Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 48 [ Nyhedsarkiv ] Uge 50 »

Index Dato
Ny side: HEAD-TO-HEAD..... 9. december 2002 Supporter Club
De gamle stjerner: Steve Palmer..... 7. december 2002 Supporter Club
Ny side: De gamle stjerner..... 6. december 2002 Supporter Club
Finidi finito i Ipswich..... 6. december 2002 ITFC

Kort nyt December 2002

9 december 2002

Nu har du muligheden for at tjekke resultaterne af alle de forgange kampe som Town har spillet mod modstandere fra 1. division. Siderne er langt fra færdig, men da Ipswich i morgen møder Brighton & H.A., og disse kampe er lagt op, så har du muligheden for at få en lille smagsprøve på hvad der venter.

Siden vil løbende blive opdateret med resultater fra de foregående kampe mod Towns kommende modstandere.

Klik på link'et for at komme til siden [ HEAD-TO-HEAD ].

Af mr


7 december 2002

Et nyt interview i vores nye serie af de gamle stjerner, som der har spillet for Town. Igår lagde vi ud med Bontcho Guentchev, og i dag er ture n så kommet til Steve Palmer.

Klik her for at læse interview'et med Steve Palmer.: [ STEVE PALMER ].

Klik på link'et for at komme til oversigten.: [ DE GAMLE STJERNER ].

Af Kenneth Andersen


6 december 2002

Der er altid en gammel Ipswich-spiller, som man ikke lige ved, hvor blev af, og hvad de laver i dag. Under den nye rubrik "De gamle stjerne" vil fremover samle små interviews og artikler med og om spillere, der tidligere slog folderne på Portman Road. Vi lægger ud med Bontcho Guentchev.

Klik på link'et for at komme til siden.: [ DE GAMLE STJERNER ].

Af Kenneth Andersen


6 december 2002

Finidi GeorgeFinidi George blev idag gjort til et overstået kapitel i Ipswich, da Joe Royle gav den tidligere nigerianske landsholdsspiller en fri transfer. Finidi George har ikke formået at slå til på Portman Road for alvor under Royles ledelse, og så kunne man lige så godt lade den løntunge George gå.

Finidi George var et af George Burleys mere atypiske køb, men i starten af sidste sæson så George ud til at være et rimeligt køb, for allerede i sin første optræden på Portman Road viste han nogle af de kvaliteter som der bl.a. har ført ham frem til Champions League guld med Ajax Amsterdam midt i 90'erne. George scorede således to mål i Towns 3 - 1 sejr hjemme over Derby County.

Finidi Georges nedtur begynder sammen med Ipswich-holdet lige efter sejren over Derby County. Town vandt ikke en eneste af de næste 16 ligakampe. Nedturen blev stoppet i julen hvor Town vandt 2 - 1 over Tottenham, en kamp som Finidi George rent faktisk scorede i. Derefter var George ikke til rådighed efter som han var med til African Nations Cup, og i sammenhæng med det blev han også skadet. George fik herefter ikke så meget spilletid, og den falmende stjerne gled stille og roligt fra førsteholdet og ud på bænken.

Beslutningen om at lade Finidi George gå kommer også efter David Sheepshanks offentliggørelse af finanserne i Ipswich Town FC, og hvis man ellers tør kigge på de mørke røde tal, så forstår man hvorfor klubben er nødsaget til at sælge ud af spillerstaben. Finidi George har indtil videre været en dyr reserve med sine 20.000£ om ugen, en ekstra udgift som Town ikke har råd til at betale.

Finidi Georges videre skæbne er næsten afgjort. En række klubber står i kø for at få hans underskrift, men hvem det er vides endnu ikke. Det kan dog tænkes at George flytter teltpælene længere mod sydpå, da han ikke er så glad for det engelske klima, men skulle der ligge et lukrativt tilbud fra en Premier League klub så kan man med stor sandsynlighed finde Finidi George her når transfervinduet åbner igen til januar.

Af mr


AAB, nyder godt af Thomas Gaardsøes succes i Ipswich, således har Aab bekræftet at man har modtaget en bonus på lige godt 1 mio. danske kroner, efter at Thomas Gaardsøe rundede kamp nummer 20 i den prægtige blå trøje.

BOBBY PETTA, tidligere driblestærk wing hos Town, er sammen med holdkammeraterne Johan Mjallby og Joos Valgaeren fra Celtic blevet anholdt. Anholdelsen skete i forbindelse med et stjålent kamara fra en journalist udenforan en bar i Gateshead, nordengland.

CHRIS KIWOMYA, gammel målhelt på Portman Road, har mere end svært ved at få skub i sin karriere. Nu spiller han på prøve i Hull City, for hvem han har scoret i nogle reservekampe. Tidligere på sæsonen har han endvidere forsøgt sig i Grimsby og Sheffield United uden held.

JUSTIN MILLER, sydafrikansk forsvarsspiller hos reserverne, har nu afsluttet sin lejeperiode hos Leyton Orient. Det blev til 13 ligakampe plus fem cupkampe for London-holdet, der nu håber på, at Miller kan skifte permanent. Orient manager Paul Bruch er så begejstret for Miller, at han gerne vil skrive kontrakt, hvis Ipswich vælger at give Miller en free transfer. Ipswich-spillerens kontrakt udløber til sommer, men JOE ROYLE vil måske lade Miller gå uden betaling som et led i nedskæring i spillertruppen på Portman Road. Der forhandles åbenbart mellem partnerne i skrivende stund, så Miller ser ud som om at være på vej væk under alle omstændigheder.

WAYNE BROWN, forsvarsspiller uden klub efter Ipswich lod ham gå, forhandler stadig med Watford og Gillingham. Nu er også Walsall nævnt som mulig ny arbejdsgiver. For en uge side troede alle, at Brown og Watford havde fundet hinanden, men klubben kunne i første omgang ikke honorere spillerens lønkrav.

FABIAN WILNIS, højre back med nyt mod på tilværelsen hos Ipswich, vil nu blive på Portman Road. Den hollandske backs kontrakt udløber til sommer, og har haft en turbulent tilværelse i klubben i de sidste halve år. Men efter JOE ROYLES ankomst har generobret sin plads, og nu vil Wilnis gerne forlænge sin kontrakt.

THOMAS GAARDSØE, populær dansker i Ipswich, har uden sammenligning været den største åbenbaring under Royles ledelser. Den tidligere AaB-spiller er nu fast mand, og det har Town fans fået øjnene op for. Den mest besøgt og populære Town fans side Those Where The Days (www.twtd.co.uk) har således netop kåret Gaardsøe som Ipswichs bedste spiller for november. Over 1000 fans afgav stemmer, og flere end 75 % af dem faldt på danskeren.

FA CUP, Morecambe fra Conference League bliver Towns første modstander i FA Cup'en. Kampen finder sted på Portman Road, og spilles enten d. 4. eller 5. januar 2003. Ipswich mødte så sent som for to sæsoner siden Morecambe på Christie Road, en kamp som Town vandt med 3 - 0.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch