Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Papadopoulos tæt på at snyde Town - igen

11 januar 2003
Nationwide League 1. division,
Turf Moor,
Burnley - Ipswich Town 1 - 1 ( 0 - 1 )

Sidst Town mødte Burnley scorede den indskiftede Dimitrios Papadopoulos i overtiden til 2 - 2, og i dagens kamp på Turf Moor fik grækeren endnu en gang en nøglerolle som indskifter, da han fem minutter før tid brændte alletiders store chance ved at skyde bolden over et frit mål fra fem meters afstand. Papadopoulos' kæmpemisser kostede Burnley alle tre point, efter Pablo Counagos føringsmål i det 22. minut blev udlignet af Robbie Blake på et straffespark midt i anden halvleg, men det vel også været for meget hvis Papadopoulos skulle snyde Town for tre point i denne sæson.

Pablo Counago Joe Royle var uden Jamie Clapham, som i denne uge skiftede til Brimingham City. Royle kunne til gengæld glæde sig over at Thomas Gaardsøe var klar igen, ligesom Tommy Miller også var kommet sig over sin skade. Royle stillede op i en 4-4-2 formation, med Matt Holland spillende i det centrale forsvar mens Jermaine Wright hoppede ind på den centrale midt i stedet for Clapham.

Town har selvtilliden i orden efter at man nu ikke har tabt i syv kampe i træk, men det var nu ikke Town som lagde bedst ud fra kampens start. Burnley er langsomt begyndt at rykke nedad i tabellen, og inden dagens kamp lå Burnley en plads under Town, og i forhold til sidste møde så er det gået den modsatte vej for begge parter, for da Town mødte Burnley i oktober lå Burnley og kæmpede om Play Off, mens Town lå og rodede i bunden.

Trods det var det som sagt Burnley som lagde bedst ud. Andy Marshall lagde ud med en pragtredning, da Ian Moore steg op og headede på mål fra et frispark taget af hjemmeholdets Paul Cook. Minutter senere var det Robbie Blake som sendte et skud over overlæggeren.

En af Burnleys svagheder ligger i at de har ladet mange mål gå ind på modstanderens dødbolde, og således skete det også i dag, for Town havde læst lektien, og i det 22. minut fik Jim Magilton lov til at sende bolden videre, på et hjørnespark taget af Darren Ambrose, ind til Counago, som der sikkert sendte bolden i mål. Counagos første mål på udebane i denne sæson!

Pablo Counago blev skiftet ud i det 38. minut efter han koliderede med Burnleys debutant Diallo i det 32. minut. Counago blev først behandlet på banen, derefter udenfor, og til sidst forsvandt spanioleren ned i omklædningsrummet. Seks minutter senere valgte Royle at lade Counago udskifte med Darren Bent.

Town stod stærkt i defensiven, og det kom Burnley til at mærke efter Counagos scoring. Burnley forsøgte at komme fremad, men Town fik sat en stopper for Burnleys opspil, og således var det kun Glen Little og Robbie Blake som prøvede fra distancen, det var Matt Holland der som eneste var tæt på at score i en første halvleg fattig på målchancer, Hollands hovedstødsforsøg blev reddet af Paul Cook.

Jermaine Wright testede Burnleys målmand, Nikolaos Michopoulos, ligesom Darren Bent måtte se sit forsøg gå forbi mål i en periode hvor Burnley endelig var holdet som styrede kampen.

Marcus Bent havde en god chance til at bringe Town yderligere i front i det 57. minut. Marcus Bent havde masser af tid på kanten af feltet, men han stoppede op og en Burnley forsvarer kom tilbage og fik sparket bolden væk.

Minuttet senere skiftede Royle over til 5-3-2, da han tog Ambrose ud og Matt Richards kom på banen.

Ipswich havde spil og chancer til at føre med mere en et mål, men i stedet bragte Burnley balance i regnskabet. Andy Marshall kom ud i siden af målfeltet og gled ned i fødderne på Ian Moore. Straffet sendte Blake sendte sikkert bolden ind bag Marshall.

Burnley burde ikke have været lukket ind i kampen, hvor det hlå i luften at Town var tættere på 2 - 0 end Burnley var på 1 - 1, og Marshall satte endnu engang spørgsmålstegn ved sin egen standard.

Det var Ipswich som styrede begivenhederne efter udligningen, og en blanding af held og dygtighed fra Burnleys målmand, Nikolaos Michopoulos, gjorde at Miller ikke fik sendt bolden i nettet til 2 - 1.

Hjemmedebutanten fra Burnley Drissa Diallo var den næste til at forhindre Town i at score. Jim Magilton havde sendt Darren Bent afsted, Bent snød keeperen, men på stregen reddede Drissa Diallo.

Ipswich havde efter Burnleys scoring produceret solidt med chancer og godt spil, var det eneste som Burnley havde i den anden ende et frisparks forsøg fra Robbie Blake, men selvom Town skulle have været foran så var det alligevel et lettet Ipswich hold som der kunne forlade banen.

Burnley lagde et lille pres på Town i kampens slutning, og den indskiftede Dimitrios Papadopoulos, som der i det sidste møde på Portman Road udlignede til 2 - 2, var tæt på igen at snyde Town for point. Papadopoulos sendte helt utroligt bolden forbi mål på mindre end fem meters afstand.

Town kan efter Dimitrios Papadopoulos' fatale misser godt glæde sig over overhovedet at få noget med hjem fra Turf Moor, men ser man på kampen i sin helhed så ville en Town bestemt ikke have været ufortjent.


Match facts

Turf Moor,
Burnley
1 - 1
Ipswich Town
66.: Robbie Blake ( Straffe )
Halvleg: 0 - 1
22.: Pablo Counago
Tilskuere: 15.501

Uds.
Holdene:

Uds.
Nikolaos Michopoulos
Andy Marshall
Mark McGregor
Matt Holland
Arthur Gnohere
Hermann Hreidarsson
Drissa Diallo
Thomas Gaardsøe
Graham Branch
Fabian Wilnis
Alan Moore
74
Jermaine Wright
Tony Grant
Darren Ambrose
60
Paul Cook
Tommy Miller
Glen Little
Jim Magilton
Ian Moore
Marcus Bent
Robbie Blake
Pablo Counago
38
Earl Davis
Udskiftere:
James Pullen
Gordon Armstrong
Matt Richards
60
Andy Payton
Nabil Abidallah
Matthew O'Neill
Richard Naylor
Dimitrios Papadopoulos
74
Darren Bent
38
Kort
Drissa Diallo
27
Match Stats
10
Skudforsøg
14
3
Skud på mål
6
14
Frispark - begået
15
12
Hjørnespark
5
1
Gule kort
0
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch