Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Sejr i premieren - Nye stortalenter på vej

10 august 2002
Nationwide League 1. division
The Bescot Stadium,
Walsall - Ipswich Town 0 - 2 ( 0 - 1 )

Så blev den engelske sæson endelig sparket igang, og Ipswich fik en fornem 2 - 0 sejr ud af premieren på The Bescot Stadium mod Walsall. Dagens kamp blev først sat igang kl. 18.35, fordi Sky Sports sendte den som den første på TV i denne sæson.

Førstepladsen så dog ud til at være umulig at overtage på førstedagen, Rotherham United vandt nemlig med hele 6 - 0 i Millwall!! Darren Byfield scorede fire gange for udeholdet i den kamp.

George Burley havde flere overraskelser i ærmet til dagens kamp, dette skyldtes primært at, både Finidi George, Chris Makin og Mark Venus alle sad over med skader. Darren Ambrose og Darren Bent startede inde, mens Burley havde valgt at starte i en 4-3-3 formation, med Darren Bent, Marcus Bent og Pablo Counago helt på toppen. Midten styrede Matt Holland (som der blev overvoget af Aston Villas manager, Graham Taylor), Jim Magilton og Darren Ambrose. Thomas Gaardsøe var med fra start i den bagerste række.

Marcus BentIpswich spillede rigtig godt i første halvleg, og kun en mand stoppede Ipswich i at komme foran. Det var Walsalls keeper, James Walker, som der med flere fantatiske redninger stadig holdt hjemmeholdet inde kampen, i den anden ende havde Walsall ikke det store at byde på. Andy Marshall kom kun på et par enkelte opgaver i første halvleg.

I det 30. minut var Ipswich tæt på at bringe sig i spidsen. Darren Bent fyrede et fantastisk skud af fra 25 meters afstand, men James Walker reddede i flot stil.

Bare et par minutter senere kunne James Walker dog intet gøre og Ipswich bragte sig fortjent foran med 1 - 0. Darren Ambrose, som der for første gang startede inde, stod for målet, da han skød ude fra, Walker reddede, men Ambrose var over reposten og sparkede den sikkert ind til 1 - 0.

Resten af første halvleg forblev målløs, og dermed kunne Ipswich gå til pausen med 1 - 0. Burley valgte at skifte Tommy Miller og Jermaine Wright på banen, fra anden halvlegs start, i stedet for henholdsvis Pablo Counago og Fabian Wilnis.

Kort efter pausen var Marcus Bent meget tæt på en scoring, men hans forsøg strøg lige forbi den ene stolpe. I den anden ende var Walsall ligeledes tæt på at score. Jorge Leitao hovedstøds forsøg blev reddet af Jamie Clapham på stregen.

I det 62. minut blev kampen afgjort. Marcus Bent modtog bolden i feltet fra Darren Bent, og i øjeblikket hvor han sparkede bolden i mål blev han også skadet. Alun Armstrong kom på banen i stedet.

2 - 0 føringen blev kørt sikkert hjem, da en suverænt spillende Matt Holland kørte bolden rundt på midten, det til trods for at Ipswich sluttede kampen med 10 mand. Darren Ambrose måtte nemlig forlade banen med en skade, og da Burley havde brugt alle udskifterne, var der ingen anden udvej.


Match facts

The Bescot Stadium,
Walsall
0 - 2
Ipswich Town
Halveg: 0 - 1
38.: Darren Ambrose
Tilskuere: 5.353
62.: Marcus Bent

Uds.
Holdene:

Uds.
James Walker
Andy Marshall
Zigor Aranalde
Jamie Clapham
Darren Bazeley
Hermann Hreidarsson
Ian Roper
Fabian Wilnis
46
Matthew Carbon
Thomas Gaardsøe
Steve Corica
Matt Holland
Danny Sonner
Jim Magilton
Pedro Miguel Matias
62
Darren Ambrose
Jorge Leitao
77
Darren Bent
Darren Wrack
Marcus Bent
62
Gary Birch
Pablo Counago
46*
Hay
Udskiftere:
James Pullen
Mark Wright
Jermaine Wright
46
Dario Rodrigues
77
Tommy Miller
46*
Herivelto
62
Alun Armstrong
62
Harris
Marcus Stewart

09.: Ian Roper
Kort:

13.: Matt Holland
86.: Darren Bent

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch