Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 42 [ Nyhedsarkiv ] Uge 44 »

Index Dato
Er Peter Reid manden?..... 21. oktober 2002 ITFC
Town på TV..... 21. oktober 2002 ITFC

Kort nyt Oktober 2002

21 oktober 2002

Peter ReidMere og mere tyder på, at den tidligere Sunderland-manager Peter Reid bliver manden, der skal erstatte George Burley som manager i Ipswich Town. Det vil rygter i britisk presse i al fald vide. Det synes givet, at ledelsen med Sheepshanks i spidsen har holdt de første møder i London med Reid, og i bedste fald vil man være i stand til at præsentere den nye boss inden weekendens hjemmekamp mod Gillingham - en kamp, der i øvrigt vises direkte på svensk TV4.

Selv om pressen ikke er enige om, hvem der bliver det endelig valg, så kan den dog enes om, at der kun er 4-5 kandidater tilbage:
Tony Mowbray, Ronnie Moore fra Rotherham, Joe Royle (tidligere Manchester City), Brian Talbot manager i Rushden & Diamonds og så Peter Reid.

Peter Reid har manager erfaring fra såvel Manchester City og Sunderland, men den 46-årige tidligere engelske landsholdsspiller er altså uden job, efter han d. 7. oktober blev fyret i Sunderland.

Han var manager i Manchester City fra november 1990 til august 1993, hvor han blev fyret trods det faktum, at han netop havde ført City til en fornem 5. plads i Premier Laegue. Fyringen kom efter noget der mindede om en magtkamp med formanden Peter Swailes.

Peter ReidI marts 1995 overtog han Sunderland, som på det tidspunkt lå i bunden af 1. division. Reid reddede klubben fra nedrykning , og senere sikrede han den også oprykning til Premier League. Ganske vist røg klubben ud af den bedste række igen, men det blev kun til en enkelt sæson, inden Peter Reid havde styret de rød-hvid stribede tilbage til Premier League.

Som aktiv spillede begyndte han karrieren i Bolton, men han var mest kendt for sine år i 80'erne hos Everton. Her fremstod Reid som den utrættelige midtbanedynamo, der var med to at vinde to engelske mesterskaber i 1985 og 1987 samt FA Cup'en og Europa Cup'en for Pokalvindere. Han blev ligeledes noteret for 13 landskampe for England, og han deltog bl.a. i VM slutrunden i Mexico i 1986.

I 1985 blev han kåret som Årets Spiller i England af spillerne selv.

Af Kenneth Andersen


21 oktober 2002

Svensk TV4 blænder på lørdag op for Ipswich Town-Gillingham kl. 16.00.

Og så siger de seneste rapporter fra det engelske, at Peter Reid er tæt på enighed med ledelsen i Ipswich Town Football Club om den ledige stilling som manager. Det siges endda, at han vel kan være i spidsen for de blå i føromtalte TV-kamp på svensk TV.

Af Kenneth Andersen


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch