Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Armstrong sikrer rekord

19 september 2002
UEFA Cup
Portman Road,
Ipswich Town - FK Sartid 1 - 1 ( 0 - 1 )

Pablo CounagoEt skuffende 1 - 1 resultat hvad var Ipswich fik ud af UEFA Cup kampen mod FK Sartid fra Jugoslavien på Portman Road. Alun Armstrong reddede Towns imponerende hjemmebane statistik i europæisk sammenhæng, da han i en god Ipswich anden halvleg sikrede 1 - 1 i det 56. minut. I en kamp hvor Town blevet små bu'et ud ved halvleg, hvor dommeren fejldømte i slutminutterne, og hvor FK Sartid fik vist en mand ud i overtiden.

Ipswichs chancer var få i starten af kampen, og et Darren Ambrose forsøg var det eneste Ipswich kunne byde på i den første halve time. Forsøget opstod efter at en livlig Hermann Hreidarsson smækkede bolden ind over fra venstrekanten.

Gæsterne levede på kontra, og det var tydeligt at de var eksperter i dette. Hver gang FK Sartid erobrede bolden kom de frem over stepperne.

Men vi skulle dog frem til det 33. minut før gæsternes kontrafodbold bar noget af sig, hvilken det i sandhed gjorde, her bragte Nenad Mirosavljevic nemlig gæsterne foran med 1 - 0. Forsøget var i øvrigt FK Sartids første! Et forsøg der opstod efter at Mark Venus ikke fik fat i bolden, og dermed havede for fødderne af Nenad Mirosavljevic der bare skulle sparke den forbi Andy Marshall i Ipswich målet.

Efter scoringen vågenede Town en smule op, og inden halvleg havde Ipswich produceret en del gode forsøg, men ikke målgivende. Darren Ambrose fik et skud rettet af, og Pablo Counagos gode forsøg blev reddet af en yderst velspillende Dragan Zilic i FK Sartids mål.

Dragan Zilic var gennem hele kampen en sikker skanse for udeholdet, og han var bl.a. en af årsagerne til at Ipswich fik mere ud af kampen. Det er sjældent man ser en keeper fra et lille jugoslavisk stå på den måde som Zilic gjorde.

Efter pausen, hvor en Burley peptalk så ud til at have virket, var Town mere livlige, ligesom formationen blev ændret, og det hjalp.

Pablo Counago var en af de bedre hos Town, sammen med Hermann Hreidarsson og Jamie Clapham, og hans indlæg kort inde i anden halvleg var lige ved at give bonus, men Ambrose fik ikke kontakt med bolden.

Alun ArmstrongGodt 10 minutter efter pausen kom en forløsende udligning for Town. Alun Armstrong var manden bag målet, efter at han på et indlæg fra John McGreal, snød sin markering, tog bolden ned, og skød den ind bag Zilic i Sartid målet.

Efter scoringen virkede Town mere rolige, og fik mere og mere styr på kampen, ligesom der blev produceret flere chancer, og det fik man det klare bevis på da Jamie Clapham, lidt efter Towns scoring, headede et Counago indlæg på overliggeren, hvorefter at bolden faldt til Fabian Wilnis, men hans skud blev rettet af, og gik over mål.

FK Sartid havde dog ikke glemt deres kontraspil, og efter 63 minutter fyrede Zecevic et advarselsskud af mod Towns mål, men skuddet blev rettet af, og gik forbi.

I det 65. minut skulle det have stået 2 - 1 i Ipswichs favør, men Dragan Zilic stod endnu engang i vejen for Town. Alun Armstrong havde fået en perfekt bold fra Holland at arbejde med, men Armstrongs skud blev fornemt reddet af gæsternes keeper.

Town havde nydt deres klart bedste 20 minutter af kampen, og så desværre ud til at gå lidt i stå - igen. Marcus Bent kom på banen i det 72. minut i stedet for Armstrong, men det så ikke ud til at løse Towns scoringsproblem foran Sartids mål.

Kampens intensitet steg et par grader, da en total fri Finidi George blev fældet i lige på kanten af straffesparksfeltet. Inden for et par sekunder skulle dommeren nu træffe to beslutninger, og begge blev ufordelagtige for Town. Dommeren dømte ikke straffespark, og Sartid spilleren fik helt sensationelt ikke rødt kort, men måtte nøjes med et gult. Frisparket blev sparket et godt stykke over af Matt Holland.

I starten af overtiden fik blev en Sartid spiller dog vist det røde kort. Kekezovic fik sit andet gule kort efter at have begået frispark mod Finidi George. Derefter gik der omkring to minutter før han var kommet ud af banen, og dermed kom det ikke til at tælle til Ipswichs fordel.

Kampen endte 1 - 1, men Town burde have haft større udbytte. En uafgjort er ikke nok til at rejse Jugoslavien til, for der vil FK Sartid med sikkerhed spille langt mere offensivt.


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
1 - 1
FK Sartid
56.: Alun Armstrong
Halvleg: 0 - 1
33.: Mirosavljevic
Tilskuere: 16.933

Uds.
Holdene:

Uds.
Andy Marshall
Dragan Zilic
Jamie Clapham
Dragan Paunovic
John McGreal
Goran Bogdanovic
50
Mark Venus
Boris Vaskovic
Hermann Hreidarsson
Radosavljevic
67
Fabian Wilnis
Nenad Mirosavljevic
Matt Holland
Milorad Zecevic
Darren Ambrose
64
Kekezovic
Alun Armstrong
72
Marko Socanac
Pablo Counago
Spasic
Tommy Miller
Ramovic
James Pullen
Udskiftere:
Rankovic
Wayne Brown
Kizic
50
Jim Magilton
Savic
67
Jermaine Wright
Branezac
Darren Bent
Kulic
Marcus Bent
72
Zivanovic
Finidi George
64
Djokic

Kort:

55.: Kekezovic
66.: Dragan Paunovic
84.: Savic
90.: Nenad Mirosavljevic
90.: Kekezovic

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch