Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 51 [ Nyhedsarkiv ] Uge 1 »

Index Dato
Supporter tur..... 28. december 2002 Supporter Club
Preview: ITFC - Walsall..... 28. december 2002 ITFC
Ny side: Supporter portrætter..... 27. december 2002 Supporter Club
Photo Gallery UPDATE..... 26. december 2002 Supporter Club
Preview: Leicester City - ITFC..... 26. december 2002 ITFC

Kort nyt December 2002

28 december 2002

Møde med Thomas Gaardsøe Supporter Club'en arrangerer nu en større fodboldtur til Portman Road. Få fem dage i Ipswich med to kampe for kun 2500 kr.:

Tirsdag d. 18. februar: Ipswich - Wolves
Lørdag d. 22. februar: Ipswich - Grimsby

Vi flyver tirsdag d. 18. februar kl. 10.30 fra Kbh. Lufthavn og returnerer fra London søndag .d. 23. februar kl. 13.15 (lander i Kbh. kl. 16.00).

Sædvanen tro booker vi værelser hos Willougby Lodge, der byder på TV på værelserne (med Sky Sport).

Prisen på de 2500 kr. inkluderer:

  • Fly billet tur/retur
  • Fem overnatninger i Ipswich
  • Transport fra London til Ipswich og retur
  • Fodboldbilletter til de to kampe mod Wolves og Grimsby

Vi førsøger at sætte et møde i stand med Thomas Gaardsøe, som du kan få en snak med om livet i Ipswich Town.

Ønsker du at rejse fra Jylland kan vi sandsynligvis tilbyde turen til samme pris. Send en mail afsted til kennethand@tdcadsl.dk, hvor du kan få detaljer og priser at vide, såfremt du ønsker at rejse fra Jylland.

I første omgang vil vi gerne høre, om du er blot er interesseret. Send derfor mail (helt uforpligtende), sådan at vi kan måle interessen.

Ved endelig tilmelding (i januar) betaler du 1000 kr., mens de resterende 1500 kr. betales til februar.

Af Kenneth Andersen


28 december 2002

Ipswich er efter to gode kampe mod 1. divisions nummer 1 og 2, Portsmouth og Leicester, godt på vej til at kæmpe sig opad i tabellen mod Play-Off pladserne som lige pt er 8 point væk, og det endda med en spillet kamp mindre. Walsall er dagens modstander hjemme på Portman Road, og det ligner tre nye point. Town startede sæsonen i Walsall med en 2 - 0 sejr, og sidst Walsall gæstede Portman Road blev det ligeledes til en 2 - 0 sejr i Towns favør.

Walsall høster for det meste deres point hjemme, men de har voldt topholdene problemer, således tabte 2 - 3 på Fratton Park til Portsmouth, mens det blev til et knebent 1 - 2 nederlag på Carrow Road til "pipfuglene", i en kamp hvor Walsall kom foran 1 - 0. Senest blev det til et 0 - 1 nederlag i Boxing Day derbyet mod Sheffield United på Bescott Stadium.

Towns resultater på det sidste har været imponerende, senest med en sejr på 2 - 1 i Leicester, og i forrige weekend blev det til 1 - 1 ude mod Portsmouth.

Til dagens kamp må vi undvære Andy Marshall som sidder over med en skade, hvilket betyder at James Pullen træder til mellem stængerne. Lewis Price, ungdomslandsholdsspiller for Wales, er kaldt ind som reservekeeper. Martijn Reuser er tilbage i truppen efter sin skade, men må nok forventes at se kampen fra bænken.

ITFC (forventet): James Pullen, Jamie Clapham, Thomas Gaardsøe, Hermann Hreidarsson, Chris Makin, Fabian Wilnis, Matt Holland, Jim Magilton, Tommy Miller, Pablo Counago og Marcus Bent.
Bænken: Lewis Price, Jermaine Wright, Darren Ambrose, Darren Bent og Richard Naylor.

Colin Lees Walsall må ligeledes se bort fra sin faste målmand, James Walker, Walker sidder nemlig over med karantæne. Den tidligere Wolverhampton-spiller Lodovic Pollet ser ud til at være kommet sig over sin skade og er med i Walsall truppen. Gareth Aisworth blev i sidste udekamp vist ud, men karantænen er ikke tråt i kraft endnu, og det forventes at den aggresive midtbanespiller starter inde.

ITFC - Walsall stats: [ BETTINGZONE STATS ]

Af mr


27 december 2002

Supporter portræt er en ny side hvor du for muligheden for at præsentere dig og dit forhold til The Tractor Boys. Nedenfor er skrevet nogle spørgsmål du bedes svare på, og har du tilføjelser må også meget gerne skrive dem ned. Man er selvfølgelig også velkommen til at sende et billed af sig selv som vi kan vise på siden.

Send en mail til Michael Rasmussen med jeres svar på spørgsmålene nedenfor, og så vil i få jeres helt egen side, så det er muligt for andre Town fans at se dit Ipswich-portræt.

1) Navn og alder
2) Email adresse
3) By & Land

4) Favoritspiller på det nuværende Ipswich-hold:
5) Favoritspiller igennem tiderne:

6) Hvilken spiller i hele verden så du gerne spille for Ipswich:

7) Hvordan blev du fan af Ipswich og hvor længe har du været det:

8) Har du set Ipswich live:

9) Har du andet at fortælle om dit forhold til Ipswich:

10) Hvad synes du om Supporter Club'en - er der noget du savner:

For en sikkerheds skyld så skriv nummer udenfor besvarelse således at der ikke er noget at tage fejl af.

Af Kenneth Andersen


26 december 2002

Der er nu lagt billeder op fra endnu seks supporter turer med ITFC Supporters Club:

Supporter tur til UEFA Cup kampen i Helsingborg mellem Helsingborg og Ipswich sidste år, 2001 (5 billeder): [ SE PHOTO GALLERY ].

Supporter tur til ITFC - Derby County i 2000 (11 billeder): [ SE PHOTO GALLERY ].

Supporter tur til ITFC - Sheffield United i 1999 (1 billed): [ SE PHOTO GALLERY ].

Supporter tur til ITFC - Wolverhampton i 1998 (2 billeder): [ SE PHOTO GALLERY ].

Supporter tur til ITFC - Birmingham City i 1998 (2 billeder): [ SE PHOTO GALLERY ].

Supporter tur til ITFC - Stockport Co. i 1997 (10 billeder): [ SE PHOTO GALLERY ].

Af mr


26 december 2002

Matt Holland sender bolden ind bag Ian Walker i det seneste opgør mellem Town og Leicester, et opgør som Town vandt med hele 6 - 1.
Matt Holland sender bolden ind bag Ian Walker i det seneste opgør mellem Town og Leicester, et opgør som Town vandt med hele 6 - 1.
Town skal op imod endnu en svær modstander, efter at have mødt førerholdet Portsmouth på Fratton Park i lørdags, står dagens kamp mod rækkens nuværende nummer 2, Leicester City, på City Stadium. Leicester har, ligesom Portsmouth, en imponerende hjemmebanestatistik. Det er således kun blevet til et nederlag og en uafgjort ud af 13 mulige.

Ipswich viste rigtig gode takter i sidste uges 1 - 1 opgør mod Portsmouth, og skulle der have været en vinder ville det have været Ipswich, og Town er også det hotte emne blandt de engelske bookmaker som en meget sandsynlig vinder til rigtig gode penge, og endelig skal det ikke glemmes at Town udraderede Leicester City med 6 - 1 på Portman Road i det første opgør mod "The Foxes". Opgøret sættes først igang kl. 19.05 pga. direkte tv-transmisson.

Chris Makin, Jim Magilton og Fabian Wilnis har i løbet af ugen kæmpet med lidt småskader, men de meldes alle klar til kamp. Mark Venus sidder som forventet over, mens Martijn Reuser og Alun Armstrong ligeledes misser dagens opgør grundet skader. Royle har kun foretaget en ændring i den trup som tager med til Leicester, således er Nabil Abidallah kommet med i stedet for Matt Richards, men det skal ikke forventes at den lille hollandske tekniker kommer i spil.

ITFC (forventet): Andy Marshall, Jamie Clapham, Thomas Gaardsøe, Hermann Hreidarsson, Chris Makin, Fabian Wilnis, Matt Holland, Jim Magilton, Tommy Miller, Pablo Counago og Richard Naylor.
Bænken: James Pullen, Jermaine Wright, Darren Ambrose, Darren Bent og Marcus Bent. ( Nabil Abidallah )

Siden Towns sidste opgør mod Leicester, som endte med en suveræn 6 - 1 hjemme på Portman Road, er det gået i vær sin retning for de to mandskaber. Leicester har stabiliseret sig i toppen, mens Town har ligget og rodet nede i de nederste lag.

Leicester-manager, Micky Adams, råder igen over Callum Davidson, men han må til gengæld undvære den solide forsvarsspiller Frank Sinclair som har karantæne, mens Gerry Taggart er tvivlsom.

Se Towns resultater mod Leicester i Head-to-head sektionen ved at klikke her: [ ITFC - LEICESTER CITY ]

Af mr


AAB, nyder godt af Thomas Gaardsøes succes i Ipswich, således har Aab bekræftet at man har modtaget en bonus på lige godt 1 mio. danske kroner, efter at Thomas Gaardsøe rundede kamp nummer 20 i den prægtige blå trøje.

BOBBY PETTA, tidligere driblestærk wing hos Town, er sammen med holdkammeraterne Johan Mjallby og Joos Valgaeren fra Celtic blevet anholdt. Anholdelsen skete i forbindelse med et stjålent kamara fra en journalist udenforan en bar i Gateshead, nordengland.

CHRIS KIWOMYA, gammel målhelt på Portman Road, har mere end svært ved at få skub i sin karriere. Nu spiller han på prøve i Hull City, for hvem han har scoret i nogle reservekampe. Tidligere på sæsonen har han endvidere forsøgt sig i Grimsby og Sheffield United uden held.

JUSTIN MILLER, sydafrikansk forsvarsspiller hos reserverne, har nu afsluttet sin lejeperiode hos Leyton Orient. Det blev til 13 ligakampe plus fem cupkampe for London-holdet, der nu håber på, at Miller kan skifte permanent. Orient manager Paul Bruch er så begejstret for Miller, at han gerne vil skrive kontrakt, hvis Ipswich vælger at give Miller en free transfer. Ipswich-spillerens kontrakt udløber til sommer, men JOE ROYLE vil måske lade Miller gå uden betaling som et led i nedskæring i spillertruppen på Portman Road. Der forhandles åbenbart mellem partnerne i skrivende stund, så Miller ser ud som om at være på vej væk under alle omstændigheder.

WAYNE BROWN, forsvarsspiller uden klub efter Ipswich lod ham gå, forhandler stadig med Watford og Gillingham. Nu er også Walsall nævnt som mulig ny arbejdsgiver. For en uge side troede alle, at Brown og Watford havde fundet hinanden, men klubben kunne i første omgang ikke honorere spillerens lønkrav.

FABIAN WILNIS, højre back med nyt mod på tilværelsen hos Ipswich, vil nu blive på Portman Road. Den hollandske backs kontrakt udløber til sommer, og har haft en turbulent tilværelse i klubben i de sidste halve år. Men efter JOE ROYLES ankomst har generobret sin plads, og nu vil Wilnis gerne forlænge sin kontrakt.

THOMAS GAARDSØE, populær dansker i Ipswich, har uden sammenligning været den største åbenbaring under Royles ledelser. Den tidligere AaB-spiller er nu fast mand, og det har Town fans fået øjnene op for. Den mest besøgt og populære Town fans side Those Where The Days (www.twtd.co.uk) har således netop kåret Gaardsøe som Ipswichs bedste spiller for november. Over 1000 fans afgav stemmer, og flere end 75 % af dem faldt på danskeren.

FA CUP, Morecambe fra Conference League bliver Towns første modstander i FA Cup'en. Kampen finder sted på Portman Road, og spilles enten d. 4. eller 5. januar 2003. Ipswich mødte så sent som for to sæsoner siden Morecambe på Christie Road, en kamp som Town vandt med 3 - 0.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch