken over i'et i det 88. minut da han bragte Town foran med 3 - 2, som også blev slutresultatet. En bedre afsked kunne man næsten ikke have givet Dale Roberts, som der inden kampstart fortjent blev hyldet af fansene, for den store betydning han har haft i klubben.

Joe Royle havde lovede ændringer til dagens kamp mod Sheffield United, og ikke uventet var det Darren Ambrose der overtog Jermaine Wrights plads i startopstillingen, mens Darren Bent startede inde i stedet for Marcus Bent.

Sheffield United stillede stort set med samme opstilling som for to uger siden, dog med undtagelse for Dean Windass som der ikke må spille cup-kampe for Sheffield United.

Der var tale om to mandskaber i rigtig god form, og det afspejlede sig begyndelsen af kampen, da der var mange nærkampe og godt spil. Ipswich så mest lovende ud med den bedre del af spillet, men de store chancer blev det ikke til, dog så man Darren Bent have et forsøg, men der lå ikke de store udfordringer i det skud for United-keeper, Paddy Kenny.

Efter 20 minutter tager kampen en drejning som præger resten af kampen. Pablo Counago kom i mindre håndgemæng med Michael Brown, og da Brown overspillede situationen var dommer Richard Beepy ikke tvivl, rødt kort! Town måtte nu klarer resten af kampen med 10 mand ligesom i sidste uges kamp mod Bradford City, hvor Town efter Hermann Hreidarssons udvisning gik ned.

Kampen gik nu på Sheffield Uniteds præmiser, men vi skulle helt frem til første halvlegs tillægstid før United udnyttede overtallet. Peter Ndlovu satte Thomas Gaardsøe af, og scorede på en chance opstået fra stort set ingenting efter et Sheffield United indkast.

I halvlegen fik Joe Royle en tænkepause, og den brugte han til at satse offensivt, hvilket i den sidste ende viste sig at være en taktisk genistreg. Jim Magilton blev pillet ud mens Marcus Bent kom på banen. Town stillede nu op i en 3-3-3 opstilling.

Det lignede nu ikke den mest velovervejede beslutning at spille med tre oppe foran, når man samtidigt var en mand i undertal, og efter blot fem minutters spil af anden halvleg kom Sheffield United på 2 - 0. Jermaine Wright fumlede bolden væk, og så slog Dean Windass til i den anden, da han sendte bolden forbi Andy Marshall.

Sheffield United syntes at have vundet kampen og trak sig tilbage på banen, men Town havde ikke givet op, og kort efter pressede Town på i Uniteds ende. Darren Bent kom igennem, men hans aflevering kom ikke igennem til Ambrose og Marcus Bent.

Bagud med 2 - 0 og med en mand mindre så det håbløst ud, men Darren Bent gav Ipswich håbet tilbage da han i det 57. minut reducerede til 1 - 2. Fabian Wilnis og Jermaine Wright spillede et to på kanten, og det endte med et indlæg fra Jermaine Wright som der havnede hos Darren Bent, som der konsekvent flugtede bolden i nettet til 1 - 2.

Tilskuerne på Portman Road vågnede nu op og kreerede en fantastisk stemning som i dette tilfælde blev Towns 11 mand.

Trods 10 mand var det Town som der sad på det meste af kampen nu, og det var specielt oppe foran at der blev gået til den. Marcus Bent havde tilført angrebet en ekstra dimension efter indskiftningen.

Det var da også Marcus Bent som der kort efter Darren Bents reducering var tæt på at gøre det til 2 - 2, men han lobbede Ambroses oplæg over mål.

Man kunne ikke se at Sheffield United havde en ekstra mand på banen, og i det 78. minut kom Ipswich lidt sensationelt på 2 - 2. Marcus Bent og Darren Bent knoklede sig igennem United forsvaret, og til sidst var det Marcus Bent som der lagde bolden til rette for Ambrose 10 meter fra mål, Ambrose svigtede ikke og udlignede fortjent til 2 - 2.

Portman Road var på kogepunktet, og Sheffield United var tydeligvis ikke vant til at komme i sådan en modvind, det Ipswich næsten over det hele, for man skal stadigvæk huske på at Sheffield United var en mand i overtal.

Et minut før tid kogte Portman Road over, Ipswich havde gjort det med kun 10 mand, Darren Bent bragte nemlig Town i spidsen med 3 - 2 og afgjorde kampen til Towns fordel. Darren Ambrose sendte et perfekt indlæg ind til Bent som der sendte bolden ind bag Paddy Kenny.

Sheffield United var tæt på at udligne i overtiden, men det blev ved de fantastiske 3 - 2 ciffre. Town viste virkelig klassen med kun 10 mand, og vi har nu kunto point op til Play-Off pladserne.

Play Off here we go...


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
3 - 2
Sheffield United
57.: Darren Bent
Halvleg: 0 - 1
45.: Peter Ndlovu
78.: Darren Ambrose
Tilskuere: 26.151
50.: Dean Windass
88.: Darren Bent

Uds.
Holdene:

Uds.
Andy Marshall
Paddy Kenny
Hermann Hreidarsson
Phil Jagielka
Thomas Gaardsøe
Shaun Murphy
Chris Makin
34
Robert Page
Fabian Wilnis
Wayne Quinn
71
Matt Holland
Peter Ndlovu
Darren Ambrose
Michael Brown
Tommy Miller
Stuart McCall
Jim Magilton
45
Michael Tonge
Darren Bent
Dean Windass
75
Pablo Counago
Steve Kabba
63
James Pullen
Udskiftere:
Rob Kozluk
Matt Richards
Richard Edghill
71
Jermaine Wright
34
Tommy Mooney
63
Alun Armstrong
Wayne Allison
75
Marcus Bent
45
Paul Peschisolido
Kort
Pablo Counago
20
Steve Kabba
40
Darren Ambrose
22
Michael Tonge
45
Hermann Hreidarsson
90
Match Stats
8
Skudforsøg
11
5
Skud på mål
8
10
Frispark - begået
15
5
Hjørnespark
1
2
Gule kort
2
1
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch