Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 47 [ Nyhedsarkiv ] Uge 49 »

Index Dato
Makin er Royle fan..... 30. november 2002 ITFC
Opdatering af Photo Gallery..... 30. november 2002 ITFC
Ny side: Town around the World..... 29. november 2002 Supporter Club
"Vendepunktsmål" af Armstrong..... 28. november 2002 ITFC
Fri transfers til Logan og Artun..... 28. november 2002 ITFC
Wayne Brown i forhandling med Watford - igen..... 28. november 2002 ITFC

Kort nyt Oktober 2002

30 november 2002

Efter en katastrofal start på sæsonen har Ipswich Town så småt fået mere greb om tingene, og to fine sejre over Watford og Coventry har sendt de blå væk fra nedrykningspladserne. Under manager Joe Royles ledelse fornemmer man, at der er sat mere skik på forsvaret, selv om det stadig kniber en anelse med at lave de nødvendige mål i den anden ende.

Netop Joe Royles tiltrædelse har haft sin betydning - i al fald hvis man spørger Chris Makin, der kun har lovord til overs for den nybagte Town manager. Ifølge lokalavisen Evening Star var han sikker på, at resultaterne ville vende, da det stod klart, at Royle var ny mand i spidsen:

- Jeg har kendt Joe, siden jeg var 11 år. Det var ham, som bragte mig til Oldham dengang, og det var ham der gjorde mig til førsteholdsspiller. Han er den bedste manager, jeg har spillet under, og han har allerede betydet en stor forskel, forklarer Makin.

Han ser ikke Royle som en enkelt person, men betragter det mere som et partnerskab mellem Royle og den ny assistent Willie Donachie:

- Jeg har altid tænkt på dem sammen i et partnerskab, og de supplere hinanden utrolig godt. Willie arbejde rigtig meget med mig, da jeg var helt ung skoleknægt, og i det hele taget har han lige så vigtig en rolle, som Joe Royle. De passer perfekt sammen, og jeg er ikke i tvivl om, at de er en gevinst for Ipswich Town.

Makin, som Ipswich købte for efterhånden to år siden i Sunderland, var ikke overrasket, da Royle hentede keeper Paul Gerrard på lån i Everton. De spillede næsten samtidig som ungdomsspillere i Oldham, så Makin har et indgående kendskab til Ipswichs nye målmand.

- Jeg spillede med ham i Oldham, og vi var også sammen på det engelske Y-landshold og U-21 landshold. Paul har stor respekt for Joe Royle, og det har helt sikkert ikke været noget problem at overtale ham til at komme herned for at spille.

Makin selv har fået en ny plads på holdet, efter Royles ankomst. Pladsen som back er skiftet ud med en rolle som midterforsvarer. Ipswich spiller stadig med tre mand i det centrale forsvar, og her har Makin nu en positionen til venstre, mens Gaardsøe og McGreal besidder de to sidste pladser. Det har skabt stabilitet i bageste række, og Makin befinder sig vel.

Af Kenneth Andersen


30 november 2002

Opdatering af Photo Gallery fra Supporter Club'ens fantastiske tur/oplevelse af kampen mod Manchester United i foråret 2002, samt billeder fra Player of The Year Dinner Award.

Undertegnede var selv over at se kampen mod United, men drog ikke afsted med Supporter Club'en, derimod var jeg afsted på en "svipper" med DFDS og Tipsbladet.

[ KLIK HER ] for at komme til siden med billeder fra Supporter Club'ens tur.

Af mr


29 november 2002

Ipswich Town er lille klub, men trods det har The Tractor Boys støtter verden over. I denne sektion fokusere vi på fans fra hele verden, som der har hver sin historie at fortælle, om hvordan de begyndte med at holde med Town. Brænder du inde med en god historie er du velkommen til at skrive. Send en mail til Michael Rasmussen med din historie, og send gerne billeder med fra de bedste Ipswich stunder.

Maciej Chmielewski fra Polen er den første i rækken som der med sin beretning fortæller om sit forhold til Ipswich Town. [ KLIK HER ] for at komme til siden.

Af mr


28 november 2002

Armstrong fejrer scoringen mod WatfordIpswich har i de sidste par kampe haft en god pointhøst, og det ser ud som om at vi har rundet hjørnet, og at vi nu kan begynde en god stime med masser af point. Nogle Ipswich-spillere har draget paralleller til sidste sæson, hvor Alun Armstrongs mål til 2 - 1 i kampen mod Tottenham Hotspurs sikrede Town deres første ligasejr i 16 kampe, og derefter kom vendepunktet eftersom Town vandt de næste syv ud af otte kampe.

Det er Alun Armstrongs mål til 2 - 0 i Watford som spillerne drager parallellerne ud fra. Sidste sæson spillede Town nemlig mod de to ligakampe mod Tottenham inden for en måned, ligesom Town i denne sæson lige har mødt Watford og allerede d. 14 december skal samme opgør spilles på Portman Road. Alun Armstrongs mål har også en betydning i sammenhænget, da Armstrong både scorede til 2 - 1 mod Tottenham og til 1 - 0 mod Watford. Den sidste ting er, at Town-spillerne boede på nøjagtigt det samme hotel til udekampen mod Watford, som man gjorde for et år siden mod Tottenham.

Town skal på lørdag op imod Nottingham Forest på City Ground. Nottingham, som der råder over en yderst målfarlig herre, David Johnson, tabte i sidste uge 2 - 1 til Wolverhampton, mens de i midtugen vandt 3 - 2 over Brighton. Sidst Town mødte Forest vandt vi på et mål af Matt Holland, og med gode fornemmelser fra spillernes side over "vendepunkts-parallellerne" så ligger der måske tre nye point og lyrer lige om hjørnet.

Af mr


28 november 2002

De to 20-årige spillere Richard Logan og Erdem Artun har begge fået en fri transfer af Joe Royle, og de er dermed, ligesom Wayne Brown, blevet offer for de nye toner på Portman Road. Royle begrunder de frie transfers med, at de begge er 20 år, og de derfor burde være inde i varmen på første- eller reserveholdet, men de har begge svævet mellem ungdomsholdene og reserveholdet, så det er af den grund Royle lader dem gå.

Richard Logan er den af de to som vi kender bedst. Logan har spillet fire kampe for Town, alle som udskiftere. I sæsonen 98/99 fik Logan debut mod Wolves. Logan var med sine blot 16 år en spiller som man kunne forvente sig mere af i fremtiden, men han har aldrig formået at slå igennem, og det resultaterede i lån til både Cambridge og Torquay, hvor han nåede at score fem gange i 19 kampe.

Erdem Artun er en spiller som der nok ikke er mange der har stiftet bekendtskab med, og han har da heller aldrig været med i en eneste førsteholdskamp. Artun har i denne sæson været udlånt til Conference League klubben Doncaster Rovers, og netop Doncaster virker interesseret i få fat Artun.

Af mr


28 november 2002

Wayne Brown på vej til WatfordWayne Brown, som der fik en fri transfer af Ipswich i sidste uge, er stadig på udkig efter en ny klub, og nu er det Watford som der igen sættes i forbindelse med den 25-årige forsvarsspiller. Watford var den første klub som der blev sat i forbindelse med et køb af Brown, men Watford så ikke ud til at have finanserne i første omgang, men forsøger nu igen.

I følge Wayne Brown er han meget tæt på en handel med Watford: "Ray Lewington skal først have en snak med bestyrelsen, og så snakker vi sammen igen i næste uge. Lewington vil købe mig, men der er nogle ting som der skal ordnes først" udtaler Brown.

I den forgangne uge så det ellers ud som om at den tidligere Town-spiller var på vej til et andet 1. divisionshold Gillingham, men Gillingham trak følehornene til sig igen. En række andre 1. divisionklubber nævnes også interesseret i Brown, så det er kun et spørgsmål om tid hvornår Brown finder sig en ny klub.

Af mr


DEAN BOWDITCH, er blevet udtaget til det engelske U/17-landshold til kampen d. 11 december mod Frankrig på Glandford Park, Scunthorpe.

THOMAS GAARDSØE, kan på lørdag fejre både sin 23 års fødselsdag samtidigt med at han runder de 20 kampe for Ipswich, når Town hjemme på Portman Road tager imod Coventry. Gaardsøe har nydt godt af Royles ansættelse, og han har stort set spillet alle kampene siden Royle kom til klubben. Kampen kommer også til at koste Ipswich kassen, eftersom Gaardsøes tidligere klub, AaB, er blevet lovet £150.000 efter Gaardsøes 20. og 40. kamp i den prægtige blå trøje.

NABIL ABIDALLAH, er igen kommet ind i varmen. George Burley havde sendt den lille hollandske tekninker ned og træne med reserverne, men efter Royles ankomst er Abidallah igen at finde i førsteholdstruppen, og ikke nok med det, for Royle har også udtalt at hvis Abidallah forsætter stilen så kan han risikere at gøre ligesom Thomas Gaardsøe, og spille sig helt ind på førsteholdet.

AMIR KARIC, har netop fået sin kontrakt ophævet med Town. Amir Karic er med omgående virkning vendt tilbage til sin gamle klub Maribor Branik. Karic fik aldrig chancen hos Town, og vil nok kun blive husket som et af de største fejlkøb foretaget af George Burley, da han i sommeren 2000 bragte den slovenske landsholdsback til Ipswich.

WORTHINGTON CUP 3. RUNDE: Der er blevet trukket lod til Worthington Cup'ens (Liga Cup) 3. runde. Ipswichs modstander bliver Middlesbrough fra Premier League, et hold som vi har vundet over de sidste to sæsoner i Premier League. Middlesbrough har dog fået en god start på denne sæson, modsat Towns. Kampen bliver spillet hjemme på Portman Road, og afvikles enten d. 5. eller 6. november.

WORTHINGTON CUP 4. RUNDE: Ipswich skal i næste runde af Worthington Cup'en møde Liverpool. Liverpool, som der skal prøve at forsvare titlen, ligger suverænt nummer et i Premier League, og at mødet finder sted på Anfield Road gør bestemt ikke sagen nemmere for Town. Kampen spilles enten d. 3. eller 4. november.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch