Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 1 [ Nyhedsarkiv ] Uge 3 »

Index Dato
Counago forsætter spillestil..... 12. januar 2003 ITFC
Tottenham lurer på Marcus Bent..... 12. januar 2003 ITFC
Joe Royle giver Andy Marshall opbakning..... 9. januar 2003 ITFC
Er Marcus Bent den næste på vej væk ???..... 9. januar 2003 ITFC
Clapham skifter til Birmingham..... 9. januar 2003 ITFC
Hjemmesiden oppe igen..... 8. januar 2003 Supporter Club
Clapham overvejer skifte..... 8. januar 2003 ITFC
Marshall på vej ud på sidespor igen ???..... 8. januar 2003 ITFC

Kort nyt Januar 2003

12 januar 2003

Pablo Counago, som for første gang scorede på fremmed græs i gårdsdagens kamp mod Burnley, har overfor den lokale avis, Evening Star, udtalt at han trods sine mange advarsler ikke vil ændre sin aggresive spillestil. Mange troede at Counago skulle sidde over med karantæne mod Burnley, men da advarsler fra UEFA Cup'en ikke tæller i FA regi, så mangler Counago stadigvæk en advarsel før det spanske angrebs-es må sidde over i en kamp.

"Jeg vil altid være den samme. Den psykiske side af mit spil er vigtig, for jeg ville aldrig være den samme uden. Jeg er ligeglad med de gule kort, sådanne ting sker." udtalte Counago før kampen mod Burnley på Turf Moor. Counago havde indtil kampen mod Burnley ikke scoret et eneste mål på udebane, men det ændrede han selv på ved at bringe Town i spidsen med 1 - 0. Counago måtte senere i første halvleg gå ud med en skade, og for Counagos vedkommende blev det heller ikke til nogle gule kort.

Af mr


12 januar 2003

Marcus har inden for de seneste par dage været sat kraftigt i forbindelse med et skifte til Tottenham Hotspur, men selv ligger Bent ikke noget i rygterne, og vil hellere koncentrere sig fuldt ud for at komme tilbage til toppen med Ipswich.

Selvom der ikke er bekræftet noget mellem de to klubber, så tyder meget på at Glen Hoddle er interesseret i Marcus Bent. Rygterne fik et nyt pust, da det i går ikke lykkedes Hoddle at få fat i Boltons stærke angrebsspiller Michael Ricketts på lån sæsonen ud. Ipswich er dog helt sikkert ikke interesseret i at udlåne Marcus Bent, men derimod sigter man på et bud omkring de 3 mio.£, den pris som man sidste år gav til Blackburn Rovers.

Det er som sagt ikke bekræftet fra hverken Spurs' eller Towns side om rygterne taler sandt, men ifølge Tottenhams manager, Glen Hoddle, så er han meget interesseret i at bringe en ny angriber til klubben, og han udtaler selv at klubben har gang i flere ting "bag scenen".

Marcus Bent har intet umiddelbart mod rygterne, og han ser sig da også selv som en spiller med Premier League standard, men om det bliver med Ipswich eller Tottenham kan kun fremtiden vise.

Af mr


9 januar 2003

Andy Marshall Rygterne angående Manchester Citys 3.valg på målmandsposten Nicky Weaver skulle være et af navnene på manager Joe Royles ønskeliste - viser sig IKKE at være aktuelle og Nicky Weavers agent har åbenbart været lidt for åbenmundet ifølge Joe Royle der siger: "Da jeg tilbage i midten af november valgte at give Andy Marshall en pause, forhørte jeg mig angående Nicky Weaver der så var skadet på det tidspunkt - det hele endte med Paul Gerrard kom hertil på lån, så det er en gammel historie".

I stedet for at skabe ny debat omkring målmandsposten, for Andy Marshall i stedet for ros og opbakning af sin chef: "Andy Marshall gør det rigtig godt for tiden, i de to sidste kampe har han leveret det bedste jeg har set fra hans side i min tid som manager for Ipswich - stærkt og sikkert spillende uden fejl, så jeg er meget tilfreds i øjeblikket".

Det er vel også fortjent Andy Marshall omsider for et lille klap på skulderen, i kampen på udebane mod Leicester 2.juledag spillede han en fremragende kamp, på trods af han var noget handicappet af en skade efter et voldsomt sammenstød med en modstander efter kun 10 minutters spil - Andy Marshall bed dog smerterne i sig og spillede kampen til ende.

Nu mangler han bare at få alle Ipswichs fans over på sin side, fansene er delt i to lejre og det er set flere gange, at stewards har måtte gribe ind på stadion, når nogle tilskuere er blevet uenige om Andy Marshalls evner som målmand - i andre tilfælde har tilskuere været på vej ind på banen for at give den tidligere Norwich-keeper en "opsang", men er blevet stoppet af officials. Lad os håbe Andy Marshall forsætter sin positive udvikling og vinder over de utilfredse fans.

Af Lars Lund


9 januar 2003

Marcus Bent Marcus Bent har været genstand for meget opmærksomhed siden hans ankomst til Ipswich for et lidt over år siden. Den tidligere Blackburn-spiller kostede £3.000.000 og scorede imponerende 10 mål for Ipswich i Premier League - det var langt fra alene nok til at undgå nedrykning.

Allerede i starten af indeværende sæson var der bud efter Marcus Bent - Tottenham og Fulham havde følere ude, men eneste regulære henvendelse kom fra Birmingham der ønskede ham på lån, men det ønskede Marcus Bent ikke på trods af Ipswich havde givet grønt lys. Marcus Bent har dog fået en stor del af sæsonen spoleret af skader og er først nu ved at komme i omdrejninger efter en to måneders pause, således har han scoret to gange i de sidste fem ligakampe.

Ikke desto mindre er interessen for Marcus Bent igen for alvor ved at blusse op - Tottenham (igen), Bolton, Birmingham, West Bromwich og West Ham er klubber der er nævnt som værende meget interesseret. Manager Joe Royle afviser dog der har været konkrete henvendelser omkring Marcus Bent, men nu har angriberens agent taget ordet og det skal nok blive genstand for en del opmærksomhed.

Marcus Bents agent, Charles Burt, udtaler nemlig følgende omkring interessen for sin klient: "Faktisk har en del de klubber i Premier League der allerede har været aktive på transfermarkedet forhørt sig om Marcus Bent, men Ipswich har sat en eventuel salgspris til minimum £3.000.000 og det er for højt sat, med det resultat de interesserede klubber har trukket følehornene til sig - men det er vel Ipswichs måde at sige han ikke er til salg."

Det er dog forståeligt Ipswich ikke vil sætte penge til på en klasseangriber der kun har været så kort tid i klubben og da Marcus Bent tilmed er en af de spillere som Joe Royle forventer sig meget af i resten af sæsonen og fremtiden, så for han ikke lov at rejse for enhver pris.

Af de nævnte interesserede klubber er Tottenham nok den mest sandsynlige mulige køber, fordi London-klubbens manager Glenn Hoddle har haft Marcus Bent på sin indkøbsliste siden i sommer. Tottenham skal dog først lige skille sig af med det ukrainske mega-flop Sergei Rebrov og den nærmest evigt skadede oldboys-spiller Les Ferdinand - sker det, så er det ret sikkert Tottenham vil forsøge at købe Marcus Bent.

Af Lars Lund


9 januar 2003

Jamie Clapham skifter omgående til Birmingham for £1.000.000 og ekstra £500.000 vil tilkomme Ipswich, hvis Birmingham vel og mærket overlever i Premier League. Efter betænkningstid, vejede udsigten til at komme til spille mod Arsenal i Premier League allerede i førstkommende weekend højere end at blive på Portman Road og deltage i Ipswichs kurs mod playoff - samt en eventuelt tilbagevenden til den bedste engelske fodboldrække som Ipswich-spiller.

Jamie Clapham var dog meget i tvivl og er på den ene side ked af at skulle rejse nu, men med Ipswichs økonomiske situation i baghovedet var det også en realistisk Jamie Clapham der udtalte: "Jeg har fået en rigtig god kontrakt i Birmingham og på dette tidspunkt i min karriere er det et godt skifte for mig, selvom jeg kommer til at savne dagligdagen og omgivelserne i Ipswich - de dejlige fans, den gode trænerstab og spillerne. Ipswich har fået en meget god pris for mig og jeg ved det ikke er fordi jeg ikke kan bruges længere, men fordi klubben ikke kunne sige nej af økonomiske årsager." Jamie Clapham havde stor ros til manager Joe Royle, som han roste for at have givet ham selvtilliden tilbage og anførte Joe Royles tid i Ipswich, som den periode han havde spillet bedst gennem sine fem år på Portman Road.

Omvendt havde Joe Royle også farvelros til Jamie Clapham: "Jeg fandt først ud af for alvor, hvilken dygtig spiller han er efter jeg blev manager for Ipswich - en superprofessionel og en sympatisk gut der vil blive savnet. Jeg flyttede ham ind på den centrale midtbane og han har været en meget vigtig brik i mit arbejde med at få Ipswich på rette kurs".

Med Jamie Claphams farvel til Portman Road forsvinder dermed et af den forhenværende Ipswich-manager George Burleys måske bedste indkøb overhovedet - med en ret stor transfergevinst tilfølge, samtidig rejser en af de mest stabile spillere set over de sidste 3-4 år og Jamie Clapham har stået bag oplægget til ikke så så Ipswich-mål de sidste fem år, hans gode teknik samt (for det meste) farlige afleveringer ind i feltet vil blive savnet af alle Ipswich-fans.

Af Lars Lund


8 januar 2003

Freepaq har igen haft problemer med deres servere, men denne gang er de undskyldt eftersom det var snestormen d. 5 januar som forsagede en strømafbrydelse. Dette har betydet at vi ikke har været i stand til at opdatere hjemmesiden siden søndag.

Af mr


8 januar 2003

Claphams trøje forbliver blå, men navnet skifter til Birmingham. Venstrekantspilleren Jamie Clapham, som efter Joe Royles ankomst faktisk har optrådt fast på den centrale midtbane og har gjort det fortrinligt - er på vej til Birmingham...

Ipswich har accepteret et tilbud på £1.000.000 og ekstra £500.000 såfremt Birmingham overlever i PL. Clapham der for fem år siden kom til Ipswich fra Tottenham for £300.000 (uden at have spillet på Tottenhams 1.hold) og blev stamspiller på rekordtid, var nok en af de spillere som man ikke havde regnet med ville blive solgt - eller rettere der var andre klubber som var ude efter.

Clapham der netop har rundet 250 kampe,har i sin tid i Ipswich været en af de mest stabile spillere og driftsikre spillere (læs, næsten aldrig skadet) - samtidig har han været god til at spille flere forskellige pladser.

At det netop er ham der tilsyneladende er den første på vej ud af døren virker noget underligt - set i lyset af Clapham selv i et interview igår udtalte, at der ikke var nogen i 1.holdstruppen der var synderligt begejstret for at skulle skifte klub, fordi optimismen var kommet tilbage blandt spillerne og troen på at kunne nå playoff stadig var intakt.

Clapham har idag været til kontraktforhandlinger i Birmingham og der blev IKKE skrevet under, fordi Clapham ønskede 48 timers betænkningstid og han skulle også lige tale med konen. Det skulle være udsigten til at spille i PL med det samme der har fået Clapham til overhovedet at være interesseret og da han ikke hører til de højst lønnede i Ipswich, kan det være han samtidig kan høste en pæn lønstigning.

Af Lars Lund


8 januar 2003

Manchester Citys pt. 3.keeper Nicky Weaver er rygtet på vej til Ipswich på lån. Weaver var fast 1.keeper hos Manchester City, da Joe Royle var manager på Maine Road for to år siden og det var ham der fandt Weaver i Mansfield - siden har målmanden fået stemplet "det evige talent" der aldrig fik udnyttet potientalet.

Hvis der er noget om snakken, vil det være noget af en spand kold spand vand i hovedet på Andy Marshall - han fik pladsen tilbage en kamp før beregnet eller måske kun fordi Paul Gerrard blev skadet og blev sendt hjem til Everton. Siden har Marshall dog gjort det udmærket og målmandstæner Malcolm Webster har sagt Marshall er over sin krise der blev sat godt igang ved hjælp af Ipswichs fans konstant var på nakken af den tidligere Norwich-keeper.

Webster mener iøvrigt Marshall har fortjent at blive accepteret af Ipswichs tilhængere og det skyldes Marshall virkelig har arbejdet særdeles hårdt til træning og med sig selv - med det eneste mål for øjet at gøre det så godt som muligt for Ipswich og det synes Webster en tydeligt forbedret Marshall har vist efter han igen er kommet tilbage på holdet.

Af Lars Lund


MATT HOLLAND, er blevet udtaget til det irske landshold af Irlands nye manager, Brian Kerr. Irland spiller den 12. februar mod Skotland på Hampden Park, og her er der gode muligheder for at se Holland i aktion eftersom den kontroversielle Roy Keane ikke er udtaget.

DEAN BOWDITCH, er blevet udtaget til det engelske U/17-landshold. England møder Grækenland d. 19 februar i Grækenland.

SPONSOR, Towns sponsor, TXU Energi, vil fra starten af næste sæson blive erstattet med Powergen, som en konsekvens af at Powergen har overtaget TXU Energi. Dermed skiftes navnet på begge trøjer også, selvom det ellers kun var meningen at der skulle skiftes til det nye navn på den nye hjemmebanedragt som Town er i klædt fra starten af næste sæson.

UDSAT KAMP, kampen mod Wolverhampton tirsdag d. 18 februar er udsat til onsdag d. 19 februar, en kamp som Supporter Club'en i øvrigt skal over at overvære. Wolverhampton spiller søndag d. 16 februar og har derfor ønsket at få kampen rykket med en dag. Den modsatte kamp to uger senere på Molineux er ligeledes rykket en dag frem.

CHRIS HOGG, skal i denne uge til en turnering i Egypten med det engelske U/18-landshold. Udover Egypten skal England op imod Burkino Faso, Mali og Nigeria. Turneringen startede d. 19 januar og er færdig igen d. 2 februar.

RICHARD LOGAN, har indgået en 1½-årig aftale med med 3. divisionsklubben Boston United. Logan har i de sidste to måneder været på lån i klubben, og med seks scoringer i otte kampe kunne den tidligere Ipswich-spiller og nu manager i Boston United, Neil Thompson, ikke vente med at få Logans underskrift.

DARREN KELLY, målmand på Towns U/19 hold, har fået sin kontrakt ophævet af Ipswich, og kan dermed frit vælge en anden klub på en fri transfer. Irske Darren Kelly kom til Ipswich i juli 2000, og sæsonen efter var han med til at vinde U/17 ligamesterskabet. Kelly har stået på samtlige irske ungdomslandshold fra U/14 til U/19.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch