Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Langt fra målformen!

10 december 2002
Nationwide League 1. division,
Withdean Stadium,
Brighton & Hove Albion - Ipswich Town 1 - 1 ( 1 - 0 )

Ipswich mødte i aftes Brighton & Hove Albion på det lille Withdean Stadium, i en kamp hvor Town endnu en gang viste ineffektivitet og uskarphed foran mål. Specielt i første halvleg viste angriberne Darren Bent og Alun Armstrong ingen tegn på farlighed, og det var da også derfor at Armstrong blev skiftet ud i pausen, og Darren Bent skiftet ud efter 7 minutters spil af anden halvleg. Brighton udnyttede Towns store scoringsproblemer i første halvlegens sidste sekunder, da Bobby Zamora bragte hjemmeholdet i front med 1 - 0. Anden halvleg tilhørte Ipswich, og det var fuldt fortjent at Jim Magilton i det 78. minut udlignede til 1 - 1, kampens resultat.

John McGreal var blevet sin skade kvit, og var med fra start, men det skulle efter bare 10 minutters spil vise sig at skaden stadig sad i McGreal, og han måtte skiftes ud. Mark Venus var også ude med en skade, og det betød at Jermaine Wright startede inde, mens man på bænken fandt Matthew Richards.

Brighton & H.A. har en mand som alle ligger mærke til. Det er U/21-landsholdsspilleren Bobby Zamora, som man finder helt oppe i front. Zamora gjorde sig da også endnu engang bemærket ved at score mod Town, og efter kampen udtalte Royle bl.a. at hvis han havde pengene havde han købt ham.

Ipswich var hurtigst ude af starthullerne, og dominerede spillet i starten af kampen, men typisk for Town så var det modstanderen som der alligevel fik kampens første store chance. I det 7. minut havde Brightons Bobby Zamora en stor mulighed for at bringe hjemmeholdet i front, da han først løb igennem et passivt Town forsvar, og derefter var alene med Paul Gerrard, men heldigvis for Town ramte skuddet indersiden af stolpen, og havnede derefter sikkert i Paul Gerrards hænder.

Minutter senere måtte John McGreal udgå med en skade, og så havde man vel ventet det unge forsvarstalent, Matt Richards, på banen, men i stedet valgte Royle at sætte Darren Ambrose ind.

Indskiftningen af Ambrose skulle vise sig at være en fornuftig disposition fra Royles side, og Royle burde nok overveje at bruge Ambrose lidt mere fra start en han har gjort på det sidste, for pt. ligner Ambrose den spiller der er til mest fare for mostanderne. Dette viste han i det 20. minut, da han var tæt på at bringe Town i front med 1 - 0, men Brightons målmand, Michels Kuipers, var på plads med en god redning på Ambroses flade skud.

Town havde overtaget i spil, men det blev aldrig farligt, Brighton derimod så ud som at have styr deres kontraspil, og lurede hele tiden på chancen.

Det lignede 0 - 0 ved pausen, men ligesom i kampen mod Rotherham, scorede Brighton i de sidste minutter af første halvleg, og hvem ellers en Brightons enmands hær oppe foran, Bobby Zamora., scorede målet. Alun Armstrong gav en af utallige bolde væk til hjemmeholdet, Paul Brooker spillede bolden forbi et tøvende Town forsvar til Zamora, Zamora lagde bolden over til venstrabenet og derfra huggede han bolden op i hjørnet, uden chance for Paul Gerrard.

Joe Royle talte med store ord i pausen, og det hjalp! Alun Armstrong blev fornuftigt nok skiftet ud, og ind kom Richard Naylor. Naylor har, grundet formkrisen hos de øvrige angribere, fået chancen under Royle, og han har indtil videre spillet lovende.

Brighton svarede promte på indskiftningen, og allerede efter fem minutters spil af anden halvleg kunne det have stået 2 - 0. Nathan Jones lagde bolden ind over, og inde i det lille målfelt stod en nærmest umarkeret Steven Sidwell som der på en eller anden måde formåede at heade bolden forbi mål.

Ipswich sad på den sidste tredjedel af kampen, og det hjalp endnu mere oppe foran at Pablo Counago var blevet skiftet ind i stedet for en lettere harmløs Darren Bent der ikke rigtig havde fået styr på sit spil gennem kampen.

Pablo Counago testede Michels Kuipers i det 70. minut, med et hovedstød fra 8 meters afstand, men endnu engang tegnede Brigton målmanden sig for en af de bedste blandt hjemmeholdets spillere.

I det 78. minut kom den fortjente Ipswich udligning. Darren Ambrose driblede forbi tre Brighton-spillere og lagde perfekt bolden tilrette for Jim Magilton, Magilton takkede og fra kanten af feltet sparkede han bolden i kassen til 1 - 1.

Skulle kampen være afgjort til nogens fordel havde det været Ipswich. Både Pablo Counago og Fabian Wilnis var tæt på at score, men det forblev ved 1 - 1.

Brighton kom med det ene point for første gang væk fra bunden, mens det til gengæld ikke batter meget hos Ipswich. Der er stadigvæk langt op til Play-Off pladserne, og der skal Town oppe i den ende af tabellen, så kræver det der bliver scoret oppe foran. Tendensen til at lukke "dumme" mål ind er stille og roligt forsvundet under Royles ledelse, nu er den bare gal i den anden ende.


Match facts

Withdean Stadium,
Brighton & Hove Albion
1 - 1
Ipswich Town
45.: Bobby Zamora
Halvleg: 1 - 0
78.: Jim Magilton
Tilskuere: 6.377

Uds.
Holdene:

Uds.
Michels Kuipers
Paul Gerrard
Paul Watson
Jamie Clapham
Kerry Mayo
Hermann Hreidarsson
Danny Cullip
Thomas Gaardsøe
Robbie Pethik
Fabian Wilnis
Richard Carpenter
John McGreal
10
Steven Sidwell
Jim Magilton
Paul Brooker
79
Jermaine Wright
Nathan Jones
Matt Holland
Gareth Barrett
83
Darren Bent
54
Bobby Zamora
Alun Armstrong
45
Will Peckham
Udskiftere:
Andy Marshall
Paul Rogers
Matthew Richards
Andy Hinshelwood
Darren Ambrose
10
Charlie Oatway
79
Richard Naylor
45
John Piercy
83
Pablo Counago
54
Kort
Ingen Ingen
Match Stats
9
Skudforsøg
12
5
Skud på mål
8
14
Frispark - begået
6
4
Hjørnespark
7
0
Gule kort
0
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch