Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 34 [ Nyhedsarkiv ] Uge 36 »

Index Dato
Jugoslavere venter Town..... 30. august 2002 ITFC
Marcus Stewart solgt til Sunderland..... 30. august 2002 ITFC
Farvel til Stewart og Reuser?..... 29. august 2002 ITFC

30 august 2002

Ipswich skal i den 1. runde af denne sæsons UEFA Cup møde FK Sartid fra Jugoslavien. Det blev resultatet af dagens lodtrækning.

FK Sartid slog i deres kvalifikation Bangor FC fra Wales ud, og det var ikke uden besvær at de hjemmestærke jugoslavere gik videre, selvom man umiddelbart skulle tro det. Bangor FC, med den noget aldrende Ian Bishop som kaptajn, vandt nemlig hjemme i Wales med 1 - 0. Det betød at FK Sartid skulle vinde med to, hvilket de også kun lige gjorde. FK Sartid vandt den anden kamp med 2 - 0, på mål af Zecevic (14) og Mirosavljevic (58).

Den første kamp bliver spillet hjemme på Portman Road den 19 september, mens returkampen i Jugoslavien bliver spillet den 3 oktober.

Town var relativt heldige med lodtrækningen, også i forhold til de andre engelske klubber, Chelsea, Leeds United, Fulham og Blackburn Rovers. Strækmodstanderen i ville helt klart have været Lazio fra Italien, men hold som Heerenveen, Herta Berlin, Boavista, Fenerbache, Sparta Prag og Shaktor Donekts ville bestemt heller ikke have været rare modstander for The Tarctor Boys.

Blandt de andre engelske klubber kan det nævnes at Fulham skal mod kroatiske Hajduk Split, mens Blackburn Rovers møder CSKA Sofia fra Bulgarien. Chelsea og Leeds har lidt mere overkommelige modstandere, da Chelsea skal møde Viking, mens Leeds mod ukrainske Metalurh.

Af mr


30 august 2002

Ipswich har netop afsat Marcus Stewart til Sunderland, og dermed ryger endnu end Town-spiller nordpå, da Titus Bramble tidligere på sæsonen skiftede til Newcastle United. Transfersummen ligger angiveligt på 1,5 mio.£, men kilder i det engelske er helt oppe at runde de 3 mio.£.

Marcus Stewart, som der blev den englænder med flest mål i støvlerne i hans første sæson i Premier League, var bl.a. en af årsagerne til at Ipswich først og fremmest rykkede op i Premier League, men også sikrede Town en sensationel UEFA Cup plads i Towns første Premier League sæson siden 1995.

Og Marcus Stewart havde faktisk en stor andel i Towns vej til Premier League. Ikke blot scorede han i sin debutkamp mod Barnsley, men i Play Off semifinalen ude mod Bolton Wandereres scorede han begge mål i 2 - 2 kampen, en kamp som Town var bagud med 0 - 2, men Stewart vendte det med et fremragende skud op i hjørnet, og senere udlignede han da han afdriblede Jussi Jaaskelainen og scorede sikkert til 2 - 2.

Som om det ikke var nok, så scorede Stewart også på Wembley i Play Off finalen mod Barnsley. Ipswich vandt som bekendt kampen 4 - 2, hvor Stewart blev noteret for Towns tredje.

Marcus Stewart blev i år 2000 hentet for 2,5 mio.£ hos oprykningsrivalerne i Huddersfield Town, og han har virkelig sat sit præg i klubben. Desværre røg han på det sidste lidt ud af varmen, men så ud til at være spillet tilbage efter sit mål i Luxembourg.

Det er dog ikke Stewarts præstationer der har fået Ipswich til at sælge den målfarlige angriber. Pengene falder på et tidpunkt hvor Town nærmest er desparate efter at finde en hurtig løsning på deres pengeproblemer, og salget af Stewart kan nu sætte tingene lidt i bero, selvom der stadig mangler godt 10 mio.£ i klubkassen.

Af mr


29 august 2002

Inden transferdadlinen passeres d. 31. august kan to af Ipswichs etablerede spillere have fundet nye græsgang. Sidste nyt er nemllig, at Ipswich Town har forhandlet med Sunderland om et salg af den tidligere topscorer Marcus Stewart.

Rygter vil vide, at klubberne er enige om en pris på 1.500.000 £, og at parterne nu kun venter på, at Sunderland bliver enige med angriberen om lønnen. Ipswich Town har i skrivende stund ikke kommenteret rygtet, men den sædvanlige velinformerede web-side Those Where The Days tøver ikke med at bringe historien.

Sunderland har desperat brug for at skabe lidt bredde i angrebet, mens Ipswich med 5-6 gode angribere gerne vil tynde ud. Skulle en handel blive en realitet er Burley fremdeles fint dækket ind med Marcus Bent, Darren Bent, Alun Armstrong, Pablo Couñago, Richard Naylor og Richard Logan. Ud over en lille pose penge slipper man ligeledes for at skulle trækkes med Stewarts løn, som givet til i den tunge ende.

Reuser på lån?

Den populære hollænder Martijn Reuser meldes også på vej væk. Det er Premier League klubben Charlton, som har sikret sig retten til at tage den driblestærke wing på lån i tre måneder. Ipswich har forlods lovet London klubben, at Reuser vil komem i aktione i UEFA Cup kampen mod Beggen, og beviser Reuser her, at han er klar efter sin skade, vil han ryge til Charlton i tre måneder.

Der er lagt op til en permanent handel, såfremt låneaftalen falder positivt ud. En sådan vurderes at kunne indbringe i omegnen af 1.000.000 - 2.000.000 £, ligesom Reusers løn, som rygter vil vide andrager 12.000 £ om ugen, vil være væk.

Af Kenneth Andersen


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch