Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Nullert på Bramall Lane

9 november 2002
Nationwide League 1. division,
Bramall Lane,
Sheffield United 0 - 0

Ipswich havde en frisk sejr i bagagen fra i onsdags til dagens kamp mod Sheffield United på Bramall Lane, Towns første udebanekamp, siden man har spillet de sidste fem kampe hjemme på Portman Road. Interessant nok så taler statistikken for Ipswich i kampene mod Sheffield United, den viser nemlig at Town kun har tabt én ud af de sidste 14 ligakampe mod Sheffield United, et nederlag som man skal helt tilbage til 1989 for at finde.

Towns flotte statistik mod Sheffield United blev da heller ikke ødelagt i dag, da solidt forsvarsspil fra begge sider var grunden til at kampen endte i en ren nullert, 0 - 0. Faktisk så bød kampen ikke på en eneste målchance i det sidste kvarter af kampen.

Joe Royle havde Alun Armstrong tilbage i truppen, efter han var blevet sin skade kvit. Royle havde ellers annonceret at han ville have en lånt spiller med til dagens opgør, men da Armstrong blev klar til i dag, og Counago igen er klar til næste kamp, så skal man ikke regne med noget i denne omgang.

Et af de store spørgsmål op til dagens kamp var, om James Pullen skulle starte på mål i stedet for Andy Marshall, men her valgte Royle at give Marshall sin plads mellem stængerne tilbage. Ligeledes var Matt Holland, Jim Magilton og John McGreal tilbage, pg de startede alle inde, mens Royle lidt overraskende valgte at starte med Ambrose på bænken.

Ipswich startede kampen bedst, og generalt for halvlegen så havde Town det bedste spil.

Kampens første mulighed kom i det 10. minut, og det var nok kampens bedste forsøg. Hermann Hreidarssons indlæg endte hos Darren Bent, som der ramte den ene opstander.

I det 12. minut var det John McGreal der var stødt med frem, men denne gang var det ikke med hovedet han forsøgte sig med. Mark Venus havde erobret bolden, og han spillede den derefter frem af til McGreal, som der fik fri passage til at afslutte, men forsøget endte over mål.

Man skulle helt frem til det 25. minut før Andy Marshall fik noget at se til i den anden ende, efter at den canadiske landsholdsspiller Paul Peschisolido forsøgte sig med et hovedstøds forsøg.

I det 33. minut var det igen træværkets tur til at redde Sheffield United. Darren Bent blev sendt afsted af Chris Makin med en genial aflevering, og Bents skud kom forbi Patrick Kenny i Sheffield-målet, men ikke i mål, eftersom stolpen stod i vejen.

Ipswich havde haft de bedste chancer i kampen indtil nu, men Sheffield United lurerede i den anden ende. Ten Heuvel lagde en stikning frem til Peschisolido, men han fik ikke bolden under kontrol, og så var Marshall over den.

Der var ikke meget at komme efter i anden halvleg for begge hold. Hverken Sheffield United eller Ipswich kunne komme igennem til chancer, kun nogle løse chancer som der ikke for alvor blev farlige.

Efter fem minutters spil af anden halvleg havde Jim Magilton et forsøg, men uden besvær for Patrick Kenny. Kort efter forsøgte Ten Heuvel sig i den anden ende, men uden held.

I det 60. minut var Peter Ndlovu tæt på efter en misforståelse mellem Matt Holland og Chris Makin. Ndlovu udnyttede det næsten til fulde, men hans skud strøg i forbi Andy Marshalls mål.

I det 66. minut havde indskiftede Finidi George chancen. George var fem minutter forinden blevet skiftet ind i stedet for Alun Armstrong. Forsøget kom på et Mark Venus hjørnespark, og inde i feltet havde Finidi George chancen, da han umarkeret headede til bolden, men for tæt på Patrick Kenny.

Towns bedste forsøg kom i det 77. minut, hvor Darren Bent fumlede lidt for længe med bolden. Bent havde opsnappet Georges indlæg, men ligesom han skulle til at skyde kom der en United-fod og prikkede bolden tilbage til sin egen keeper, og så burde der have været fløjtet for indirekte frispark, men dommerens fløjte forblev tavs.

Sheffield Uniteds indskiftede spillere, Carl Asaba og Laurens Ten Heuvel, udgjorde den største trussel i Town forsvaret, men det var Shaun Murphy som der kom tættest på for hjemmeholdet i anden halvleg, han fik dog ikke rigtig kontakt med Peter Ndlovus indlæg.

Kampen endte målløs, men skulle der have været en vinder så havde det været Town. Darren Bent var tæt på to gange, og i forsvaret var det specielt Thomas Gaardsøe der udmærkede sig.


Match facts

Bramall Lane,
Sheffield United
0 - 0
Ipswich Town
Halvleg: 0 - 0
Tilskuere: 15.884

Uds.
Holdene:

Uds.
Patrick Kenny
Andy Marshall
Phil Jagielka
Jamie Clapham
Jon Harley
Thomas Gaardsøe
Shaun Murphy
Chris Makin
61
Robert Page
Hermann Hreidarsson
Michael Brown
Mark Venus
Stuart McCall
John McGreal
Michael Tonge
Jim Magilton
Peter Ndlovu
Matt Holland
Paul Peschisolido
69
Alun Armstrong
61*
Wayne Allison
24
Darren Bent
Nick Montgomery
Udskiftere:
James Pullen
Steve Yates
Fabian Wilnis
61
Laurens Ten Heuvel
24
Darren Ambrose
Carl Asaba
69
Jermaine Wright
John-Paul McGovern
Finidi George
61*
Kort
45.: Chris Makin - Gult kort
59.: John McGreal - Gult kort
Match Stats
12
Skudforsøg
12
4
Skud på mål
6
11
Frispark - begået
14
8
Hjørnespark
6
0
Gule kort
2
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch