Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Frustrerende dag for Town

26 oktober 2002
Nationwide League 1. division
Portman Road,
Gillingham 0 - 1

Endnu et frustrerende nederlag til Town, i en ellers underholdende kamp på Portman Road, hvor Town endnu engang manglede skarpheden foran mål, og hvor en stor gruppe tilskuere efter kampen demostrede både mod en eventuel ansættelse af Joe Royle, men også demostranterne rettede også deres vrede mod Town-ledelsen. Det hele kom efter at Town-tilhængerne endnu engang havde været vidne til en frustrerende Ipswich kamp, hvor man ikke formåede at score, og samtidigt var ved at lukke flere dumme mål ind.

Også før kampen sang Town-tilhængerne sange mod Joe Royle, og generelt så er Towns tilhængerne ikke glade for at det med stor sandsynlighed bliver Joe Royle der overtager jobbet i Ipswich. Måske fordi han engang førte Manchester City ned i 2. division, selvom de var oprykningsfavoritter!!

Tony Mowbray havde kun lavet en ændring til dagens kamp, Wayne Brown kom ind i stedet for en skadet Mark Venus. Mowbray holdt sig til 4-3-3 systemet, men Darren Ambrose og Alun Armstrong liggende på hver sin kant af Pablo Counago.

Lidt overraskende for kampens start var det, at man inden kick-off ikke holdt et minuts stilhed for Towns Chief Scout, Roy Gray, som der blev begravet i torsdags.

Der skete ikke meget i den første del af første halvleg, hvor spillet bølgede frem og tilbage, men efterhånden så Town ud til at have etableret et godt pres på Gillingham. Trods det så var det alligevel Gillinghams Tommy Johnson der stod for kampen første reele mulighed, med han skød et godt stykke forbi Andy Marshalls mål.

I det 10. minut kom Towns første chance efter et godt ryk frem af banen. Darren Ambrose lagde en flad stikning til Pablo Counago, men en Gillingham-forsvarer fik avværget til hjørnespark. Kort efter var Ambroses tur, men skudet var ikke i nærheden af at blive farligt.

Kampens første store forsøg kom i det 26. minut. Jamie Clapham sendte et frispark ind over, og her mødte Wayne Brown bolden med hovedet, og her sendte han uheldigvis bolden på overliggeren og ud i spil igen.

Town så ud til at have rystet Gillingham, og Ipswich forsatte presset frem banen.

Gillingham havde stortset ikke haft et eneste skud på mål, da man i det 34. minut bragte sig foran 1 - 0, og typisk nok så var det på en dødbold. Gillinghams spillende manager, Andy Hessenthaler, tog hjørnesparket, og inde foran blev bolden headet videre til en fri Mamady Sidebe som der fra to meters afstand bare skulle heade bolden over stregen.

Nu skulle Town endnu engang kæmpe sig tilbage i kampen, og det var tæt på at koste - igen. Paul Shaw havde, efter klodset forsvarspil fra Towns side, fået bolden i feltet, men han fik ikke noget præcision i sparket, og bolden røg dermed ud til målspark.

Efter Shaws chance, fik Town lidt mere styr på tingene, og efter en god kombination på venstrekanten, var Hreidarsson kommet til indlæg, et indlæg der havnede i hos Alun Armstrong, der dog ikke fik fart nok i hovedstødet, og dermed blev reddet af gæsternes keeper, James Brown. Samme Brown skulle senere i kampen vise sig at blive en nøglespiller for "The Gills".

Inden halvleg kunne Paul Shaw endnu engang have gjort livet meget surere for Town i anden halvleg, denne gang blev et ustabilt Town-forsvar snydt af en simpel et-to kombition, og så var Paul Shaw fra lidt skarp vinkel fri til skud, men han ramte kun ydersiden af stolpen, og så kunne Town-forsvaret ånde lettet op.

Da Town gik til halvleg blev de mødt med bu-råb, og man hørte tydeligt sangen:"What a load of rubbish" blive sunget enkelte steder på Portman Road, og det var forståligt. Town-forsvaret var alt for ustabilt, og man havde hele tiden problemer med de høje bolde der blev hældt frem til den garderhøje, Mamady Sidebe. På midtbanen kneb det med afleveringerne, til tider præsterede man at spille bolden lige i fødderne til en Gillingham-spiller, selvom man ikke var under pres, og oppe i angrebet kunne man bare ikke får bolden sparket i kassen. det skal dog siges at specielt Alun Armstrong og Darren Ambrose spiller en god første halvleg.

Tony Mowbray satte to nye folk på banen til anden halvleg, Darren Bent og Tommy Miller kom på i stedet for Chris Makin og Jamie Clapham, så nu spillede Town faktisk 3-4-3, og det kom til at betyde en hel del, både fremad og tilbage på banen.

Allerede i starten af anden halvleg så systemændringen ud til at være en genistreg af Tony Mowbray. I det 48. minut appelerede Town for straffeaprk mod Darren Ambrose, men fløjten forblev tavs hos dommer Robinson.

Bare et minut efter kunne man mærke effekten af 3-4-3 systemet nede i forsvaret, da Mamady Sidebe var ved at komme alt for let igennem, men heldigvis viste Hermann Hreidarsson lidt kvalitet.

Igen i det 50. minut var Gillingham og Paul Shaw tæt på, men heldigvis for Town, så havde man i Andy Marshall en sikker sidste skanse hele halvlegen igennem, og han var vel nok kampens bedste for Town, med flere flotte redninger.

De næste 10 minutters tid var det ren opvisning af Ipswich. Først var det Alun Armstrong der var tæt på, men hans skud bleb blokeret af en forsvarsspiller. Kort efter var det Darren Bents tur, men James Brown var på sin plads.

To minutter senere var det igen Armstrong der havde chancen, men et optimistisk forsøg fra godt 40 meters afstand røg forbi mål.

Derefter var det Tommy Miller der med et hovedstød, men endnu engang var James Brown på sin plads. Det var hans også minuttet efter, da Alun Amrstrong forsøgte sig, men Armstrong burde have spillet bolden bagud, hvor to Town-spillere ventede på kantet af straffesparksfeltet.

I det 58. minut kom Towns hidtil bedste forsøg. Darren Ambrose steg til vejrs og headede bolden mod modsatte stang, men James Brown fik fingerne på, så bolden akkurat nåede at ramme stolpen, og på reposten var det Alun Armstrong som der ramte overliggeren, efter at skudet tydeligt var blevet rettet af, af en Gillingham-forsvarer, men dommeren dømte målspark.

Trods masser af chancer havde Town endnu ikke scoret, og det så ud som om at det konstante pres på Gillingham var ved at spille op.

I det 67. minut skulle Andy Hessenthaler have bragt Gillingham på 2 - 0, men Andy Marshall kom fremragende ud af sit mål, og fik blokeret Hessenthalers forsøg. Det var ganske enkelt suverænt målmandsspil af Marshall.

I det 70. minut var Andy Marshall igen på plads, da Marlon King fra en spids vinkel fik drejet skuddet ind mod mål, men med endnu en fantastisk redning, var det nu alene Marshall der holdt Town inde i kampen.

Med 19 minutter tilbage besluttede Tony Mowbray at give debut til Ian Westlake, Westlake kom ind i stedet for Jermaine Wright, og han gjorde en lovende figur af sig.

I det 81. minut fik Town deres absolut største chance ved John McGreal. Bolden blev headet på tværs, og fra halvanden meters afstand præsterede John McGreal at heade lige på en nærmest liggende James Brown. Det var ganske enkelt for ringe at McGreal ikke scorede i den situation. Det var dødstødet for Town, derefter producerede man ikke en eneste stor chance.

Chancen var dog ikke store end den som Marlon King fik kort før tid. Marlon King blev spillet helt blank med mål, og selvom at han var hel fri, og Andy Marshall var væk, så skød han alligevel over mål fra to meters afstand!! Det var vist en såkaldt misser!

Wayne Brown havde Ipswich sidste chance, men hans lettere desperate forsøg fra 30 meters afstand røg langt over mål.

Endnu et dumt hjemmebane nederlag til Town, og hvor tilhængerne bliver mere og mere utålmodige hvad angår en stime af sejre, og det er vel egentlig også havd man kan forvente.


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
0 - 1
Gillingham
Halvleg: 0 - 1
34.: Mamady Sidebe
Tilskuere: 24.176

Uds.
Holdene:

Uds.
Andy Marshall
Jamie Brown
Jamie Clapham
45
Nyron Nosworthy
John McGreal
Andy Hessenthaler
Chris Makin
45*
Paul Shaw
Hermann Hreidarsson
Paul Smith
Wayne Brown
Mark Saunders
84
Darren Ambrose
Tommy Johnson
65
Matt Holland
David Perpetuini
Jermaine Wright
72
Mamady Sidebe
87
Pablo Counago
Chris Hope
Alun Armstrong
Barry Ashby
James Pullen
Udskiftere:
Vince Bartram
Ian Westlake
72
Kevin James
87
Tommy Miller
45*
Johnson
84
Fabian Wilnis
Richard Spiller
Darren Bent
45
Marlon King
65
Kort
Ingen 27.: David Perpetuini - Gult kort
Match Stats
21
Skudforsøg
12
10
Skud på mål
4
11
Frispark - begået
11
12
Hjørnespark
3
0
Gule kort
1
0
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch