Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Town havde heldet

24 august 2002
Nationwide League 1. division
The New Den,
Millwall - Ipswich Town 1 - 1 ( 1 - 0 )

Efter at have spillet en kanon kamp mod Leicester i sidste uge, hvor Town udraderede "The Foxes" med hele 6 - 1, burde man have have forventet at Millwall ville en vis respekt for Ipswich, eftersom Millwall ikke har vundet en ligakamp i denne sæson, ikke har scoret et eneste mål, og tilmed tabte med hele 0 - 6 i præmieren mod Rotherham United hjemme på The New Den.

Darren Bent bringer Town på rette kurs Alt dette så dog ikke ud til overhovedet at påvirke Millwall, som der idag viste det spil der i sidste sæson bragte dem op på en 5. plads. Ipswich lignede derimod heller ikke hold der skulle spille for oprykning.

Faktisk var Ipswich heldige med 1 - 1, for Millwall dominerede det meste af kampen og fik et mål underkendt for offside, de ramte træværket, fik reddet bolden på stregen to gange, og så var der to tvivlsomme kendelser af dommer, hvor der godt kunne have været fløjtet for straffespark til Millwall, efter at en Ipswich to gange kom til at røre bolden med hånden.

Startminutterne var hektiske for Ipswich, og især Andy Marshall, som der allerede i Millwalls første angreb fumlede med bolden, og var ved at forære den til Tim Cahill. Kort efter så han heller ikke for overbevisende ud, da han parerede Cahills skud, hvorefter Clapham måtte redde på stregen.

Det lå i luften at Millwall ville score, og allerede efter fire minutters spil bragte Ben May hjemmeholdet i front med 1 - 0, efter at Neil Harris spillede ham helt fri ved bagerste stolpe.

I det 24. minut bragte Millwall sig foran 2 - 0, men kun for en stund, for Tim Chaill stod offside inden han headede bolden i mål.

Ipswich havde ingenting at byde på i første halvleg, så vi springer fluks videre til anden.

Og det startede bestemt heller ikke planmæssigt for Burleys tropper. Blot fem minutter efter pausen var Ben May på færer igen. Et frispark taget af David Livermore blev headet væk, men Stuart Nethercott headede bolden ind i feltet igen, og her var det Ben May der dukkede op, og headede bolden på træværket.

Lidt efter reddede Jamie Clapham endnu engang Andy Marshall. Denne gang var det dog en god redning af Marshall, men bolden faldt for fødderne af hjemmeholdets Tim Cahill som der resulut sparkede på mål, men Clapham reddede på stregen, og ifølge Millwall var det med hånden til hjælp.

Så kom dagens højdepunkt. Darren Bents fremragende mål til udligning 1 - 1. Marcus Bent spillede bolden hurtigt til Darren Bent, som der med et glimrende skud fra kanten af straffesparksfeltet gjorde det til 1 - 1.

Ipswich måtte endda kæmpe for pointet til sidst, og i overtiden kunne det have gået galt da Hermann Hreidarsson tydeligt brugte hånden, da han skulle heade bolden ud af farezonen.

Værd at bemærke er det, at det ikke var den Claridge vi kender så godt fra årene i Leicester og Portsmouth, men en Steve Claridge i en 18 år yngre udgave som der kom på banen i det 71. minut i stedet for Ben May hos hjemmeholdet.


Match facts

The New Den,
Millwall
1 - 1
Ipswich Town
04.: Ben May
Halveg: 1 - 0
55.: Darren Bent
Tilskuere: 8.097

Uds.
Holdene:

Uds.
Tony Warner
Andy Marshall
Matt Lawrence
Jamie Clapham
David Livermore
Hermann Hreidarsson
Stuart Nethercott
Thomas Gaardsøe
Ward
Jermaine Wright
Robbie Ryan
Darren Ambrose
Tim Cahill
Matt Holland
Paul Ifill
Tommy Miller
Neil Harris
Darren Bent
Ben May
71
Marcus Stewart
57
Andy Roberts
Marcus Bent
56
Willy Gueret
Udskiftere:
James Pullen
Ronnie Bull
Fabian Wilnis
David Tuttle
Jim Magilton
Christophe Kinet
Finidi George
56
Steve Claridge
71
Pablo Counago
57

Ingen
Kort:

Ingen


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch