Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Hattrick sænker Town på Madjeski Stadium

19 oktober 2002
Nationwide League 1. division
Madjeski Stadium,
Reading - Ipswich Town 3 - 1 ( 2 - 0 )

Dagens kamp var Mowbrays anden i spidsen for Town, og han havde nok håbet på et lidt andet udfald end hvad det blev. Town rejste til dagens kamp med Hermann Hreidarsson, Jim Magilton og John McGreal i truppen, hvilket burde have kastet mere af sig mod Reading, men Readings Nicky Forster havde et andet syn på sagen, hans hattrick var nemlig en af grundende til at Town skuffende tabte med 3 - 1 på Madjeski Stadium, i en kamp hvor Pablo Counago fik direkte rødt.

Pablo Counago fik det røde kort Og helt ærligt så burde Town have fået mere ud af dagens kamp end et 1 - 3 nederlag. Reading har et rimelig anonymt hold, hvor man kun ligger genkendende til forsvarsspilleren Matthew Upson - tidligere Arsenal-spiller, og John Salako - tidligere Charlton Athletic, og når Town så kan tillade sig at sætte Finidi George på bænken, så burde man også forvente mere end et 1 - 3 nederlag. Town gjorde dog hellere ikke sagen lettere for sig selv idag, idet Pablo Counago blev vist ud kort efter Darren Ambroses reducerings mål.

Det var dog trods alt Town der startede bedst, og efter 13 minutters spil var Pablo Counago tæt på at bringe Town i spidsen. Counago afsluttede lidt ude for feltet, men Readings keeper, Mark Hahnemann, var på plads, og fik tippet bolden rundt om stolpen.

Reading var kom bedre med i kampen efter godt et kvarters spil, hvor først James Harper satte Andy Marshall på prøve, og lidt efter var det Nicky Forsters tur, men bolden røg forbi mål.

Godt 10 minutter efter var det igen Towns tur til at have chancen for at bryde målløsheden på Madjeski Stadium. Jamie Clapham burde have bragt Town foran, men han skød lige over mål.

Jamie Clapham ville nok gerne have givet bolden en anden skæbne, for kort efter kunne han og resten af Town se Nicky Forster heade en returbold i mål til 1 - 0. John McGreal begik frispark mod Nicky Forster, et stykke ud foran feltet, og da Andy Marshall kun kunne parrere Ricky Newmans frispark, så kunne Nicky Forster altså heade hjemmeholdet i front med 1 - 0.

Bare tre minutter efter kunne Town have bragt balance i regnskabet da Matt Hollands hovedstød blev flot reddet af Mark Hahnemann, efter Jamie Claphams indlæg.

Den effiktevitet som Town for øjeblikket mangler, gør Readings Nicky Forster til gengæld ikke. I det 40. minut fordoblede han nemlig Readings score til 2 - 0. Nicky Forster modtog en tilsyneladende håbløs bold fra Adrian Williams, som han sendte direkte i mål med et overraskende skud på mål.

Tony Mowbray så sig næsten nødsaget til at skifte ud i pausen, og det betød at Marcus Bent måtte gå ud til fordel for Alun Armstrong.

Efter halvlegen viste Town endelig den vilje som der skal til for at slå de mindre mandskaber i 1. division, og i halvlegens første 10 minutter havde såvel Darren Ambrose som Matt Holland testet Reading keeperen, men han var på sin plads.

I det 61. minut måtte Mark Hahnemann se sig besejret af af et fantatisk frisparks mål af Darren Ambrose. Darren Ambrose, som der lige nu ser ud til at være den eneste Town-spiller med scoringer i, sendte bolden flot op i krogen til en 1 - 2 reducering.

Inden Town først rigtig kom igang igen, så måtte man se Pablo Counago få direkte rødt kort efter han begik et grimt frispark mod Kevin Watson. Dermed var det som om at Town mistede en del af håbet om at komme tilbage i kampen.

Bare to minutter efter slukkede Nicky Forster lyset for Town, da han med sit trejde mål i kampen gjorde det til 3 - 1, og dermed fuldendte han sit hattrick. Scoringen kom på baggrund af at han snød Towns offsidefælde, og dermed var det kun Andy Marshall der skulle besejres.

Endnu engang viste Town svaghed på udebane, dette var det trejde nederlag i træk, og efter fyringen af George Burley ser det ikke ud som om at det har haft et pt. effekt.


Match facts

Madjeski Stadium,
Reading
3 - 1
Ipswich Town
28.: Nicky Forster
Halvleg: 2 - 0
61.: Darren Ambrose
40.: Nicky Forster
Tilskuere: 19.524
69.: Nicky Forster

Uds.
Holdene:

Uds.
Mark Hahnemann
Andy Marshall
Greame Murty
Jamie Clapham
Nicholas Shorey
John McGreal
Adrian Williams
Chris Makin
Matthew Upson
Hermann Hreidarsson
Kevin Watson
Mark Venus
80
James Harper
87
Darren Ambrose
Ricky Newman
Matt Holland
John Salako
Jim Magilton
69
Tony Rougier
68
Pablo Counago
Nicky Forster
87*
Marcus Bent
45
Jamie Ashdown
Udskiftere:
James Pullen
John Mackie
Thomas Gaardsøe
Martin Butler
87*
Jermaine Wright
69
Jamie Cureton
87
Finidi George
80
Sammy Igoe
68
Alun Armstrong
45
Kort
29.: Kevin Watson 55.: Jamie Clapham
67.: Pablo Counago
Match Stats
9
Skudforsøg
13
7
Skud på mål
9
8
Frispark - begået
11
4
Hjørnespark
4
1
Gule kort
1
0
Røde kort
1

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch