Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Bent mål ikke nok

26 august 2002
Nationwide League 1. division
Portman Road,
Ipswich Town - Bradford City 1 - 2 ( 1 - 1 )

Et pragtmål sparket ind af debutanten hos Bradford City, Michael Proctor, i det 83. minut til 2 - 1, sikrede en uventet sejr til nedryknings dømte Bradford City, og det i en kamp som Ipswich ellers styrede store dele af, men manglende effektivitet kostede, det betød at den tidligere Ipswich spiller, Gus Uhlenbeek, kunne tage tilbage til Bradford City med tre point.

Mange havde nok forventet en kamp ligende 6 - 1 sejren over Leicester City, og efter en skidt præstation mod Millwall måtte Ipswich spillerne være ekstra opsatte på sejr, og det hele startede også perfekt for Ipswich.

Darren Bent havde igen fået chancen fra start, og i det 14. minut kunne George Burley glæde sig over den beslutning, for her bragte Darren Bent nemlig Town i spidsen med 1 - 0. Darren Ambrose fandt Darren Bent ved føreste stolpe, og derfra svigtede han ikke, og headede dermed Town på 1 - 0.

Bare få minutter forinden havde Matt Holland sendt et advarsels skud af mod Bradfords mål, men den nordirske landsholdsmålmand Aidon Davidson reddede forsøget.

Bradford City knækkede dog ikke midt over af den grund, og i det 24. minut begik Thomas Gaardsøe frispark mod gæsternes Ahsley Ward et stykke ude for feltet. Paul Evans stod til at sparke, og han gjorde det i bedste David Beckham stil til 1 - 1. Bolden skruede over muren, og op i målhjørnet.

Efter en halv times spil, var Michael Proctor tæt på at bringe gæsterne foran 2 - 1, men Andy Marshall reddede flot forsøget ved at tippe bolden over mål. I den anden ende var endnu et Bent/Ambrose samarbejde ved at bære frugt, men det forblev 1 - 1.

Ipswich havde det meste af spillet i første halvleg, og det mønster forsatte i anden halvleg.

Marcus Stewart satte i det 70. minut Aidon Davidson på en gevaldig prøve, men desværre for Town så reddede Bradford keeperen i bedste stil.

Kampen lå på et punkt, hvor det hold der scorede det næste mål ville vinde, og selvom Ipswich styrede spillet, så viste Bradford sig alligevel farlige på kontra.

I det 78. minut satsede Burley mere offensivt, og satte Marcus Bent på banen, men det fik sin effekt i den forkerte ende af banen, for i det 83. minut slukkede Michael Proctor lyset på Portman Road, da han med en sand perle huggede bolden i mål, uden chance for Andy Marshall.

Marcus Stewart kunne ikke komme tættere på en udligning, da han i de døende sekunder headede et forsøg på overliggeren, ligesom Darren Ambrose var meget tæt på, men Gus Uhlenbeek (!!!!!) reddede sit hold til tre lidt ufortjente point.


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
1 - 2
Bradford City
14.: Darren Bent
Halveg: 1 - 1
24.: Paul Evans
Tilskuere: 25.457
83.: Michael Proctor

Uds.
Holdene:

Uds.
Andy Marshall
Aidan Davidson
Jamie Clapham
Gus Uhlenbeek
Hermann Hreidarsson
Peter Atherton
59
Thomas Gaardsøe
Andy Myers
Jermaine Wright
78
Mark Bower
Darren Ambrose
Danny Cadamarteri
86
Matt Holland
Paul Evans
Jim Magilton
Michael Standing
77
Darren Bent
Andy Gray
Marcus Stewart
Ashley Ward
Finidi George
64
Michael Proctor
James Pullen
Udskiftere:
Andy Tod
Fabian Wilnis
64
Claus Jørgensen
77
Tommy Miller
Danny Forrest
Pablo Counago
Carricondo Juanjo
86
Marcus Bent
78
Wayne Jacobs
59

Ingen
Kort:

53.: Peter Atherton

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch