Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 33 [ Nyhedsarkiv ] Uge 35 »

Index Dato
Ipswich accepterede, Holland sagde nej..... 22. august 2002 ITFC
Bookmakerne er enige: Ipswich vinder 1. division!..... 20. august 2002 ITFC
Matt Holland er væk inden 31. august - venter Villa?..... 19. august 2002 ITFC

22 august 2002

Matt Holland bliver i IpswichDet lå i luften, at et bud på Matt Holland ikke kunne undgås inden transfer deadline d. 31 august. I går kom det så frem at Aston Villa havde fået accepteret et bud af Ipswich på Matt Holland. Budet lå på omkring 4,5 mio.£ med dertil hørende klausuler, så den samlede transfersum ville løbe op på omkring 6 mio.£.

Matt Holland tog, sammen med sin agent, Jonathan Barnett, tidligere på dagen til Birmingham for, at diskutere kontrakten sammen med Villas ledelse med den udskældte formand, Doug Ellis, i spidsen. Holland rejste iøvrigt direkte fra Finland til Brimingham, da han var med i Irlands 3 - 0 sejr over Finland igår aftes.

Mange havde ventet at den mindeværdige 6 - 1 kamp mod Leicester City blev Hollands sidste i den blå trøje, men Matt Holland takkede nej til Aston Villas tilbud.

Matt Holland udtaler selv at parterne lå mile vidt fra hinanden, og de kom altså ikke tættere på idag. Men allerede inden Holland tog afsted til Birmingham, lå det i luften at han ikke ville flytte til Villa. Matt Holland tænkte, ligesom Hermann Hreidarsson, mere på sin familie end pengene.

Af mr


20 august 2002

Favoritterne fra Portman RoadIpswich er hos mange storfavorit til at gå direkte tilbage til Premier League. Det har bookmakerne også fundet ud af. Her giver vi et overblik over, hvor der er gode odds på Ipswich, og hvordan de ligger i forhold til de andre formodede tophold.

Bookmakerne ligger meget ens på hele markedet hvor oddset går fra 2,25 og op til 4 gange penge tilbage. Det er ikke specielt højt når man tænker på at sæsonen kun har været i gang i en uge.

Gamebookers er dem som giver det laveste odds med bare 2,25. Centrebet, som mange i Norden bruger, har sænket sit odds fra 5,00 som det lå på inden sæsonen startede, til 3,00. Tre af de større engelske bookmakere Ladbrokes, William Hill og Sporting Odds har odds 3,25 på at Ipswich vinder. Det højeste odds finder man hos BetWorld som giver pengene 4 gange igen.

Wolverhampton og Derby er bookmakernes største favoritter til at blive placeret lige efter Ipswich. Wolves giver i gennemsnit odds 4,57, mens Derbys odds er lidt "bedre" og snitter på 6,50.

Ønsker man at satse lidt penge på en stor overraskelse, så kan man spille på Norwich til odds 20,00 hos Betshop eller Watford til odds 67,00 hos Sporting Odds. Højest odds er der på Walsall og Grimsby som hos William Hill giver pengene 751 gange tilbage, men så skal der også ske mirakler.....

Af Lasse Holm


19 august 2002

Matt Holland - På vej til Villa?Matt Holland, elsket af alle Ipswich-fans, syntes nu for alvor ud til at forlade Town. Økonomien er ikke hvad den burde være, og formand, Sheepshanks, er ikke tryg med situationen pt. Seneste nyt er at Matt Holland med stor sandsynlighed ikke spiller på Portman Road efter transferdeadline d. 31. august.

Aston Villa er et meget varmt bud på en køber af Holland, og Villas manager, Graham Taylor, har måske allerede et bud inde på Holland. Et er sikkert, og det er at Aston Villa har budt på en unavngiven midtbanespiller, en spiller som skal kunne dække hullet efter George Boateng og Paul Merson.

Så sent som til kampen mod Walsall var Graham Taylor på lægterne for at se Holland i aktion, og det peger i retning af at Villa er den eventuelle køber.

Hvor meget prisen på Holland er, er uvidst, men man skal ikke regne med at Ipswich skraber 6 til 7 mio.£ ind, for som situationen er lige nu i de engelske divisioner, ligger Hollands pris allerhøjst på 4 til 5 mio.£ med dertil hørende klausuler.

Af mr


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch