Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 52 [ Nyhedsarkiv ] Uge 2 »

Index Dato
Holland spøger stadig i Sunderland..... 5. januar 2003 ITFC
Transfer Talk..... 31. december 2002 ITFC

Kort nyt Januar 2003

5 januar 2003

Matt Holland emne i Sunderland?? Matt Holland er på ønskelisten i Sunderland. Det skriver den engelske boulevardavis The Mirror i al fald i sin weekend udgave. Bundklubben i Premier League har store problemer med skader i midtbanekæden, og passer den engelske avis' skriverier, så ønsker manager Howard Wilkinson at sikre sig Ipswichs kaptajn i den forbindelse. Problemet er blot, at klubben fattes penge i sådan en grad, at der ikke er råd til at købe - derfor håber Wilkinson at kunne sende Marcus Stewart retur i en ren byttehandel.

Nu skal rygter altid tages med et gran salt - specielt når de kommer fra aviser som The Mirror. Men man må sige, at der er en vis fornuft i antagelserne. Imidlertid er det nok mere tvivlsom, om Ipswich er interesseret i at medvirke i sådan en handel. Ganske vist er man givet villig til at lade Holland gå, men det vil kun være i en ren pengehandel, og kun hvis prisen er den rigtige. Det virker som om, at Town ledelsen ikke er presset til at sælge for hver en pris. Omvendt så er økonomien ikke bedre, end at man er nødt til at lytte til købstilbud på spillere, såfremt prisen en den rigtige.

Yderligere ser alt ud som om, at manager Joe Royle ikke mere har så travlt med at sikre sig en ny angriber. I al fald har Towns offensiv fungeret fint på det seneste, og skulle Royle hente en spiller, skulle det såmænd nok være i forsvaret, hvor mange skader pt. holder folk som Venus, McGreal og Gaardsøe ude af spillet.

Læs The Mirrors historie:
http://www.mirror.co.uk/sport/sporttop/page.cfm?objectid=12500710&method=full&siteid=50143

Af Kenneth Andersen


31 december 2003

Darren Ambrose Transfer rygterne har i de sidste par uger summet omkring Portman Road, hvor diverse medier, med den kommende måneds åbning af transfervinduet, har spekuleret som gale over køb og salg af spillere. Hos Ipswich har den naturlige interesse fra andre klubber rettet sig mod Matt Holland, Marcus Bent, Hermann Hreidarsson, samt stortalentet Darren Ambrose, men også Andy Marshall har været på tale i selveste Arsenal! Laurent Charvet er den eneste som kædes sammen med et skifte til Town efter hans tidligere træningsophold i klubben, men en handel syntes ikke på tale med franskmanden.

Den største interesse har været omkring Darren Ambrose. Arsenal har været på Portman Road flere gange for at se Ambrose i aktion, første gang i september og anden gang har fundet sted engang i midten af december. Newcastle United har også været et smut forbi Portman Road for at tjekke Ambrose. Aston Villa og senest Liverpool meldest også interesseret, men Joe Royle har afvist alle rygter om at Ambrose forlader Portman Road mens transfervinduet er åbent i januar.

Marcus Bent er i søgelyset hos to tungtplaceret hold i Premier League, Fulham og West Ham. West Ham syntes at have haft størst interesse i Bent, men West Ham skulle kun være interesseret i at lave en byttehandel hvilket Ipswich højest usandsynligt er interesseret i.

Matt Holland var i sommers tæt på et skifte til Aston Villa, men kunne Villa kunne ikke opfylde Hollands personlige krav. Villa syntes nu igen klar med et bud på omkring 4. mio.£, og i så fald vil Ipswich acceptere, men Holland er ikke meget for et skifte til Villa. Howard Wilkinson skulle givetvis stå oppe i Sunderland med en check på 5 mio.£. Sæsonen har ikke formet sig særlig godt for Sunderland, og det er ikke usandsynligt at Wilkinson vil bringe et par nye ansigter til klubben for at løfte holdet.

Hermann Hreidarsson har tiltrukket sig opmærksomheden hos Birmingham City. Birmingham har haft følehornene ude, og har gennem det seneste stykke tid fuldt Hreidarsson fra tribunen. Town har dog intet hørt fra Birmingham, ligesom Hreidarsson helst vil spille i Ipswich.

Andy Marshall sættes meget overraskende i forbindelse med Premier Leagues førerhold, Arsenal, men mon ikke rygtet var en and!!

Af mr


MATT HOLLAND, er blevet udtaget til det irske landshold af Irlands nye manager, Brian Kerr. Irland spiller den 12. februar mod Skotland på Hampden Park, og her er der gode muligheder for at se Holland i aktion eftersom den kontroversielle Roy Keane ikke er udtaget.

DEAN BOWDITCH, er blevet udtaget til det engelske U/17-landshold. England møder Grækenland d. 19 februar i Grækenland.

SPONSOR, Towns sponsor, TXU Energi, vil fra starten af næste sæson blive erstattet med Powergen, som en konsekvens af at Powergen har overtaget TXU Energi. Dermed skiftes navnet på begge trøjer også, selvom det ellers kun var meningen at der skulle skiftes til det nye navn på den nye hjemmebanedragt som Town er i klædt fra starten af næste sæson.

UDSAT KAMP, kampen mod Wolverhampton tirsdag d. 18 februar er udsat til onsdag d. 19 februar, en kamp som Supporter Club'en i øvrigt skal over at overvære. Wolverhampton spiller søndag d. 16 februar og har derfor ønsket at få kampen rykket med en dag. Den modsatte kamp to uger senere på Molineux er ligeledes rykket en dag frem.

CHRIS HOGG, skal i denne uge til en turnering i Egypten med det engelske U/18-landshold. Udover Egypten skal England op imod Burkino Faso, Mali og Nigeria. Turneringen startede d. 19 januar og er færdig igen d. 2 februar.

RICHARD LOGAN, har indgået en 1½-årig aftale med med 3. divisionsklubben Boston United. Logan har i de sidste to måneder været på lån i klubben, og med seks scoringer i otte kampe kunne den tidligere Ipswich-spiller og nu manager i Boston United, Neil Thompson, ikke vente med at få Logans underskrift.

DARREN KELLY, målmand på Towns U/19 hold, har fået sin kontrakt ophævet af Ipswich, og kan dermed frit vælge en anden klub på en fri transfer. Irske Darren Kelly kom til Ipswich i juli 2000, og sæsonen efter var han med til at vinde U/17 ligamesterskabet. Kelly har stået på samtlige irske ungdomslandshold fra U/14 til U/19.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch