Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Town straffet på Blundell Park

8 oktober 2002
Nationwide League 1. division
Blundell Park,
Grimsby Town - Ipswich Town 3 - 0 ( 2 - 0 )

Mange, inklusiv Tips Bladet midtuge!, havde nok forventet et lidt andet resultat end gårsdagens 0 - 3 nederlag i fiskerbyen, til et Grimsby Town mandskab der kun havde vundet en kamp hidtil i denne sæson, og det var sågar ude over den absolutte bundprop i 1. division Brighton H.A., som der netop sammen med Grimsby så ud til at have isoleret sig i bunden af tabellen, men det kun indtil Ipswich havde gæstet Blundell Park.

Matt HollandIpswich har altid haft problemer når man har spillet mod Grimsby på Blundell Park, således har Ipswich ikke vundet mod Grimsby - ude - siden man rykkede op i 1991/92 sæsonen, og rent statistisk set så har Town kun vundet 2 ud af 13 kampe mod fiskerbyens lokale helte, mens det er blevet til 6 uafgjorte, og 5 gange har Grimsby trukket sig ud af kampen som vinder. En ny ond ånd for Town??

Hvis nogen søger forklaring i det med Tips Bladets midtuge udgave, så kommer den her. Ipswich var af Tips Bladet gjort til den helt store fidus på oddset i denne midtuge, og da man så slog op på spillemagasinet midt i bladet, havde Marcus Bent fået hele forsiden for sig selv, men ikke nok med det, man skulle kun bladre en side, før Finidi George dækkede omkring 1/4 af siden. Jo, blev kørt hårdt igennem på Ipswich som den store fidus, men ak...

Tilbage til kampen som jo altså endte 3 - 0 i Grimsby Towns favør. George Burley havde valgt at starte i samme opstilling som mod Wimbledon og FK Sartid, og dermed stille med et forsvar som der ikke havde lukket et mål ind i to kampe i træk.

Men netop forsvaret, og angrebet for den sags skyld, var en af årsagerne at det gik som det gik. Alle Grimsbys mål blev scoret på personlige fejl i Ipswich defensiven, og oppe foran manglede skarpheden.

Ipswich startede kampen godt, og såvel Tommy Miller som Pablo Counago startede positivt med at teste Grimsby-keeperen, Danny Coyne, dog strøg Millers forsøg lige over overliggeren, mens Counagos skud sad for tæt på Coyne.

I det 8. minut havde Grimsby deres første rigtige angreb, et angreb som effektivt blev omsat til scoringen af hjemmeholdets helt store profil, Steve Kabba. Ipswich blev brudt midt i deres opspil, og en spilning fra David Mansaram frem til Steve Kabba, førte til at Kabba skød bolden sikkert i nettet til 1 - 0.

Ipswich fik ikke rigtig gang i noget angreb før den var gal igen. Igen var hjemmeholdets Steve Kabba stærkt involveret, da Wayne Brown klodset begik straffespark mod ham. Alan Pouton eksekverede fra 11-meter pletten.

Bare et par minutter senere var Andy Marshall på sin plads, da han fornemt reddede et skudforsøg fra Steve Kabba, som der afsluttede fra kanten af straffesparks feltet.

Pablo CounagoIpswich kunne ikke få organiseret et pres på Grimsby, og blev aldrig farlige før halvleg. Grimsby, som der kun havde scoret en gang hjemme, så allerede før halvleg ud til at være tilfredse med resultatet. Tommy Miller fik dog muligheden for at reducerer kort før tid, men skarpheden manglede hos Miller.

George Burley var tydeligt ikke tilfreds med indsatsen, men der var ikke så meget han kunne gøre. Tommy Miller blev dog skiftet ud i halvlegen i stedet for søndagens joker, Darren Ambrose.

I det 61. minut afgjorde Grimsby reelt kampen. Matt Holland forsøgte sig med et langskud mod Grimsbys mål, men Danny Coyne klarede, og Grimsbys efterfølgende angreb resultaterede i en scoring, signeret af Steve Kabba.

Bagud 0 - 3 så det umuligt ud som om at det var Towns aften, for der var intet der lykkedes, og faktisk så skal Ipswich være glade for at de i enden ikke tabte med mere end 0 - 3, for Grimsby havde bestemt chancerne.

Det eneste som Town kunne byde på i slutminutterne var et skud over mål fra Alun Armstrong, på en aften hvor alt manglede hos Town. Kampen endte 3 - 0 i Grimsbys favør, et ikke acceptabelt nederlag, men set med de neutrale briller så var Town heldige med at ikke alle deres personlige fejl kostede, men man skal ikke kun bebrejde det til tider håbløse defensiv, for på aftenen var det faktisk offensiven der så mest håbløs ud.

Ipswich har stadig spillet to kampe mindre end de andre hold i ligaen, men disse to skal vindes, hvis Town vil tilbage i Premier League. Fire nederlag i 10 kampe er for meget, og forsætter det rækker det ikke engang til en Play-Off plads.


Match facts

Blundell Park,
Grimsby Town
3 - 0
Ipswich Town
08.: Steve Kabba
Halvleg: 2 - 0
18.: Alan Pouton ( Straffe )
Tilskuere: 4.688
61.: Steve Kabba

Uds.
Holdene:

Uds.
Danny Coyne
Andy Marshall
Iain Ward
84
Jamie Clapham
Simon Ford
John McGreal
Paul Raven
Chris Makin
Darren Bernard
Wayne Brown
Terry Cooke
Finidi George
Alan Pouton
Matt Holland
George Santos
Tommy Miller
45
Stuart Campbell
Jermaine Wright
Steve Kabba
73
Pablo Counago
72
Darren Mansaram
63
Marcus Bent
Shaun Allaway
Udskiftere:
James Pullen
Paul Robinson
73
Thomas Gaardsøe
Stacey Coldicott
84
Ian Westlake
Steve Livingstone
63
Darren Ambrose
45
Jonathan Rowan
Alun Armstrong
72
Kort
45.: Darren Mansaram 30.: Chris Makin
Match Stats
16
Skudforsøg
20
11
Skud på mål
9
9
Frispark - begået
9
5
Hjørnespark
7
1
Gule kort
1
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch