Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 3 [ Nyhedsarkiv ] Uge 5 »

Index Dato
Ny Screensaver...... 24. januar 2003 Supporter Club
Reuser tilbudt fri transfer !! - George måske til Fenerbahce...... 23. januar 2003 ITFC
Svingdøren på overarbejde i Ipswich..... 23. januar 2003 ITFC

Kort nyt Januar 2003

24 januar 2003

Du har nu muligheden for at downloade en helt ny screensaver i vores download-sektion. Det er vores kreative formand, Kenneth, som der har puslet en screensaver sammen.

[ DOWNLOAD ] klik for at downloade.

Af mr


23 januar 2003

Dagens helt store chok for Ipswich-fans rundt omkring er meddelelsen om, at en af de helt store publikumsfavoritter gennem de sidste 2-3 år, hollænderen Martijn Reuser har fået lov til at forlade Portman Road på en fri transfer, så snart han har fundet en ny klub.

Martijn Reuser Efter fem unge uprøvede reserveholdsspillere har fået en fri transfer de sidste par dage, så har to af de mest rutinerede og højestlønnede spillere i Ipswich nu også fået samme besked - først Finidi George og nu altså Martijn Reuser og det skyldes den prekære finansielle situation i Ipswich samt ikke mindst, at Joe Royle mener nigerianeren og hollænderen ikke passer ind i den 3-5-2 opstilling der er blevet Joe Royles foretrukne formation.

Nu har ingen af de to ovennævnte herrer gjort særlig meget opmærksom på sig og de har ikke imponeret deres nye chef - tværtimod, men imodsætning til Martijn Reuser der har været langtidsskadet og er blevet opereret i knæet, så har Finidi George ikke vist den fornødne klasse og det har også knebet med vilje og gejst, så det er meget naturligt den løntunge nigerianer for lov til at rejse, mens der var mange der så frem til Martijn Reusers comeback på Ipswichs hold og hollænderen er først nu ved at komme i omdrejninger efter sin skade. Nu ser det så ud til, at Martijn Reusers optræden som indskifter i FA-cupkampen mod Morecambe blev den sidste i Ipswich-trøjen og det vil mange være utroligt skuffet over.

Martijn Reuser kom til Ipswich på lån fra Ajax Amsterdam lidt over halvvejs gennem 1999/2000-sæsonen og blev omgående meget populær, da han scorede et par meget vigtige mål og kronen på værket var det flotte mål i playoff-finalen mod Barnsley der slog sejren på 4-2 fast, hvorefter han hen over sommeren skiftede permanent til Ipswich for £1.000.000.

I den følgende sæson i Premier League havde Martijn Reuser en stor andel i Ipswich sluttede på den mindeværdige 5.plads - kreativ, ofte sprudlende og med en række spektakulære scoringer stod hollænderen stærkt i billedet, men det var også ret tydeligt han var bedst når det kørte for holdet.

2001/2002-sæsonen endte som bekendt med nedrykning og selvom Martijn Reuser var næsten fast mand på holdet gennem hele sæsonen, så kom han aldrig op på samme høje niveau som i sæsonen før, samtidig kæmpede hollænderen med manglende selvtillid og han fremstod også som værende noget utrænet og uengageret.

Alligevel var der mange der håbede på Ipswich ville beholde Martijn Reuser efter nedrykningen til 1.division, da han jo havde bevist sit værd tidligere på dette niveau - hollænderen blev som bekendt, men kom ikke til at spille nogen som helst rolle i George Burleys sidste tid som Ipswich-manager og ej heller efter Joe Royles ankomst, det skyldes dog (måske) den knæskade der senere medførte en operation, i hvert fald er Martijn Reuser først nu ved at være helt klar igen og har spillet en række kampe på reserveholdet, men Joe Royle har åbenbart vurderet hollænderen ikke har nogen fremtid på Portman Road.

Efter 77 kampe og 13 mål for Ipswich skal 27-årige Martijn Reuser nu til at finde en anden klub, eneste engelske klub der flere gange har været interesseret i at få fat i hollænderen er Charlton og det kan være London-klubben på ny vil være interesseret, især nu da han kan skifte på en fri transfer.

Angående Finidi George, så er han på det seneste sat i forbindelse med tyrkiske Fenerbahce, men der er kommet modstridende udmeldinger om forløbet af de forhandlinger der åbenbart finder sted i øjeblikket - kommer en aftale i stand vil det virke lidt mystisk, da nigerianerens gravide kone forlængst har forladt Ipswich og er flyttet til Spanien...

Af Lars Lund


23 januar 2003

Svingdøren i Ipswich er på overarbejde i øjeblikket. Dels er transfervinduet stadig åbent, og dels har Joe Royle fået at vide af bestyrelsen i Ipswich, at han skal trimme truppen for at spare lønudgifter og for at komme af med spillere, han ikke mener har en fremtid i Ipswich.

Jamie Clapham er solgt til Birmingham, Finidi George er på vej væk og på det seneste har de unge Robert Dickinson og Darren Kelly fået frie transfers. I går kom turen så til U19 angriber Steve Burton og forsvarsreserven Lee Beevers, mens Justin Miller ligeledes må forlade Portman Road. For både Burtons og Beevers' vedkommende udløber kontrakterne til sommer, og Joe Royle har meddelt de to spillere at kontrakterne ikke bliver forlænget.

Både Burton og Beevers har vist lovende takter i deres tid i ungdomsrækkerne på Portman Road. Tidligere manager George Burley havde rosende ord til Lee Beevers, da han tilbød ham professionel kontrakt, men Beevers indsats det sidste års tid hos reserverne har åbenbart ikke været god nok. Burton har ikke fået så mange chancer på reserveholdet, men har gjort det godt for U19-holdet. Tidligere i indeværende sæson var Burton på lån i 3. divisionsklubben Boston United og her gik det udmærket.

Burtons problem i Ipswich er dog, at der er en del angribere til rådighed. Med en række unge angribere i Darren Bent, Marcus Bent og Pablo Counago plus et par store talenter på vej i Sam Morrow og Dean Bowditch på ungdomsholdene, ligner det ikke meget spilletid til Burton, og på den led er en fri transfer i orden. Burton får nu muligheden for at finde sig en ny klub med hjælp fra trænerstaben på Portman Road.

Justin Miller må også igennem svingdøren på Portman Road, da ligesom Beevers og Burton ikke er blevet set god nok af Royle. Royle insistere dog på at Miller sagtens kan spille førsteholdsfodbold på et lavere niveau. Og netop det at Miller kan være med på et lavere viste han i sit tre-måneders ophold hos 3. divisionsklubben Leyton Orient, hvor det blev til 18 kampe fra start.

Af Henrik Blond-Sørensen


MATT HOLLAND, er blevet udtaget til det irske landshold af Irlands nye manager, Brian Kerr. Irland spiller den 12. februar mod Skotland på Hampden Park, og her er der gode muligheder for at se Holland i aktion eftersom den kontroversielle Roy Keane ikke er udtaget.

DEAN BOWDITCH, er blevet udtaget til det engelske U/17-landshold. England møder Grækenland d. 19 februar i Grækenland.

SPONSOR, Towns sponsor, TXU Energi, vil fra starten af næste sæson blive erstattet med Powergen, som en konsekvens af at Powergen har overtaget TXU Energi. Dermed skiftes navnet på begge trøjer også, selvom det ellers kun var meningen at der skulle skiftes til det nye navn på den nye hjemmebanedragt som Town er i klædt fra starten af næste sæson.

UDSAT KAMP, kampen mod Wolverhampton tirsdag d. 18 februar er udsat til onsdag d. 19 februar, en kamp som Supporter Club'en i øvrigt skal over at overvære. Wolverhampton spiller søndag d. 16 februar og har derfor ønsket at få kampen rykket med en dag. Den modsatte kamp to uger senere på Molineux er ligeledes rykket en dag frem.

CHRIS HOGG, skal i denne uge til en turnering i Egypten med det engelske U/18-landshold. Udover Egypten skal England op imod Burkino Faso, Mali og Nigeria. Turneringen startede d. 19 januar og er færdig igen d. 2 februar.

RICHARD LOGAN, har indgået en 1½-årig aftale med med 3. divisionsklubben Boston United. Logan har i de sidste to måneder været på lån i klubben, og med seks scoringer i otte kampe kunne den tidligere Ipswich-spiller og nu manager i Boston United, Neil Thompson, ikke vente med at få Logans underskrift.

DARREN KELLY, målmand på Towns U/19 hold, har fået sin kontrakt ophævet af Ipswich, og kan dermed frit vælge en anden klub på en fri transfer. Irske Darren Kelly kom til Ipswich i juli 2000, og sæsonen efter var han med til at vinde U/17 ligamesterskabet. Kelly har stået på samtlige irske ungdomslandshold fra U/14 til U/19.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch