Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 4 [ Nyhedsarkiv ] Uge 6 »

Index Dato
Ikke noget udsalg på Portman Road i denne omgang...... 1. februar 2003
Transfer Talk...... 30. januar 2003

Kort nyt Januar 2003

1 februar 2003

Da Jamie Clapham, kort efter transfervinduet var åbnet i starten af januar, blev solgt til Birmingham for £1.300.000 og ekstra £200.000 i tilfælde af Birmingham bliver hængende i Premier League - så frygtede de fleste Ipswich-fans det helt store udsalg af de bedste og mest værdifulde spillere begyndte på Portman Road. Men det blev aldrig til mere end rygter og det var Hermann Hreidarsson, Marcus Bent og anfører Matthew Holland der blev sat i forbindelse med flere af de nedrykningstruede klubber i Premier League, samtidig blev de to unge Darren Ambrose og Darren Bent også kædet sammen med flere af storklubberne - men, der kom aldrig nogen konkrete tilbud på nogen af ovennævnte spillere og det hænger nok sammen med den økonomiske nedtur der præger engelsk fodbold for tiden, hvilket kun gør de helt store klubber i stand til at foretage store og dyre indkøb.

Ipswich forsøgte ellers, for lette den lidt spændte økonomiske situation på Portman Road, at forære to af de højst lønnede væk, da Finidi George og Martijn Reuser begge blev tilbudt fri transfers, men selvom de begge to kunne skifte kvit og frit er der ikke kommet nogen henvendelser, dermed er det ret sikkert nigerianeren og hollænderen forbliver i Ipswich indtil sommer, såfremt deres kontrakter ikke bliver ophævet inden i gensidig forståelse og det er en løsning Ipswich nok ikke råd til, fordi Finidi George og Martijn Reuser sikkert skal have et ret stort engangsbeløb som kompensation for ophævelse af kontrakten.

Flere af de unge spillere på Ipswichs reservehold er også tilbudt fri transfer, fordi deres kontrakter ikke bliver forlænget til sommer, men den eneste der har været i stand til at finde sig en ny klub allerede nu er centerforsvareren Justin Miller der har fået kontrakt hos 3.divisionsklubben Leyton Orient frem til sommeren 2005 -Londonklubben kendte udmærket sydafrikaneren i forvejen, da han har spillet tre måneder på lån i denne sæson og da blandt andet Hartlepool, Bournemouth og Carlisle også begyndte at vise interesse for Justin Miller, så fik Leyton Orient travlt med at sikre sig den lovende forsvarsspiller.

Selvom det stadig er muligt for klubberne udenfor Premier League at handle frem til udgangen af marts, så er det nu meget usandsynligt Ipswich skiller sig af med nogen spillere før til sommer, fordi ingen klubber udenfor Premier League har råd til at købe nogen af Ipswichs mest markante spillere og det vil heller ikke være særligt klogt at sælge til en af konkurrenterne i 1.division.

Alle ved Ipswich ikke har haft mulighed for at anskaffe sig nye spillere gennem praktisk taget hele sæsonen, men alligevel er Ipswich blevet sat i forbindelse med Carlisle 22-årige forsvarer og anfører Peter Murphy, samt Inverness CT's farlige angriber Dennis Wyness, Joe Royle har indrømmet begge spillere er blevet fulgt af Ipswichs talentspejdere, men der har aldrig været tale om nogen af de to spillere skulle være på vej til Portman Road i den nærmeste fremtid.

Derudover har Paul Gerrard på ny været sat i forbindelse med Ipswich, men selvom Everton-keeperen for nyligt har luftet sit ønske om at komme til en anden klub, så er der pt ikke nogen planer om Paul Gerrard igen skal på lån hos Ipswich - men, det er ingenlunde utænkeligt det kommer på tale, såfremt Ipswichs førstevalg på målmandsposten Andy Marshall igen kommer ud for et formdyk.

Joe Royle kan dermed glæde sig over, at alle mand er ombord i resten af sæsonen (undtagen Jamie Clapham) og forsætter den opgående formkurve i ligaen, så kan de sidste tre måneder af sæsonen blive særdeles spændende for alle Ipswich-fans.

Af Lars Lund


30 januar 2003

Det er ikke de store spekulationer omkring salg af spillerne hos Town som der er blevet snakket lystigt om i de seneste par uger, og med transfervinduets lukning i morgen (fredag d. 31. januar kl. 24.00) må vi nok konstatere at Town ikke for solgt ud i spillerstaben inden lørdag. Rygterne plejer ellers at svirer lystigt i den engelske presse, men med den økonomiske krise som engelsk fodbold er inde i, så har stort set alle rygter været så løse at de ikke engang kunne diskuteres.

Spændende er det dog at Ipswich i de seneste par dage er blevet sat i forbindelse med tre spillere. Ipswich har haft et godt øje til Carlisle Uniteds 22-årige kaptajn, Peter Murphy. Murphy har spillet flere ungdomslandsholdskampe for Irland, ligesom det også er blevet til et par optrædender for det irske A-landshold. Det skal selvfølgelig nævnes at Murphys kontrakt udløber til sommer, og at han derfra gratis kan skifte til en anden klub.

Paul Gerrard er en anden som også sættes i forbindelse med Town. Gerrard udtalte tidligere på ugen at hans fremtid ikke ligger i Everton, og han derfor vil kigge efter en anden klub. Da Ipswich tidligere på sæsonen har haft Gerrard på lån, og da det samtidigt er kommet frem at en klub fra 1. division har meldt sig interesseret, så er valget naturligt havnet hos Town, men et transferskifte syntes usandsynligt eftersom Everton mindst skal have omkring £300.000 for Gerrard.

Den sidste spiller som er blevet sat i forbindelse med Town er Inverness' farlige angriber Dennis Wyness. Royle har indrømmet at Town har kig på den målfarlige angriber, som der har scoret 20 mål i 26 kampe i denne sæson.

Af mr


MATT HOLLAND, er blevet udtaget til det irske landshold af Irlands nye manager, Brian Kerr. Irland spiller den 12. februar mod Skotland på Hampden Park, og her er der gode muligheder for at se Holland i aktion eftersom den kontroversielle Roy Keane ikke er udtaget.

DEAN BOWDITCH, er blevet udtaget til det engelske U/17-landshold. England møder Grækenland d. 19 februar i Grækenland.

SPONSOR, Towns sponsor, TXU Energi, vil fra starten af næste sæson blive erstattet med Powergen, som en konsekvens af at Powergen har overtaget TXU Energi. Dermed skiftes navnet på begge trøjer også, selvom det ellers kun var meningen at der skulle skiftes til det nye navn på den nye hjemmebanedragt som Town er i klædt fra starten af næste sæson.

UDSAT KAMP, kampen mod Wolverhampton tirsdag d. 18 februar er udsat til onsdag d. 19 februar, en kamp som Supporter Club'en i øvrigt skal over at overvære. Wolverhampton spiller søndag d. 16 februar og har derfor ønsket at få kampen rykket med en dag. Den modsatte kamp to uger senere på Molineux er ligeledes rykket en dag frem.

CHRIS HOGG, skal i denne uge til en turnering i Egypten med det engelske U/18-landshold. Udover Egypten skal England op imod Burkino Faso, Mali og Nigeria. Turneringen startede d. 19 januar og er færdig igen d. 2 februar.

RICHARD LOGAN, har indgået en 1½-årig aftale med med 3. divisionsklubben Boston United. Logan har i de sidste to måneder været på lån i klubben, og med seks scoringer i otte kampe kunne den tidligere Ipswich-spiller og nu manager i Boston United, Neil Thompson, ikke vente med at få Logans underskrift.

DARREN KELLY, målmand på Towns U/19 hold, har fået sin kontrakt ophævet af Ipswich, og kan dermed frit vælge en anden klub på en fri transfer. Irske Darren Kelly kom til Ipswich i juli 2000, og sæsonen efter var han med til at vinde U/17 ligamesterskabet. Kelly har stået på samtlige irske ungdomslandshold fra U/14 til U/19.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch