Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 49 [ Nyhedsarkiv ] Uge 51 »

Index Dato
Academy Corner: Tiltrængt julepause..... 15. december 2002 ITFC
Preview: ITFC - Watford..... 14. december 2002 ITFC
Skadet Gerrard returnere til Everton..... 13. december 2002 ITFC

Kort nyt December 2002

15 december 2002

U17 og U19 holder efter kampene 14/12-2002 mod Tottenham julepause frem til 11. januar 2003, hvor U17-holdet får besøg af Arsenal, mens U19-holdet skal en tur til Millwall. Den lange julepause er en genganger fra år til år, og den giver specielt de unge spillere på 16-17 år en mulighed for at få 1-2 uger hjemme hos familien inden de igen skal tilbage til det hårde arbejde på Portman Road. Alle unge spillere kan trænge til en pause og specielt rækken af unge irer og skotter på Portman Road ser formentlig frem til turen hjem.

Efterårssæsonen har været en blandet oplevelse for U17-holdet. Forventningerne var ikke skyhøje pga. en række nye spillere, og man kan derfor ikke sige at holdet har skuffet. De største sejre er 4-1 over henholdsvis Birmingham og Wimbledon, mens det største nederlag var ude mod Arsenal, hvor man tabte 4-2. Alt i alt er det i 15 kampe blevet til 5 sejre, 3 uafgjort og 7 nederlag. Topscorer er midtbanespiller Craig Reid med 7 scoringer.

Der var større forventninger til U19-holdet, og det er gået ganske godt, selvom holdet efter en fremragende sæsonstart har haft mere blandede resultater. Efter premiere nederlaget til Leeds blev det til 5 sejre i træk, men siden 5. oktober har man skiftevis tabt og vundet. U19-holdet er dog fortsat med i toppen af rækken trods nederlaget til Tottenham i sidste runde inden pausen, og anden halvdel af sæsonen ser meget spændende ud omend det nok ikke bliver til mesterskabet. Største sejr er 4-1 hjemme over Watford, mens største nederlag var det meget skuffende 3-1 nederlag hjemme mod Leicester i oktober måned. Alt i alt er det blevet til 9 sejre, 1 uafgjort og 6 nederlag. Sam Morrow er topscorer 7 mål. Morrow skal nok komme på scoringstavlen for U19-holdet i foråret, men meget taler for at han kommer til at tilbringe meget af tiden på reserveholdet.

Af Henrik-Blond Sørensen


14 december 2002

Watford Ipswich mødte Watford for mindre en måned siden, og her vandt Town fortjent med 2 - 0. Til dagens kamp kæmper Chris Makin stadig med en skade, og denne holder ham også ude af dagens kamp. Mark Venus er tvivlsom med den skade som han pådrog sig i kampen mod Rotherham, og han skal inden kampen i gennem en fitness-test. Marcus Bent, Martijn Reuser og Tommy Miller er alle tilbage efter skader.

Martijn Reuser har kun fået chancen en gang i år. Denne var mod Avenir Beggen i kvalifikationen til UEFA Cup'en. Marcus Bent er ligeledes tilbage efter lang tids fravær, og det ventes at han vil få sine første minutter i morgen.

ITFC: Andy Marshall, Thomas Gaardsøe, Mark Venus, Hermann Hreidarsson, Fabian Wilnis, Jermaine Wright, Matt Holland, Jim Magilton, Jamie Clapham, Pablo Counago og Richard Naylor.
Bænken: James Pullen, Darren Ambrose, Darren Bent, Marcus Bent, Tommy Miller eller Martijn Reuser.

I Watford lejren er Jermaine Pennant og Allan Nielsen tilbage efter skader, modsat Sean Dyche som blev skadet i løbet af denne uge og dermed misser dagens kamp på Portman Road.

ITFC - Watford stats: [ BETTINGZONE STATS ].

Af mr


13 december 2002

Paul Gerrard tilbage til Goodison ParkPaul Gerrard er færdig i Ipswich for denne gang. Den 29-årige målmand som Ipswich i den sidste måned har haft på lån fra Everton, pådrog sig en tilsyneladende grim skade i det ene knæ i gårsdagens træning. Dermed er Gerrard taget tilbage til Everton, og efterlader målet til Andy Marshall.

Paul Gerrard skulle ellers have stået imod Watford imorgen, men Andy Marshall må træde til i stedet. Ipswich og Everton havde ellers en aftale på plads om at forlænge lånet med endnu to måneder, men skaden er så alvorlig at det endnu ikke er på plads hvornår Gerrard kan returnere til træningen.

Paul Gerrard gjorde en god figur af sig i hans fem kampe for klubben, hvor han lukkede seks mål ind, og holdt buret rent en enkelt gang.

Royle og Gerrard tager dermed afsked med hinanden endnu engang, men denne gang var det ikke Royle som der forlod Gerrard. Royle har kendt Gerrard siden han var 12 år, og Gerrard har stort set fået hele sin fodboldopdragelse under Royle. Først i Oldham og derefter i Everton.

Af mr


AAB, nyder godt af Thomas Gaardsøes succes i Ipswich, således har Aab bekræftet at man har modtaget en bonus på lige godt 1 mio. danske kroner, efter at Thomas Gaardsøe rundede kamp nummer 20 i den prægtige blå trøje.

BOBBY PETTA, tidligere driblestærk wing hos Town, er sammen med holdkammeraterne Johan Mjallby og Joos Valgaeren fra Celtic blevet anholdt. Anholdelsen skete i forbindelse med et stjålent kamara fra en journalist udenforan en bar i Gateshead, nordengland.

CHRIS KIWOMYA, gammel målhelt på Portman Road, har mere end svært ved at få skub i sin karriere. Nu spiller han på prøve i Hull City, for hvem han har scoret i nogle reservekampe. Tidligere på sæsonen har han endvidere forsøgt sig i Grimsby og Sheffield United uden held.

JUSTIN MILLER, sydafrikansk forsvarsspiller hos reserverne, har nu afsluttet sin lejeperiode hos Leyton Orient. Det blev til 13 ligakampe plus fem cupkampe for London-holdet, der nu håber på, at Miller kan skifte permanent. Orient manager Paul Bruch er så begejstret for Miller, at han gerne vil skrive kontrakt, hvis Ipswich vælger at give Miller en free transfer. Ipswich-spillerens kontrakt udløber til sommer, men JOE ROYLE vil måske lade Miller gå uden betaling som et led i nedskæring i spillertruppen på Portman Road. Der forhandles åbenbart mellem partnerne i skrivende stund, så Miller ser ud som om at være på vej væk under alle omstændigheder.

WAYNE BROWN, forsvarsspiller uden klub efter Ipswich lod ham gå, forhandler stadig med Watford og Gillingham. Nu er også Walsall nævnt som mulig ny arbejdsgiver. For en uge side troede alle, at Brown og Watford havde fundet hinanden, men klubben kunne i første omgang ikke honorere spillerens lønkrav.

FABIAN WILNIS, højre back med nyt mod på tilværelsen hos Ipswich, vil nu blive på Portman Road. Den hollandske backs kontrakt udløber til sommer, og har haft en turbulent tilværelse i klubben i de sidste halve år. Men efter JOE ROYLES ankomst har generobret sin plads, og nu vil Wilnis gerne forlænge sin kontrakt.

THOMAS GAARDSØE, populær dansker i Ipswich, har uden sammenligning været den største åbenbaring under Royles ledelser. Den tidligere AaB-spiller er nu fast mand, og det har Town fans fået øjnene op for. Den mest besøgt og populære Town fans side Those Where The Days (www.twtd.co.uk) har således netop kåret Gaardsøe som Ipswichs bedste spiller for november. Over 1000 fans afgav stemmer, og flere end 75 % af dem faldt på danskeren.

FA CUP, Morecambe fra Conference League bliver Towns første modstander i FA Cup'en. Kampen finder sted på Portman Road, og spilles enten d. 4. eller 5. januar 2003. Ipswich mødte så sent som for to sæsoner siden Morecambe på Christie Road, en kamp som Town vandt med 3 - 0.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch