Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Johnson sænker Ipswich

30 november 2002
Nationwide League 1. division,
City Ground,
Nottingham Forest - Ipswich Town 2 - 1 ( 1 - 0 )

Dagens møde med Nottingham Forest bød på et gensyn med Towns gamle måltyv, David Johnson. Town var for to år siden villige til at sælge Johnson til Nottingham for £3 mio., en handel som kom til at koste Town dyrt i dag. David Johnson stod nemlig for begge Forests scoringer i Towns 1 - 2 nederlag. Forests David Prutton blev vist ud i overtiden efter sit andet gule kort, men da var det for sent for Ipswich, som ellers pressede godt på til sidst, og hvor uafgjort havde været et fortjent resultat.

Joe Royle havde endnu engang valgt at starte med samme holdopstilling, og det ser ud som om at Royle har fundet frem til sine fortrukne 11 mand, hvilket er gået ud over Towns to topscorere Pablo Counago og Darren Ambrose. Begge to blev i øvrigt skiftet ind i anden halvleg af dagens kamp.

Jim Magilton i kamp med Jack LesterIpswich havde faktisk den bedste del af spillet, og allerede tidligt i kampen kom den første chance, men John McGreals hovedstød blev tippet over mål af Darren Ward i Nottingham-målet.

To minutter senere skabte Jim Magilton kaos i Nottingham-feltet efter et farligt hjørnespark, men ingen Ipswich-spillere var i nærheden.

Men i fodbold kan alting ske, og det gjorde det. Efter bare 5 minutters spil bragte den tidligere Ipswich-spiller, David Johnson, Nottingham Forest foran med 1 - 0. Johnson modtog et langt målspark fra Darren Ward, afdriblede Gerrard i to omgange, og sparkede derefter bolden ind i det tomme mål.

Ipswich havde derefter 20 gode minutter, hvor både Darren Bent og Fabian Wilnis havde chancer, men de kastede ikke noget af sig.

Med 10 minutter tilbage af første halvleg var det igen Nottingham Forest som kunne have bragt sig yderligere foran, efter et Town overtag i spil og chancer, men denne gang var Paul Gerrard på sin plads og reddede nemt David Pruttons forsøg.

Op mod slutningen af halvlegen havde begge hold chancer til en scoring. David Johnson skød forbi, mens Jamie Claphams indlæg næsten var nået frem hvis ikke Jim Brennan havde været der for Nottingham til at heade væk.

Ipswich forsatte hvor de slap i første halvleg, og fra anden halvlegs start var det stadig Town som der havde den bedre del af spillet, og åbnede med at få et hjørnespark efter få minutter som Nottinghams angriber Marlon Harewood var tilbage for at heade væk.

Town pressede på for en udligning, og kunne ikke komme tættere på da Darren Bent efter godt en times spil headede direkte på benene af en flyvende Darren Ward, efter et perfekt indlæg fra Jamie Clapham.

I det 63. minut straffede Nottingham Forest Towns ineffektivitet, og igen var det David Johnson der noterede sig for scoringen. Denne gang afsluttede Johnson fra godt 25-meters afstand med et godt spark uden chance for Gerrard i målet.

Fabian WilnisNede 0 - 2, med lige godt 30 minutter igen så det ikke godt ud for Ipswich, men Town kæmpede videre og Jim Magilton burde have scoret kort tid efter, men Darren Ward hev en klasseredning ud af ærmet, og dermed røg Towns chance for at komme hurtigt tilbage i kampen.

Med blot et par minutter igen fik Town dog reduceret til 1 - 2, da Chris Makins frispark blev rettet af, af Gareth Williams, og bolden sneg sig dermed forbi en chanceløs Darren Ward.

Den sidste fase af kampen blev hektisk og dramatisk. Ipswich pressede på for en udligning, og i overtiden fik Nottingham Forest smidt David Prutton ud. Trods dette endte kampen 2 - 1 i Nottingham og Johnsons favør.

Ipswich kunne have fået mere ud af kampen, hvis man blot havde udnyttet chancerne optimalt, og derfor kan man heller ikke være tilfredse med at tabe 2 - 1 i dag.


Match facts

City Ground,
Nottingham Forest
2 - 1
Ipswich Town
05.: David Johnson
Halvleg: 1 - 0
89.: Gareth Williams ( Selvmål )
63.: David Johnson
Tilskuere: 24.898

Uds.
Holdene:

Uds.
Darren Ward
Paul Gerrard
Mathieu Louis-Jean
Jamie Clapham
Michael Dawson
John McGreal
Des Walker
Chris Makin
Jim Brennan
Hermann Hreidarsson
53
Gareth Williams
Thomas Gaardsøe
Riccardo Scimeca
Fabian Wilnis
72
Jack Lester
Jim Magilton
David Prutton
Matt Holland
Marlon Harewood
Darren Bent
53*
David Johnson
Alun Armstrong
Barry Roche
Udskiftere:
Andy Marshall
Eoin Jess
Mark Venus
Craig Westcarr
Jermaine Wright
72
Jon Olav Hjelde
Darren Ambrose
53
Andrew Reid
Pablo Counago
53*
Kort
30.: Jack Lester - Gult kort 41.: Hermann Hreidarsson - Gult kort
52.: David Prutton - Gult kort
90.: David Prutton - Rødt kort
Match Stats
11
Skudforsøg
13
7
Skud på mål
7
13
Frispark - begået
6
6
Hjørnespark
10
2
Gule kort
1
1
Røde kort
0

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch