Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Town indtog den sidste fæstning

17 november 2002
Nationwide League 1. division,
Vicarage Road,
Watford 2 - 0

Inden dagens kamp var Watford det eneste hold i 1. division som der endnu ikke havde tabt en hjemmekamp i denne sæson. Uheldigvis for "The Hornets" så ødelagde Town den statistik i dag med en rigtig flot 2 - 0 sejr, Royles første ligasejr i denne sæson. En kamp der fra hjemmeholdets side nok vil blive husket for, at man skulle helt frem til 81. minut før man havde kampens første afslutning!

Den lånte målmand i Everton, Paul Gerrard, startede som ventet mellem stængerne, og så havde man vel forventet at se Andy Marshall på bænken, men her var der ikke engang plads den udskældte Town-keeper, hvor det i stedet var James Pullen man fandt.

Matt Holland i kamp med Heidar Helguson.Matt Holland og Jim Magilton var tilbage, ligesom Mark Venus noget overraskende startede på bænken efter sin spirituspåvirkede kørsel den anden dag, som der førte til anholdelse. Darren Bent var også at finde i startopstillingen, og sendte dermed Pablo Counago ud på bænken.

Rent faktisk så var første halvleg ikke noget at skrive hjem om, for der blev ikke produceret et eneste målforsøg, og de der var stod Ipswich for. Watford havde ikke et eneste forsøg på mål, end ikke noget der lignede.

Alun Armstrong viste sig farlig i starten af kampen, men hans forsøg endte ikke inden for målrammen. Kort efter var Thomas Gaardsøe stødt med frem, men hans forsøg nød samme skæbne som Armstrongs.

Kampens hidtil, og første halvlegs, bedste forsøg kom efter at John McGreals indlæg fandt Jim Magilton, som der steg til vejrs og headede lige på Watfords keeper, den aldrende Alec Chamberlain.

I den anden ende havde Paul Gerrard meget lidt at se til, og det eneste "farlige" i første halvleg var nogle indlæg, som Gerrard viste sig sikker i.

Første halvleg endte 0 - 0, og lad os så springe hurtigt videre til anden halvleg på Vicarage Road.

Town startede anden halvleg bedst, og hvis der skulle komme et mål så kunne det kun være til Ipswich, for langsomt overspillede Town Watford, og så mindes man gamle dage hvor det passing-spillet kørte på skinner.

Efter 51 minutter kom Town i spidsen. Darren Bent lagde en perfekt aflevering til Alun Armstrong der lurede på kanten af feltet, og herfra sparkede han flot bolden op i venstre hjørne.

Ipswich forsatte med at presse, og man kunne langtfra se at Watford faktisk ligger nummer fem i 1. division. Town spillede fortineligt, og organisationen på banen var perfekt.

Towns gode spil og pres gav gevinst bare fem minutter efter Armstrongs scoring. Hermann Hreidarsson, som der havde fundet en motorvej ned langs Watfords højreside, lagde bolden til rette for Jamie Clapham, som der fra kanten af feltet perfekt udplacerede Alec Chamberlain, som der var chanceløs.

"Ipswich had a touch of Premiership class" udtalte Watfords manager, Ray Lewington efter kampen, og det var Ipswich her der og alle vejne nu.

Jamie Clapham måtte se et godt forsøg reddet af Alec Chamberlain, og 15 minutter før tid kunne Matt Holland have lukket kampen helt og aldeles, men hans forsøg prallede af på træværket.

Watford forsøgte at komme tilbage i kampen, men det blev aldrig til noget, og så endte det med en fortjent 2 - 0 sejr i Towns favør.

Efter kampen var der store roser fra Watfords manager Ray Lewington:
"Jeg sagde til mit hold før denne sæson, at hvis vi tabte så blev det til et bedre hold end os selv."

"Ipswich gjorde i sandhed dette, og jeg må erkende at det er det bedste hold vi har mødt denne sæson - og det inkludere Portsmouth og Leicester, som der spiller på en lidt anden måde."

Flotte ord efter en flot præstation, lad os krydse finger for at det forsætter, hvilket noget tyder på.


Match facts

Vicarage Road,
Watford
0 - 2
Ipswich Town
Halvleg: 0 - 0
51.: Alun Armstrong
Tilskuere:
57.: Jamie Clapham

Uds.
Holdene:

Uds.
Alec Chamberlain
Paul Gerrard
Lloyd Doyley
Jamie Clapham
Neil Cox
John McGreal
Marcus Gayle
Chris Makin
Paul Robinson
Hermann Hreidarsson
Neil Ardley
75
Thomas Gaardsøe
Allan Nielsen
Fabian Wilnis
Micah Hyde
Jim Magilton
Stephen Glass
63
Matt Holland
Heidar Helguson
Darren Bent
Jermaine Pennant
Alun Armstrong
79
Richard Lee
Udskiftere:
James Pullen
Gavin Mahon
Mark Venus
Richard Johnson
75
Jermaine Wright
Dominic Foley
Darren Ambrose
Tommy Smith
63
Pablo Counago
79
Kort
50.: Micah Hyde - Gult kort 40.: Hermann Hreidarsson - Gult kort
61.: Neil Cox - Gult kort 59.: John McGreal - Gult kort
Match Stats
3
Skudforsøg
10
1
Skud på mål
5
12
Frispark - begået
14
4
Hjørnespark
3
2
Gule kort
2
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch