Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Skarpheden mangler hos Town

22 september 2002
Nationwide League 1. division
Britannia Stadium,
Stoke City - Ipswich Town 2 - 1 ( 1 - 0 )

Town måtte idag gå fra banen efter at Stoke City på et mål 10 minutter før tid sikrede sig alle tre point, i kampen på Britannia Stadium. Ipswich spillede endnu engang under middel, og engang skiftede Burley formation midt i første halvleg, i en kamp hvor Town mangler den skarphed som man viste i den seneste sejr over Leicester City. Matt Holland stød for Towns udlignende mål, men 10 minutter før tid scorede Stokes Andrew Cooke til slutresultatet 2 - 1 i hjemmeholdets favør.

Stoke City, som der i øvrigt lå fjerdesidst inden dagens kamp, spillede bedst i første halvleg, selvom Ipswich havde deres øjeblikke i slutningen af halvlegen.

Stoke City så mere direkte ud end Ipswich, og hjemmeholdet startede også med to gode forsøg af Andrew Cooke og Jurgen Vandeurzen, men henholdsvis Matt Holland og Mark Venus kom i vejen for forsøgene.

Efter 17 minutter af første halvleg begik Hermann Hreidarsson frispark på Tommy Mooney, og på det efterfølgende indlæg headede hviderusseren, Sergei Shtaniuk bolden ind bag Andy Marshall, men det var en mål som aldrig burde have været der. Frisparket blev begået et sted hvor man ikke kunne skyde direkte på mål, og det var derfor naturligt at lægge bolden ind over, men Towns spillere stod helt nede omkring straffesparkspletten, alt for tæt på mål, og den fejl kostede. Havde man rykket forsvaret længere frem, havde den stadig stået 0 - 0.

Town vågnede lidt op efter scoringen, og sidst i halvlegen, havde man et par forsøg, som der dog aldrig rigtig blev farlige. Og lige pt. ser det faktisk ud som om at en scoring til modstanderne er det eneste som der kan sætte gang i Town. Ikke siden kampen mod Avenir Beggen i UEFA Cup'en har Town prøvet at være foran, og siden da har det kun kastet nogle harmløse uafgjorte resultater af sig.

Efter halvlegen så det endelig ud som om at George Burley havde fået styr på tropperne, og efter indskiftningen af Darren Bent i det 52. minut, kom der for alvor gang i Town. Samarbejdet mellem de to angribere, Bent og Counago, kom til at køre meget bedre efter Bent kom på banen, da både Armstrong og Counago er glade for at holde på bolden, mens Bent er den hurtige og mere direkte angriber.

Ipswich presset gav bonus i det 68. minut, da Matt Holland udlignede for Town. Darren Ambrose trak ind i banen nede ved baglinjen, og derfra sendte han den ind til en frembusende Matt Holland som dermed kunne score til 1 - 1.

Ipswich var tæt på at bringe sig i front efter 74 minutters spil, da Jamie Clapham tvang Neil Cutler, i Stoke målet, ud i en god redning.

Fodbold er et uretfærdigt spil, og i det måtte Ipswich efter en rigtig god anden halvleg sande. Stoke City bragte sig nemlig foran 2 - 1 i det 80. minut, på et mål af Andrew Cooke.

Town dominerede resten af kampen, men kunne ikke trænge igennem Stokes nærmest timands forsvar, og det bliver sikkert ikke sidste gang at Town kommer ud i denne situation.

Med et 1 - 2 nederlag ligger Town stadig i den tunge ende af tabellen, men vi mangler til gengæld at spille tre kampe. Næste kamp bliver dog i Worthington Cup'en mod Brigton & Hove Albion på onsdag.


Match facts

Britannia Stadium,
Stoke City
2 - 1
Ipswich Town
17.: Sergei Shtaniuk
Halvleg: 1 - 0
68.: Matt Holland
80.: Andy Cooke
Tilskuere: 14.587

Uds.
Holdene:

Uds.
Neil Cutler
Andy Marshall
Wayne Thomas
Jamie Clapham
Peter Handyside
John McGreal
Sergei Shtanuik
Mark Venus
77
Clive Clarke
Hermann Hreidarsson
Bjarni Gudjonsson
Fabian Wilnis
James O'Connor
Matt Holland
Brynjar Gunnarsson
87
Darren Ambrose
Jurgen Vandeurzen
72
Alun Armstrong
52
Tommy Mooney
Pablo Counago
Andrew Cooke
Tommy Miller
Jani Viander
Udskiftere:
James Pullen
Peter Hoekstra
Wayne Brown
77
Chris Iwelumo
Jim Magilton
Karl Henry
87
Marcus Bent
Kris Commons
72
Darren Bent
52

Kort:

76.: Mark Venus

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch