Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 29 [ Nyhedsarkiv ] Uge 31 »

Index Dato
Thomas Frandsen på vej til Ipswich..... 29. juli 2002 ITFC
Hreidarsson på vej væk?..... 24. juli 2002 ITFC
Cassar kasseret, Richard Wright på vej til Everton..... 23. juli 2002 ITFC
Numre til den kommende sæson..... 22. juli 2002 ITFC

29 juli 2002

Thomas FrandsenDen danske landsholdsspiller, Thomas Frandsen fra Viborg FF, står måske overfor et klubskifte til Ipswich Town i løbet af den kommende uge. Den engelske klub havde en mand på tribunen - sandsynligvis chefspejder Simon Hunt - da Viborg i weekenden spillede 2-2 mod FC København.

Ledelsen i Viborg har gennem lang tid været bekendt med Ipswichs interesse, og så sent som i sidste uge var meldingen klar fra den danske klub: Thomas Frandsen skulle besigtiges i weekendens kamp, og man erkendte, at det snildt kunne være hans sidste kamp for Viborg.

Thomas Frandsens kontrakt udløber efter denne sæson, så alene af den grund er Viborg interesseret i at indkassere en sum, inden det er for sent. Overfor det danske dagblad BT erkender Frandsen sit kendskab til Ipswichs interesse, men vanen tro er han ikke meget for at fortælle om eventuelle forhandlinger:

- Min agent Karsten Aabrink tager sig af det. Ham tager jeg en snak med i løbet af ugen, og så får vi forhåbentligt afklaret det, siger Frandsen til avisen, der endvidere beretter, at den nybagte landsholdsspiller er vældig interesseret i at komme til England.

Tidligere har tyske Werder Bremen haft Viborg-spilleren i kikkerten, men pt. synes Ipswich at stå med de bedste muligheder for at købe danskeren. Med kun 11 måneder tilbage af sin kontrakt, står Thomas Frandsen, der også har spillet i Kalundborg og OB, med fine muligheder for et klubskifte. Transfersummen bør ikke overstige 500.000 £ - et beløb, som vil lune i Viborgs kasse, men samtidig ikke er nogen stor sum for Ipswich.

Af Kenneth Andersen


24 juli 2002

Hermann HreidarssonHermann Hreidarsson kan være den næste spiller til at forlade Town, det fastslår Hreidarssons agent, Peter Harrison, der har sagt at flere Premier League er interesseret i den islandske forsvarsspiller.

Harrison siger bl.a. at man ikke finder mange vestrefodede vestrebacks (!) i England, med nok kvalitet til at gøre sig Premier League. Hreidarsson har dog vist det modsat, og hans altid stabile præstationer har fået øjnene op hos flere Premier League-klubber.

Ipswich skal have regnskabet til at passe, og derfor kan man godt forvente mindst en eller to profiler vil forlade Portman Road inden for det næste stykke tid.

Både Fulham, Blackburn og Tottenham nævnes som evt. køber af Hreidarsson.

Af mr


23 juli 2002

Ipswich har besluttet ikke at tilbyde den ameriskanske målmand, Jeff Cassar, en kontrakt. Jeff Cassar var med på Towns træningstur til Danmark, hvor han fik chancen for at vise sit værd. Jeff Cassar stod hele kampen i 1 - 2 nederlaget til Farum BK.

Det betyder at unge James Pullen tager med til Bristol som reservekeeper, nu da både Cassar, Sereni og Salmon er væk, og Keith Branagan stadig sidder uden for med rygproblemer.

Og når vi er ved målmandssnakken, så er det da værd at nævne at Ipswichs forhændværende keeper, Richard Wright, nu er på vej væk fra Highbury til fordel for Goodison Park.

Evertons manager, David Moyes, kunne ikke få lokket Derbys målmand, Matt Poom, til klubben, og derfor prøver han nu at hente Richard Wright.

Everton har fået accepteret et bud der skulle ligge i nærheden af de 5 mio.£. David Moyes' topprioritet da han kom til klubben var netop at hente en ny målmand til klubben, og der ville Richard Wright være den ideelle løsning, efter som han ikke har fået det helt store gennembrud hos Arsenal, og altså nu ser ud til at stå fast på førsteholdet hver weekend i Premier League.

Richard var selvfølgelig købt som afløser for David Seaman, og eftersom Seaman slutter efter næste sæson, ligger den sikre førsteholdsplads og lurer for Richard Wright.

Af mr


22 juli 2002

Ipswich har valgt numre til den kommende sæson, de er som følger:
1. Andy Marshall
2. Fabian Wilnis
3. Jamie Clapham
4. John McGreal
5. Hermann Hreidarsson
6. Mark Venus
7. Jim Magilton
8. Matt Holland
9. Pablo Counago
10. Alun Armstrong
11. Marcus Stewart
12. Richard Naylor
13. Keith Branagan
14. Jermaine Wright
15. Chris Makin
16. Marcus Bent
17. Wayne Brown
18. Darren Bent
19. Finidi George
20. Richard Logan
21. Tommy Miller
22. Darren Ambrose
23. Thomas Gaardsøe
24. Nabil Abidallah
25. Ulrich Le Pen
26. James Pullen
27. Matt Bloomfield
28. Lee Beevers
29. Justin Miller
30. Martijn Reuser
31. Amir Karic

Af mr


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch