Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Counago, helt i lokalderbyet

15 september 2002
Nationwide League 1. division
Portman Road,
Ipswich Town - Norwich City 1 - 1 ( 0 - 0 )

Pablo Counago sikrede med et mål i den absolutte overtid 1 - 1 mod lokalrivalerne fra Norwich City. Norwich havde mod spil og chancer bragt sig foran 11 minutter før tid, på et mål af Malky Mackay, men i det tredje minut af dommer Paul Durkins overtid, begik Norwichs Adam Drury straffespark, da han tog bolden med hånden. Darren Bent stod til at sparke, hans spark blev reddet af den velspillende Norwich City-keeper, Robert Green, Darren Bent fulgte op, Robert Green parerede, men i tredje omgang kom bolden over stregen, da dagens helt, Pablo Counago udligende til 1 - 1.

Pablo Counago Hele kampen igennem var Ipswich lige en tand bedre end Norwich, og det gjaldt også fra kampens start. Trods det var det alligevel Norwich der lagde ud med den første chance. Paul McVeigh prøvede med et optimistisk forsøg fra 35 meters afstand, at lobbe bolden over Andy Marshall, men bolden røg forbi mål.

I det 19. minut fik Ipswich tilkendt et frispark i den anden ende af banen, men det var nu ikke fordi det var noget farligt forsøg som Mark Venus fyrede af, derimod blev Norwich Citys Alex Notman både noteret for et gult kort og båret fra banen, da han i sin iver på at parere forsøget åbenbart blev, og af samme grund fik et gult kort, fordi han løb for hurtigt frem.

Kort efter var det Jermaine Wright der for alvor testede Norwich City-keeperen, Robert Green, da Wright med et godt forsøg satte bolden nede ved stolpen, men Green reddede.

Selvom Ipswich havde det meste af spillet, og nogle rimelig skud forsøg, så var de aldrig rigtig tæt på et gennembrud i første halvleg. En første halvleg hvor det fra begge sider var langskudsforsøgene der var det farligste våben, og hvor det fra Ipswichs side var John McGreal og Jim Magilton der markerede sig bedst.

Tættest på en scoring i første halvleg var Norwich. Iwan Roberts sendte, i stil med Paul McVeigh, et optimistisk forsøg afsted mod mål, i det 28. minut, men Andy Marshall havde denne gang kontrol over det.

Bare et minut senere skulle det vise sig, at skuddet fra Iwan Roberts, bare var et advarsels skud, for i det 29. minut hamrede waliseren et skud på overliggeren.

Marcus BentMarcus Bent havde et godt skudforsøg i det 39. minut, men igen var Green på plads. Det samme var han, da Jamie Clapham forsøgte sig med en flugter et par minutter før pauseteen.

I anden halvleg producerede Ipswich chance på chance. Jamie Clapham lagde en perfekt bold bag om Norwich forsvaret, hvilket gav muligheden til en helt fri Darren Bent, som der havde snydt Norwichs offside fælde, men Bent fik ikke rigtig kontrol over bolden og så kunne Robert Green gribe ind.

Darren Ambrose, som igen spillede en god kamp for Ipswich og for alvor er ved at have slået igennem, havde også et godt forsøg. Hans lille solo tur, kulminerede i et fladt skud mod mål, men endnu engang var Robert Green på plads.

Lidt efter var det indskiftede Alun Armstrongs tur til at forsøge sig, men hans skud strøg lige over mål. Armstrong var kommet på banen i det 66. minut i stedet for Marcus Bent.

Norwich havde en del farlige kontrastød, men det farligste kom efter et Paul McVeigh indlæg, som Darren Kenton fik hovedet på, men Andy Marshall viste klasse med en fremragende redning, mod sine iøvrigt gamle holdkammerater.

Men det gik galt for Ipswich. I det 78. minut headede Malky Mackay "The Budgies" i front, men målet burde aldrig have været der. Andy Marshall tabte nemlig bolden efter et indlæg, og så kunne Iwan Roberts ligge den lige ind i hovedet på en umarkeret Mackay.

Det sidste kvarter af kampen var klart det bedste, og efter Norwichs scoring var det som om at Town endelig kom op i det nødvendige gear for at komme tilbage til Premier League. Ipswich pressede på, men ind ville bolden ikke.

Counago skubber bolden det sidste stykke over stregenAlle, ekslusiv supporterne fra "The Budgies", frygtede at lokalrivalerne endnu engang ville snyde Town, men sådan gik det heldigvis ikke. For så sent som i dommerens tredje tillægsminut, fik Ipswich tilkendt et straffespark, og så kunne det ellers være de tilskurere som der havde givet op kom tilbage på deres pladser.

Unge Darren Bent stod til at sparke, en kommende straffesparksskytte måske?, men nej, Darren Bents forsøg prallede af på stolpen, og på den efterfølgende returbold var det Darren Ambrose som afsluttede, Robert Green reddede, og til sidst, endelige fristedes mange til at sige, fik Ipswich bolden over stregen da dagens helt på Portman Road, Pablo Counago, udligende til 1 - 1.

Ipswich stod til at vinde kampen, men så sent udlignings mål, kan man godt være tilfreds med det ene point.


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
1 - 1
Norwich City
90.: Pablo Counago
Halvleg: 0 - 0
79.: Malky Mackay
Tilskuere: 29.112

Uds.
Holdene:

Uds.
Andy Marshall
Robert Green
Jamie Clapham
Steen Nedergaard
76
John McGreal
Malky Mackay
Mark Venus
Darren Kenton
Hermann Hreidarsson
Adam Drury
Jim Magilton
82
Philip Mulryne
Matt Holland
Alex Notman
20
Darren Ambrose
Gerry Holt
Marcus Bent
66
Paul Heckingbottom
Darren Bent
Iwan Roberts
Jermaine Wright
Paul McVeigh
89
James Pullen
Udskiftere:
Paul Chricton
Wayne Brown
Clint Easton
Tommy Miller
Darel Russell
20
Alun Armstrong
66
Neil Emblem
76
Pablo Counago
82
David Nielsen
89

45.: Mark Venus
Kort:

20.: Alex Notman
85.: Pablo Counago
47.: Steen Nedergaard
88.: Jermaine Wright
85.: Darren Kenton
90.: Paul Heckingbottom

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch