Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 45 [ Nyhedsarkiv ] Uge 47 »

Index Dato
Begyndelsen til enden?..... 17. november 2002 ITFC
Ny artikel: Ipswich - Twente..... 16. november 2002 Supporter Club
Town låner Gerrard..... 16. november 2002 ITFC
Venus taget med sprit i blodet..... 13. november 2002 ITFC
Ambrose udtaget til U/21-landsholdet - Roser fra Platt..... 13. november 2002 ITFC
Ny artikel: Ipswich - Lazio..... 11. november 2002 Supporter Club

Kort nyt Oktober 2002

17 november 2002

Bolden flyver forbi Marshall, og susen for ørerne er snart en vant sag for Marshall.
Bolden suser forbi Marshall, og generalt er susen for ørerne er snart en vant sag for den tidligere Norwich-keeper.
For halvandet år siden rev Norwich-fans sig fortvivlet i håret, fordi de gul-grønne havde mistet deres bedste mand på en fri transfer til ærkerivalerne fra Ipswich Town. Målmanden Andy Marshall havde en høj stjerne på Carrow Road - det var dengang ! Nu er det Ipswich-fansene, der som græmmende tager sig til ansigtet, når selv samme Marshall har fumlet bolden i eget mål, eller blot ser mere end latterlig ud ved en scoring til modstanderen.

Andy Marshalls tid på Portman Road har sjældent været lykkelig set med sportslige briller. Hans bundniveau har været usædvanligt lavt ofte grænsende til det pinlige. I mange kampe har leveret flere fine redninger for så til sidst at koste et mål eller to .. og så har alle altså glemt de gode momenter forinden.

Nu har manager Joe Royle hentet en ny keeper - Paul Gerrard på lån fra Everton - og det er vel at mærke hans første disposition på spillerområdet, siden han tiltrådte. Nu er lånet ganske vist kun i nogle få måneder, men det er et vink med en vognstang til Marshall, der ikke har evnet end at spille på 1. divisionsniveau hos de blå.

Der resterer stadig 18 måneder af hans kontrakt, men spørgsmålet melder mere kraftigt end nogensinde: Har Andy Marshall overhovedet en fremtid i Ipswich Town Football Club. Eller er lånet af Gerrard begyndelsen til enden for den tidligere Norwich-keeper? Noget peger i retning af det sidste. Og fansene synes at været tilfredse. Marshall har aldrig været deres kop the, og det bunder altså ikke i, at han tidligere har optrådt for "fjenden".

Det er simpelt hen bedømt ud for hans præstationer. Og undertegnede forstår det. Jeg har via www.itfcvideo.com været i stand til at se højdepunkter fra stort set alle kampe i denne sæson, og jeg kan fuldt ud tilslutte mig kritikken af Marshall: Han har ganske enkelt kostet for mange mål og dermed point !!! Senest i UEFA Cup matchen mod Liberec, hvor han bestemt så alt andet end godt ud ved tjekkernes scoring få minutter før tid. Er du i tvivl, så check selv på www.itfcvideo.com

Nu er det sjældent, at man henter en målmand på lån, og når det sker, så er det næste altid fordi holdets førstevalg er skadet. Men det er imidlertid ikke tilfældet i denne situation, og det gør, at man med rette kan blive i tvivl om Marshalls rolle i Royles planer for fremtiden. Selv har Joe Royle har pakket sin disposition pænt ind:
- Jeg føler det er på tide at tage Andy væk fra skudlinjen i en periode. Han har været under en stort pres på det seneste. Det er selvfølgelig en skuffelse for ham, at jeg henter Gerrard, men jeg er sikker på , at han kommer igen.

Af Kenneth Andersen


16 november 2002

Af Kenneth Andersen

Tredje artikel i serien "Ipswich i Europa". Ipswich er nu videre til tredje runder af UEFA Cup'en i sæsonen 73/74, og her venter de teknisk stærke hollændere Twente Enschede med bl.a. Frans Thijssen på holdet.

Læs om hvordan det gik Town.: [ LÆS ARTIKEL ].


16 november 2002

Paul GerrardIpswich har lånt den 29-årige Everton målmand, Paul Gerrard. Paul Gerrard er hentet til Town på en to måneders låneaftale, og her genforenes han med sin tidligere manager i Everton, Joe Royle. Det ventes at Royle vil give debut til Paul Gerrard i morgen mod Watford.

Det var ellers ventet at Royle ville bringe en angriber ind på lån, men efter at Ashley Ward fra Bradford City kun ville skifte på permanent basis, og Pablo Counago er kommet tilbage efter sin karantæne, så blev det altså lidt overraskende til en ekstra mand på målmandsposten.

Paul Gerrard har spillet under Joe Royle to steder før, og faktisk så var det Royle som der satte sving i Gerrards karriere, da han i 1991 hentede ham til Oldham. Det blev til 118 førsteholdskampe for Oldham, hvorefter turen gik videre til Everton, hvor Royle var blevet hentet til som manager, og altså tog sin målmand med fra Oldham-tiden.

I Everton har Gerrard dog aldrig fået det helt store gennembrud, selvom han dog har stået 89 kampe for klubben. Paul Gerrard er efter indkøbet af Richard Wright røget ned som trejdemålmand, efter den tidligere Town-keeper, og et andet talent Steve Simonsen.

Det forventes som sagt at Paul Gerrard debutere for Ipswich i morgen mod Watford, og dermed sætter Andy Marshall på bænken for en stund. Marshall har været meget udskældt på det sidste, og store dele af fansene ser ikke godt til den tidligere Norwich-keeper, eftersom han seneste kiksede mod Slovan Liberec, og generalt gør det alt for ofte.

Royle gør dermed også livet lidt surere for den normale reservekeeper, James Pullen, som der måske havde øjnet en chance for et gennembrud efter debuten mod Middlesbrough, men nu i stedet må se sig degraderet til trejdemålmand.

Af mr


13 november 2002

Mark Venus - Fældet for spirituskørselDen 35-årige forsvarspiller Mark Venus, som sidste sæson blevet kåret som årets spiller, er blevet taget for spirituskørelse.

Mark Venus blev anholdt i søndags, da han blev stoppet i Colchester med en promille over det tilladte. Venus kunne senere forlade politistationen, efter han havde betalt kaution på et ukendt beløb. Han skal nu møde op på torsdag i retten i Colchester.

David Sheepshanks siger: - Det her er en sag politet har. Hvis vi vælger at reagere på dette, så vil det blive inden for klubbens vægge. Alle vores spillere og medlemer omkring truppen forstår, at de har en høj status i området, når de repræsenterer denne klub.

En talsmand fra politiet i Essex siger: - Vi kan bekræfte, at vi har anholdt en 35-årig mand for spirituskørelse d. 10. november. Men ifølge vores politik, så nævner vi ingen navne i denne sammenhæng.

Af Lasse Holm


13 november 2002

Ambrose har meget at juble over for tiden
Darren Ambrose har meget at juble for tiden, her fejrer han det udlignende mål til 1 - 1 i kampen mod Crystal Palace.
Darren Ambrose er i særdeleshed et spirrende talent i Ipswich, og efter debuten mod Arsenal i slutningen af sidste sæson, hvor han blev skiftet ind i anden halvleg, så er det gået stærkt for den driblestærke wing, hvilket nu har resulteret i en udtalelse til det engelske U/21-landshold under David Platts kommando.

Ambrose, som der knapt nok nåede at spille på det engelske U/19-landshold, er altså nu allerede inde i varmen på det engelske U/21-hold. Darren Ambrose er en blandt fem nye på det holdet. Ikke overraskende så er Evertons kun 17-årige stortalent, Wayne Rooney, en af dem, mens de øvrige er Bolton Wanderers' Kevin Nolan, Leeds Uniteds Frazer Richardson, og Aston Villas Boaz Myhill.

Ikke nok med at Darren Ambrose med sin kun 18 år er at finde på det engelske U/21-landshold, men Ambrose har også fået store roser fra U/21-holdets landstræner, den tidligere Arsenal-spiller, David Platt: "Unge spillere som Darren Ambrose og Wayne Rooney ligner fremtidens mænd på det engelske A-landshold, og det er derfor naturligt, at de kommer ind i U/21-varmen og får smagt lidt på forholdene omkring landsholdene."

Umådelig en flot cadeau til Towns stortalent, som flere storklubber som Arsenal og Newcastle allerede er interesseret i. Værd at nævne er, at Titus Bramble også er med i David Platts trup.

Af mr


11 november 2002

Af Kenneth Andersen

Vores anden artikel i serien "Ipswich i Europa". Først slog Town Real Madrid ud, og nu er turen kommet til italienske Lazio.

Som vi kender italiensk fodbold fra den gang, så ved vi, at de ikke lige frem kendte til ordet fair play, og den linje fuldte Lazio meget godt. Læs om de italienske svinestreger, som bl.a. David Johnson blev udsat for, om Trevor Whymarks fire mål i den første kamp, og om Towns videre avancement i UEFA Cup'en.: [ LÆS ARTIKEL ].


DEAN BOWDITCH, er blevet udtaget til det engelske U/17-landshold til kampen d. 11 december mod Frankrig på Glandford Park, Scunthorpe.

THOMAS GAARDSØE, kan på lørdag fejre både sin 23 års fødselsdag samtidigt med at han runder de 20 kampe for Ipswich, når Town hjemme på Portman Road tager imod Coventry. Gaardsøe har nydt godt af Royles ansættelse, og han har stort set spillet alle kampene siden Royle kom til klubben. Kampen kommer også til at koste Ipswich kassen, eftersom Gaardsøes tidligere klub, AaB, er blevet lovet £150.000 efter Gaardsøes 20. og 40. kamp i den prægtige blå trøje.

NABIL ABIDALLAH, er igen kommet ind i varmen. George Burley havde sendt den lille hollandske tekninker ned og træne med reserverne, men efter Royles ankomst er Abidallah igen at finde i førsteholdstruppen, og ikke nok med det, for Royle har også udtalt at hvis Abidallah forsætter stilen så kan han risikere at gøre ligesom Thomas Gaardsøe, og spille sig helt ind på førsteholdet.

AMIR KARIC, har netop fået sin kontrakt ophævet med Town. Amir Karic er med omgående virkning vendt tilbage til sin gamle klub Maribor Branik. Karic fik aldrig chancen hos Town, og vil nok kun blive husket som et af de største fejlkøb foretaget af George Burley, da han i sommeren 2000 bragte den slovenske landsholdsback til Ipswich.

WORTHINGTON CUP 3. RUNDE: Der er blevet trukket lod til Worthington Cup'ens (Liga Cup) 3. runde. Ipswichs modstander bliver Middlesbrough fra Premier League, et hold som vi har vundet over de sidste to sæsoner i Premier League. Middlesbrough har dog fået en god start på denne sæson, modsat Towns. Kampen bliver spillet hjemme på Portman Road, og afvikles enten d. 5. eller 6. november.

WORTHINGTON CUP 4. RUNDE: Ipswich skal i næste runde af Worthington Cup'en møde Liverpool. Liverpool, som der skal prøve at forsvare titlen, ligger suverænt nummer et i Premier League, og at mødet finder sted på Anfield Road gør bestemt ikke sagen nemmere for Town. Kampen spilles enten d. 3. eller 4. november.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch