Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 44 [ Nyhedsarkiv ] Uge 46 »

Index Dato
Ny artikelserie "Ipswich i Europa"..... 10. november 2002 Supporter Club
Face of the future: Sam Morrow..... 10. november 2002 Supporter Club
Town vil låne Jeffers..... 7. november 2002 ITFC
Royle stiller op med reservehold!..... 5. november 2002 ITFC

Kort nyt Oktober 2002

10 november 2002

Ipswich Town Football Club lever fremdeles i UEFA Cup'en. Det markerer vi med en ny artikelserie, hvor vi løbende vil berette om alle de kampe, som Ipswich har spillet i europæisk regi siden debuten i 1962.

Du vil over de næste måneder finde kampene under punktet "Ipswich i Europa", hvor vi jævnligt vil opdatere med omtalen af en kamp (ikke nødvendigvis i kronologisk rækkefølge). Vi vil lægge vægt på, at artiklerne ikke blot bliver lange, kulørforladte referater - men også rummer de små sjove anekdoter og fortællinger om detaljerne , som mange ikke kender til.

[ KLIK HER ] for at komme til oversigten over artiklerne.

Af Kenneth Andersen


10 november 2002

Sam MorrowIpswich Town producere talenter i massevis for tiden, senest i skikkelse af Darren Bent og Darren Ambrose. Grundlæggende for Towns talent udvikling er det berømte Youth Academy. Det er her nye talenter fødes. Henrik-Blond Sørensen har sat fokus på et af dem, Sam Morrow.

Sam Morrow er for tiden topscorer på U/19-holdet, ligesom han optræder på det nordirske landshold. [ LÆS ARTIKEL ].

Vi vil inden så længe introducere en ny side under Youth Academy. Siden hedder Academy Corner, og det kommer primært til at bestå af artikler skrevet om talenter på Youth Academy.

Af mr


7 november 2002

Francis Jeffers - tidligere Everton-spillerArsenal-spilleren Francis Jeffers er manden som Joe Royle ønsker at bringe til Ipswich på lån i en måned, men Royle har også to andre spillere i ærmet hvis det skulle kikse. Spekulationerne om hvem Royle var interesseret i, har strakt sig vidt omkring, og da Royle igår udtalte at det var en spiller hvis klub spillede i Europa, så blev spekulationerne nærmest intensiveret.

En endelig forhandling med Jeffers er dog langt fra på plads, men Royle regner med at have en ny angrebsspiller klar til kampen mod Sheffield United på lørdag.

Francis Jeffers spillede igår hele kampen for Arsenal i Worthington Cup'en mod Sunderland, en kamp som Arsenal tabte 3 - 2, men hvor Jeffers scorede det ene af målene. Mere er det heller ikke rigtig blevet til i denne sæson for Jeffers, for med Thierry Henry, Sylvian Wiltord, Nwakwo Kanu og Dennis Bergkamp foran sig, så er det umådelig svært for den tidligere Everton-spiller at tilspille sig en fast plads på holdet.

Det er netop fortiden i Everton der gør at Royle er specielt interesseret i Jeffers. Joe Royle var manager for Everton i den periode hvor Jeffers dukkede op i Liverpool-klubben.

I midlertid ser det dog ikke ud som om at Arsene Wenger vil af med den spiller som han købte i fjor, for ikke mindre end £8 mio. Wenger vil nemlig råde over så bred en trup så mulig, da Arsenal deltager i Champions League, og han er derfor ikke villig til at lade Jeffers udlåne.

Dette var umiddelbart også den besked som Joe Royle har fået at vide, men Royle har flere kort i ærmet. Royle har talt med otte managers fra Premier League, og blandt dem har han fundet frem til to mulige låne emner.

Det skulle efter sigende være Aston Villas garderhøje Peter Crouch og Sunderlands skotse landsholdsspiller Kevin Kyle.

Af mr


5 november 2002

Richard Logan starter måske inde mod MiddlesbroughNår Ipswich i morgen møder Premier League mandskabet fra Middlesbrough, bliver det uden en række af Towns mest udsatte spillere, således har Joe Royle valgt at sætte Matt Holland, Jim Magilton, Darren Ambrose og Wayne Brown af holdet til morgendagens kamp mod nordenglænderne, og Royle har dermed givet plads til Towns helt unge spillere.

Joe Royle har således udtaget Richard Logan, Ian Westlake, Matt Richards og Matt Bloomfield til truppen. Richard Logan, som der kun har spillet tre gange for Town, hvor han i øvrigt ikke engang har startet inde, ventes, som et chok for mange, at blive sendt direkte i ilden i morgen. Det skyldes selvfølgelig også, at både Alun Armstrong, Marcus Bent og Richard Naylor sidder ude med skader, og at Pablo Counago har karantæne.

I den anden ende af banen har Royle givet udtryk for, at han ikke er bleg for at sende James Pullen ind mellem stængerne i stedet for Andy Marshall. Pullen har aldrig stået en eneste kamp for Town, og det kan blive til debut for ham i morgen.

Ian Westlake debuteret i sidste uge mod Gillingham, og sammen med Matt Richards ligner de også et godt bud på en plads i startopstillingen efter Royles planer. Intet tyder dog på at Matt Bloomfield bliver sendt i aktion, men med Joe Royles signal om at se de unge spillere, skal man ikke blive overrasket.

Da de faste støtter på holdet, Matt Holland, Jim Magilton, Wayne Brown og Darren Ambrose, betyder det også at Fabian Wilnis, Jermaine Wright, Finidi George og Tommy Miller vil være med fra start, hvilket også vil give Joe Royle et bedre overblik over de spillere han har til rådighed.

I det hele taget så er det måske kampen som Royle skal prøve disse spillere, og eftersom Town er desperate efter at få nogle sejre, så må budskabet fra Royles side være, at man absolut ikke ønsker at spille flere kampe i dette års udgave af Worthington Cup'en. Selvom Town, vel lidt overraskende, har i sinde at bruge så mange reservespillere, så man ikke blive overrasket hvis Town skulle gå hen at vinde. Middlesbrough spillede så sent som i går, og det ventes at de ligeledes stiller med en hel del reserveholdsspillere, og efter sidste runde at dømme så holder den påstand.

Et bud forsigtigt bud på Towns holdopstilling ser således ud:
Startopstilling: James Pullen (Andy Marshall), Chris Makin, Thomas Gaardsøe, Mark Venus (Hermann Hreidarsson), Fabian Wilnis, Tommy Miller, Jermaine Wright, Finidi George, Jamie Clapham, Darren Bent og Richard Logan.

Bænken: Andy Marshall (James Pullen), Hermann Hreidarsson (Mark Venus), Ian Westlake, Matt Richards og Matt Bloomfield.

Af mr


DEAN BOWDITCH, er blevet udtaget til det engelske U/17-landshold til kampen d. 11 december mod Frankrig på Glandford Park, Scunthorpe.

THOMAS GAARDSØE, kan på lørdag fejre både sin 23 års fødselsdag samtidigt med at han runder de 20 kampe for Ipswich, når Town hjemme på Portman Road tager imod Coventry. Gaardsøe har nydt godt af Royles ansættelse, og han har stort set spillet alle kampene siden Royle kom til klubben. Kampen kommer også til at koste Ipswich kassen, eftersom Gaardsøes tidligere klub, AaB, er blevet lovet £150.000 efter Gaardsøes 20. og 40. kamp i den prægtige blå trøje.

NABIL ABIDALLAH, er igen kommet ind i varmen. George Burley havde sendt den lille hollandske tekninker ned og træne med reserverne, men efter Royles ankomst er Abidallah igen at finde i førsteholdstruppen, og ikke nok med det, for Royle har også udtalt at hvis Abidallah forsætter stilen så kan han risikere at gøre ligesom Thomas Gaardsøe, og spille sig helt ind på førsteholdet.

AMIR KARIC, har netop fået sin kontrakt ophævet med Town. Amir Karic er med omgående virkning vendt tilbage til sin gamle klub Maribor Branik. Karic fik aldrig chancen hos Town, og vil nok kun blive husket som et af de største fejlkøb foretaget af George Burley, da han i sommeren 2000 bragte den slovenske landsholdsback til Ipswich.

WORTHINGTON CUP 3. RUNDE: Der er blevet trukket lod til Worthington Cup'ens (Liga Cup) 3. runde. Ipswichs modstander bliver Middlesbrough fra Premier League, et hold som vi har vundet over de sidste to sæsoner i Premier League. Middlesbrough har dog fået en god start på denne sæson, modsat Towns. Kampen bliver spillet hjemme på Portman Road, og afvikles enten d. 5. eller 6. november.

WORTHINGTON CUP 4. RUNDE: Ipswich skal i næste runde af Worthington Cup'en møde Liverpool. Liverpool, som der skal prøve at forsvare titlen, ligger suverænt nummer et i Premier League, og at mødet finder sted på Anfield Road gør bestemt ikke sagen nemmere for Town. Kampen spilles enten d. 3. eller 4. november.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch