Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Utroligt comeback ikke nok

25 januar 2003
FA Cup,
Bramall Lane,
Sheffield United - Ipswich Town 4 - 3 ( 2 - 0 )

FA Cup'ens 4. runde blev endestationen i denne sæson for Town, da det blev til et 4 - 3 nederlag på Bramall Lane til Sheffield United. Fra Towns side vil kampen blive husket for det fantastiske comeback midt i anden halvleg som fik Town tilbage på 3 - 3. Town var efter en times spil kommet bagud 3 - 0, men inden for fire minutter bragte scoringer fra Thomas Gaardsøe, Tommy Miller på straffe og Darren Bent Town tilbage på 3 - 3. Desværre for Ipswich blev det til et farvel til denne sæsons FA Cup, da Paul Peschisolido i det 89. minut sikrede Sheffield United sejren, men en kamp som siger noget om den moral som Town-spillerne besidder i øjeblikket.

Pablo Counago i kamp med Stuart McCall I kampens indledning fik man fornemmelsen af en gentagelse af det resultat som man sidst så i Towns opgør på Bramall Lane nemlig 0 - 0, for ingen af holdene havde inden for det første kvarter præsteret at have et skud på mål.

Da man så endelig fik et skud på mål at se havnede bolden til gengæld også i kassen. I det 19. minut modtog Uniteds Michael Brown bolden, og mens Town-forsvaret så på sendte Brown bolden i nettet til en 1 - 0 føring i hjemmeholdets favør. Ironisk nok så var det netop Joe Royle som der solgte Michael Brown til Sheffield United i sin tid i Manchester City.

I det 26. minut skulle Pablo Counago have bragt Town tilbage i kampen. Tommy Millers perfekte indlæg blev brændt på det skamligste af Counago, og Counagos ineffektivitet skulle vise sig at koste dyrt minutter efter.

Sheffield Uniteds Tommy Mooney - på lån fra Birmingham City - headede Wayne Quinns hjørnespark på stolpen, Phil Jagielka var der på reposten, og så stod den 2 - 0 til The Blades.

Op mod halvlegens slutning tilspidsede frustrationerne sig fra Town-spillernes side, da dommer Dermot Gallagher gang på gang dømte frispark til Sheffield United. Michael Brown havde en hovedrolle eftersom han et par gange klart filmede sig til frispark.

Joe Royle satte offensive kræfter på banen i pausen, da Fabian Wilnis blev afløst af den altid angrebsivrige Darren Ambrose.

Anden halvlegs start var ligeså sløv som første halvlegs indledning. I det 57. minut blev lyn hurtige Darren Bent sent på banen i stedet for Jim Magilton, og så skal det så sandelig siges at der kom gang i kampen.

Darren Bent startede med et godt løb ned af højresiden, hvorefter han skar ind i felt, forbi Robert Page for til sidst at ligge bolden til rette for Darren Ambrose, men Ambrose sendte bolden over mål.

Det var Town som havde overtaget i kampen, men det var alligevel Sheffield United som der bragte sig yderligere foran i det 64. minut. Michael Brown sendte et frispark ind i Town feltet, bolden blev headet væk, men kun ud til Michael Brown, som der med et tørt huk sendte bolden ind bag Marshall.

Kampen syntes afgjort, men med et fantastisk comeback af Town var Sheffield Uniteds 3 - 0 på bare fire minutter udlignet, og hvis nogen husker tilbage på kampen på Oakwell Ground i Barnsley for godt syv sæsoner siden, så var dette noget nær en gentagelse.

I det 66. minut sendte Darren Ambrose et hjørnespark ind over, Hermann Hreidarsson var over bolden og lagde den til rette for Thomas Gaardsøe, som der på kanten af feltet fik Town tilbage på 1 - 3.

Ipswich havde overtaget, mens Sheffield United var listet tilbage på banen i troen om at sejren var sikret, men de blev klogere. For blot et par minutter efter Gaardsøes scoring blev Tommy Miller fældet af Phil Jagielka i feltet, og dommer, Dermot Gallagher, var ikke i tvivl, straffespark. Miller tog selv og han satte sikkert bolden ind bag Wilko de Vogt.

Nu gik det for alvor stærkt. Hvad der for fem minutter siden syntes umuligt blev en realitet i det 70. minut, da Darren Bent udlignede for Town. Ambrose sendt, ligesom mod Preston, Darren Bent afsted, Bent satte Robert Page af for til sidst at sende bolden i nettet til 3 - 3. Et fantastisk comeback af Town.

Kampen var dog langt fra færdig endnu, og Town blev bare bedre og bedre som kampen skræd fremad. I det 83. minut var Darren Ambrose tæt på at sikre Town videre adgang i FA Cup'en. Sheffield United keeperen, Wilko de Vogt, var ude af feltet for at heade bolden, men han fik kun headet bolden op til midtercirklen hvor Darren Ambrose stod, Ambrose snød to mand og sendte bolden mod mål, men Wil de Vogt nåede lige akkurat tilbage for at redde United fra endnu et Cup exit.

I det 89. minut kom afgørelsen på kampen, og desværre var det i Sheffield Uniteds favør. Et indkast blev sendt ind over Town-forsvaret til en umarkeret Paul Peschisolido, som der uden selv at tro på bragte Sheffield United på 4 - 3 og dermed videre adgang i FA Cup'en.

En bitter slutning for Town, som der havde fortjent bedre efter det utrolige comaback midt i anden halvleg, men når man lukker fire mål ind er det heller ikke nemt at vinde.


Match facts

Bramall Lane,
Sheffield United
4 - 3
Ipswich Town
19.: Michael Brown
Halvleg: 2 - 0
66.: Thomas Gaardsøe
31.: Phil Jagielka
Tilskuere: 12.757
68.: Tommy Miller ( Straffe )
64.: Michael Brown
70.: Darren Bent
89.: Paul Peschisolido

Uds.
Holdene:

Uds.
Wilko de Vogt
Andy Marshall
Robert Kozluk
Hermann Hreidarsson
Phil Jagielka
Thomas Gaardsøe
Robert Page
Chris Makin
Wayne Quinn
Fabian Wilnis
45
Tyrone Thompson
Matt Holland
Michael Brown
Jermaine Wright
Stuart McCall
Tommy Miller
Peter Ndlovu
Jim Magilton
57
Tommy Mooney
79
Marcus Bent
Steve Kabba
72
Pablo Counago
Danny Wood
Udskiftere:
James Pullen
Richard Edghill
Matt Richards
Steve Yates
Nabil Abidallah
Paul Peschisolido
79
Darren Ambrose
45
Wayne Allison
72
Darren Bent
57
Kort
Phil Jagielka
70
Thomas Gaardsøe
45
Tommy Miller
63
Marcus Bent
71
Match Stats
13
Skudforsøg
12
9
Skud på mål
5
12
Frispark - begået
20
6
Hjørnespark
5
1
Gule kort
3
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch