Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Halvtids profferne sendt hjem med 8 - 1!

29 august 2002
UEFA Cup
Portman Road,
Ipswich Town - FC Avenir Beggen 8 - 1 ( 5 - 0 )

Cifferne taler næsten for sig selv. Town udraderede ganske enkelt de halvtids professionelle fodboldspillere fra FC Avenir Beggen, og det med syv nye spillere i forhold til 1 - 2 nederlaget mod Bradford City i mandags.

Tommy Miller Marcus Stewart var en af dem der ikke var i dagens kamp. Han er nemlig pt. i nordengland for at forhandle kontrakt med Sunderland, som Ipswich har accepteret et bud fra på omkring 1 mio.£.

Og netop Stewart var jo som bekendt en del af Ipswichs sejr i Luxembourg, da han i overtiden sikrede Town en spinkel 1 - 0 sejr, men det skulle vise sig at være mere end rigeligt.

Allerede fra start af havde Ipswich chancerne. Pablo Counagos hovedstøds forsøg, kom efter at Tommy Millers skud var blevet pareret af Avenir Beggens målmand, Kevin Hartert.

Vi skulle dog ikke længere end til det tredje minut før Ipswich havde bragt sig foran 1 - 0. Tommy Miller var manden bag målet, efter at han var blevet spillet fri af Pablo Counago, som der prompte havde udnyttet en forsvarsfejl.

Tonen var lagt, og eventuelle nerver fra Towns side var nu elimeneret, hvilket så ud til at have en klar effekt, for allerede idet 17. minut havde Town bragt sig yderligere foran. Marcus Bent passerede forbi Mike Ney, og spillede bolden lige ind i fødderne på Pablo Counago, som der med et inderside spark inde i feltet gjorde det til 2 - 0.

Et minut efter måtte Kevin Hartert igen se sig passeret. Tommy Miller scorede med noget af en detalje til 3 - 0, efter som han lød bolden passere forbi ham, og derefter sparke den ind med hælen!

Det var langt fra slut endnu, og allerede i det 19. minut kunne Pablo Counago konstatere at Ipswich var sikker på at gå videre, for her havde han netop scoret til 4 - 0. Tommy Miller var manden der lade bolden for fødderne af Counago.

Efter kun 20 minutters spil var kampen defenitivt afgjort, men det forhindrede ikke Ipswich i at forsætte med at producere chance på chance.

Både Pablo Counago og Tommy Miller fik alletiders mulighed for at score hattrick. Først var det Pablo Counago der headede blank forbi, og kort efter kunne Tommy Miller have scoret til 5 - 0, efter at han spillede Marcus Bent fri, som der havde snydt Avenir Beggens offsidefælde, men Bent skød selv lige på Kevin Hartert, i stedet for at spille den til en helt blank Miller.

Det blev dog til 5 - 0 før pausen. Wayne Brown headede et Jim Magilton hjørnespark sikkert i nettet, til en lettere komfortabel halvlegs føring.

Pablo CounagoFC Avenir Beggen deltog sidst i Europa Cup'en for syv år siden, og her blev det til et samlet nederlag på 13 - 0 til Lens fra Frankrig, så Beggen spillerne må have været tilfredse med indsatsen indtil nu!!

Selvom Town førte med 5 - 0, havde George Burley valgt ikke at skifte nogle spillere ind til anden halvleg, og beholdte dermed 5-3-2 systemet med Matt Holland i centreforsvaret.

Spænding kunne der ikke ligefrem komme ind i kampen, men i det 56. minut gjorde Molitor det til 1 - 5.

Kort efter, i det 60. minut, gjorde John McGreal det til 6 - 1 i den anden ende, efter han fulgte op på et spark fra Fabian Wilnis.

I det 74. minut fuldførte Pablo Counago sit hattrick, da han scorede til 7 - 1, og i det 80. minut lukkede og slukkede Darren Ambrose for det målsøgende publikum, der snart er blevet vant til at se masser af mål på Portman Road, med sin scoring til 8 - 1, efter et indlæg fra Finidi George.

Der er lodtrækning til UEFA Cup'ens 1. runde i morgen, fredag, og det skal blive spændende at se om Ipswich trækker et af de fire danske hold.


Match facts

Portman Road,
Ipswich Town
8 - 1
FC Avenir Beggen
03.: Tommy Miller
Halveg: 5 - 0
56.: Molitor
17.: Pablo Counago
Tilskuere: ?
18.: Tommy Miller
19.: Pablo Counago
40.: Wayne Brown
62.: John McGreal
70.: Pablo Counago
79.: Darren Ambrose

Uds.
Holdene:

Uds.
Andy Marshall
Hartert
Jamie Clapham
70
Miedico
John McGreal
Calvaruso
76
Wayne Brown
Hamdaoui
Fabian Wilnis
Molitor
Jim Magilton
Da Luz
Matt Holland
Lariccia
Tommy Miller
68
Ney
75
Marcus Bent
Martin
Pablo Counago
Gomes
Martijn Reuser
51
Pace
68
James Pullen
Udskiftere:
Gilbert
Thomas Gaardsøe
Hamdaoui
Matt Richards
51
Schaack
Darren Ambrose
68
Schmit
Finidi George
70
Lopes
68
Darren Bent
Diallo
75
Richard Naylor
Picard
76

Ingen
Kort:

15.: Nevy


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch