Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Ipswich Town FC
Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews - NY Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Reserveholdet
Kampprogram Match reports
Youth Academy
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter Club'en
Supporter portrætter - NY Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Portman Post
Netartikler
Fan Forum
Forum Afstemning
Links
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@mobilixnet.dk

Match reports
2002/2003
Town haler ind på topholdene

18 januar 2003
Nationwide League 1. division,
Portman Road,
Ipswich Town - Preston North End 3 - 0 ( 1 - 0 )

Ipswich er så småt begyndt at hale ind på topholdene, og Town avancerede yderligere i tabellen efter et skades- og karantæneramt Preston North End blev sendt hjem med et nederlag på 3 - 0. Marcus Bent var på pletten efter en halv times spil, mens indskiftede Darren Bent afgjorde kampen med sine to scoringer i det 74. og 86. minut. Med sejren er Town nu kun to point fra Play-Off.

Pablo Counago - offrer dig altid 100%. Jim Magilton var blevet sin skade kvit og var med fra start, men måtte dog lade sig udskifte mit i anden halvleg med Darren Ambrose. Chris Makin var også tilbage, og han var med i startopstillingen i stedet for Darren Ambrose, som der endnu engang måtte finde sig i bænkevarmerens rolle.

Preston var anderledes hårdt ramt af skader og karantæner, således måtte manager Craig Brown se bort fra hele 10 spillere, og de mange skader og karantæner har påvirket Preston, som der har tabt de sidste fem ligakampe i træk inklusiv kampen mod Ipswich, og Preston-holdet må nok indstille sig på en sæson hvor det gælder livet i 1. division, fremfor den Play-Off plads som holdet havde håbet lidt på inden sæsonen. Preston var som bekendt tæt på at sikre sig omrykning i deres første sæson i 1. division, men det kiksede i Play-Off.

Ipswich dominerede kampen fra start, og vores altid så farlige angriber Pablo Counago viste igen sin målfarlighed i kampens indledning. Counagos første forsøg sendte han med et skud fra kanten af feltet over mål, mens han lidt senere sendte bolden over mål igen.

Chancerne var så som så i den første halvdel af første halvleg hvor det meste af spillet foregik på midten, og hvor det var som der sad mest på bolden, mens Preston så ud til at have det godt med at stå defensivt.

I det 28. minut fik Ipswich tilkendt et frispark, og efter Royles ankomst er der blevet lagt stor vægt på dødboldsituationer, og endnu engang skulle det give bonus. Jim Magilton sendt bolden ind i feltet, og her var det Marcus Bent som der kom højest til vejrs, og han headede bolden i rosen via træværket.

Minutter senere var det igen Pablo Counago som der var på færre. Jim Magilton sendte en lav stikning ned i Prestons felt til Counago, men bolden hang nærmest fast i banen og Counago blev nødt til at trække ud af i banen for til sidst at sende et skud afsted, uden problemer for udeholdets debuterende målmand, Jonathan Gould.

I første halvlegs overtid var Magilton tæt på at bringe Town yderligere foran, men hans skud sneg sig lige rundt om stolpen, og så kunne Town i øvrigt gå til pause med en sikker 1 - 0 føring, for Andy Marshall havde slet ikke været i aktion i Towns ende, og faktisk så var det Marcus Bent som der skabte mest kaos hos Town, efter at han, i stedet for at heade bolden væk, headede bolden tilbage til Marshall, men Marshall fik fat i bolden uden de store kvaler.

Preston havde allerede efter fire minutters spil af anden halvleg været mere farlige end de var i hele første halvleg. Town fik ikke sendt et indlæg væk, og til sidst endte bolden hos Paul Abbott, hvis afslutning en Town-spiller fik fat og fik sendt bolden væk.

Med godt 60 minutter spillet var det to af Towns bedste, Counago og Magilton, som der lagde op til Millers forsøg, men Millers skud ramte en forsvarsspiller og Prestons keeper, Jonathan Gould, fik slået bolden væk.

Preston havde så småt fået en fod inde for i varmen, og det brød Joe Royle sig ikke om. Pablo Counago, som der ellers havde leveret endnu en god fighter præstation oppe foran, måtte gå ud, og ind kom Darren Bent, som der med sin hurtighed skulle være i stand til at presse Prestons bagerste kæde længere tilbage på banen.

Jim Magilton blev også pillet ud i det 72. minut i stedet for Darren Ambrose, som der altid er i stand at udfordre sin direkte modstander.

Indskifterne havde sin effekt, og Royle kunne glæde sig bare et minut efter indskiftningen af Ambrose, for her kom Town nemlig i spidsen med 2 - 0 ved Darren Bent. Darren Ambrose sendte hjørnesparket ind over, Hermann Hreidarsson headede bolden videre, og ved bagerste stolpe dukkede Darren Bent op og bragte Town i spidsen med 2 - 0.

Kampen blev afgjort af de to indskiftede spillere Bent og Ambrose, og netop Darren Bent og Darren Ambrose spiller sig generelt tættere og tættere på en plads i startopstillingen, men så længe det kører som det gør nu er Royle nok ikke meget for at give de unge talenter chancen fra start, og som sagt så afgjorde netop Darren Bent og Ambrose kampen i det 86. minut, da Ambrose sendt bolden videre til Darren Bent, som der strøg forbi Gould og sendte bolden i nettet til 3 - 0.

Resultatet lyver en smule for Preston var med i hele kampen, men manglede de målgivende afleveringer. Town var ikke på deres højeste, men det banen tillod heller ikke det pæne spil, eftersom den nogle steder var helt mudderet.

Joe Royle kan tilføje endnu tre point til kontoen, og vi kan så småt begynde at lugte til holdene i Play-Off, som Town faktisk kun er to point efter, efter dagens runde.


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
3 - 0
Preston North End
30.: Marcus Bent
Halvleg: 1 - 0
74.: Darren Bent
Tilskuere: 24.666
86.: Darren Bent

Uds.
Holdene:

Uds.
Andy Marshall
Jonathan Gould
Matt Holland
Eric Skora
Hermann Hreidarsson
Colin Murdock
Thomas Gaardsøe
Marlon Broomes
Chris Makin
Brian Barry-Murphy
Fabian Wilnis
Tyrone Mears
88
Jermaine Wright
Lee Cartwright
Tommy Miller
Eddie Lewis
76
Jim Magilton
73
Brian O'Neil
Marcus Bent
Pawel Abbott
58
Pablo Counago
67
David Healy
James Pullen
Udskiftere:
Andy Lonergan
Martijn Reuser
Adam Eaton
88
Darren Ambrose
73
Simon Lynch
58
Richard Naylor
Alan McCormack
Darren Bent
67
Iain Anderson
76
Kort
Fabian Wilnis
13
Colin Murdoch
33
Simon Lynch
71
Match Stats
19
Skudforsøg
11
12
Skud på mål
5
12
Frispark - begået
21
3
Hjørnespark
3
1
Gule kort
2
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch