Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Town vandt målrig kamp

14 december 2002
Nationwide League 1. division,
Portman Road,
Ipswich Town - Watford 4 - 2 ( 2 - 0 )

Richard Naylor Ipswich og Watford tørnede sammen i deres anden kamp på blot en måned, og endnu engang var det Town der trak sig sejrsrigt ud af kampen. Town spillede ikke bedre en mod Brighton og Rotherham, men i dag var målene til forskel, for Town scorede hele fire gange i dagens opgør, og vandt dermed kampen 4 - 2.

Tommy Miller og Richard stod for en solid pauseføring på 2 - 0, men efter blot fem minutters spil af anden halvleg reducerede Watford ved Tommy Smith. Pablo Counago bragte 10 minutter senere Town i front med 3 - 1, og derefter burde Town have lukket kampen, men Neil Cox bragte spændingen tilbage i kampen med sit reducerende mål til 2 - 3. Tre minutter før tid lukkede og slukkede Marcus Bent med sit første mål efter sin skades pause.

Marcus Bent og Martijn Reuser var meldt klar til dagens kamp, mens Mark Venus ikke nåede at blive klar. Paul Gerrard returnede igår tilbage til Everton, og dermed var Andy Marshall tilbage i buret. John McGreal var også ude med en skade, og det gav plads til Tommy Miller i startopstillingen. Richard Naylor og Pablo Counago startede oppe foran i forhold til kampen mod Brighton, hvor det var Alun Armstrong og Darren Bent som sad på pladserne.

Watford havde indtil dagens kamp tabt fire ud af de sidste fem, og er dermed rykket ud af Play-Off zonen. Allan Nielsen var tilbage hos "The Hornets", så der var lagt op til danskeropgør på Portman Road da både Thomas Gaardsøe og Allan Nielsen startede inde.

Kampen begyndte stille og roligt, måske fordi Town og Watford kun huske hinanden for det tidligere møde på Vicarage Road for blot en måned siden.

Andy Marshall var den første af de to keepere som blev sendt i aktion. I det 15. minut havde Allan Nielsen et hovedstøds forsøg efter indlæg fra Neil Ardley, men Marshall var på plads.

I det 21. minut burde Tommy Miller have bragt Town i front, men hans skudforsøg fra kort afstand blev blokeret af Neil Cox. Blot 90 sekunder senere gjorde Miller hvad han skulle have gjort minutterne forinden, nemlig at sparke bolden i kassen. Med et pragtskud fra 25-meters afstand efterlod han Alec Chamberlain i Watford-målet uden chance, og bragte Town foran 1 - 0.

Ipswich havde kontrol over kampen det næste stykke tid, og Hermann Hreidarsson havde en god hovedstøds mulighed for at bringe Town på 2 - 0, men denne gang stod Alec Chamberlain i vejen.

Omkring den halve time var spillet da Neil Cox var tæt på at udligne for Watford, men Andy Marshall viste klassen med en god redning, og kort efter var det så Tommy Miller i den anden ende, men Chamberlain var spillet varm.

Helt varm var Chamberlain dog ikke, for i det 40. minut scorede Richard Naylor sit andet mål i denne sæson. Richard Naylor fik mast sig forbi et par Watford spillere, og hans flade skud gik lige forbi Alec Chamberlain til 2 - 0.

Town kunne gå til halvleg med 2 - 0. Spillet er set bedre, men i dag var målene til forskel i Ipswichs spil, og det betyder en hel når det nu engang er det som det handler om.

Watford manglede en hurtig scoring for at bringe sig tilbage i kampen, og den kom! Tommy Smith reducerede således efter blot fem minutters spil af anden halvleg 1 - 2, og så var kampen åben igen.

Det var nu Watford som sad på kampen og pressede for en udligning. Heidar Helguson havde en god mulighed, men afslutningen var alt for svag til nogensinde at blive farlig, og minutter senere udnyttede Watford heller ikke chancen da Andy Marshall fumlede med bolden efter et hjørnespark.

I det 67. minut lukkede Ipswich kampen for en stund da Pablo Counago bragte Town foran med 3 - 1. Alec Chamberlain kunne ikke holde Tommy Millers skud, og så var Pablo Counago over bolden som en ægte angriber.

Men Watford var ikke færdige endnu! Watford reducerede endnu engang i det 75. minut, da Neil Cox headede gæsterne på 2 - 3.

Watford gik efter det uafgjorte resultat, og gjorde alt hvad de kunne for at fremprovokere en udligning, men det blev Town som scorede kampens sidste mål. Marcus Bent var kommet på banen i det 77. minut til sin første kamp siden 1 - 3 nederlaget i Reading, og det blev netop Marcus Bent som fik et sidste ord indført i kampen, da han scorede kampens afgørende mål til 4 - 2.

Town rykker lidt opad i tabellen med sejren, men der skal mere en en sejr af gangen før det rykker deropaf. I næste uge gælder det det suværene tophold, Portsmouth, på Fratton Park. Portsmouth har kun tabt en hjemmekamp i denne sæson, og de har kun tabt to af i alt 22 ligekampe. Umådeligt en skræmmende modstander, men Town kan, hvis målene kommer som i dag, sagtens få point med hjem fra Fratton Park.


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
4 - 2
Watford
23.: Tommy Miller
Halvleg: 2 - 0
50.: Tommy Smith
40.: Richard Naylor
Tilskuere: 22.985
75.: Neil Cox
67.: Pablo Counago
87.: Marcus Bent

Uds.
Holdene:

Uds.
Andy Marshall
Alec Chamberlain
Jamie Clapham
Neil Ardley
Hermann Hreidarsson
Neil Cox
Thomas Gaardsøe
Paul Robinson
76
Fabian Wilnis
Jermaine Pennant
78
Tommy Miller
Micah Hyde
Jim Magilton
Marcus Gayle
Jermaine Wright
Stephan Glass
Matt Holland
Allan Nielsen
83
Richard Naylor
64
Tommy Smith
Pablo Counago
77
Heidar Helguson
James Pullen
Udskiftere:
Richard Lee
Martijn Reuser
Gavin Mahon
83
Darren Ambrose
Paolo Vernazza
76
Darren Bent
77
Lloyd Doyley
Marcus Bent
64
Dominic Foley
78
Kort
Ingen 77.: Neil Ardley - Gult kort
Match Stats
13
Skudforsøg
13
11
Skud på mål
8
13
Frispark - begået
10
1
Hjørnespark
6
0
Gule kort
1
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch