Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Uge 5 [ Nyhedsarkiv ] Uge 7 »

Index Dato
Robson fylder år...... 9. februar 2003 ITFC
Nyt sponsorlogo...... 7. februar 2003 ITFC
Chris Hogg retur fra U18-turnering...... 6. februar 2003 ITFC
Dale Roberts død...... 5. februar 2003 ITFC

Kort nyt Februar 2003

9 februar 2003

D. 18. februar runder den tidligere Ipswich-manager Bobby Robson de 70 år. Britisk presse er derfor i disse dage oversvømmet med mindeartikler, historiske tilbageblik og et kig i fremtid omkring den nuværende Newcastle boss. Vi har plukket de bedste roser i en smuk buket, som du kan klikke dig frem til:

Af Kenneth Andersen


7 februar 2003

Ambrose iført Towns udebanetrøje med den nye sponsor, Powergen. Towns spilletrøjer skal til sommer en gang i trykkeriet - igen. Sidste sæson ændrede Ipswich sponsoren Greene King ud med TXU Energi, men nu er TXU Energi blevet overtaget af Powergen, og firmaet ser helst at Town spiller i Powergens navn, en aftale som træder i kraft fra starten af næste sæson. Det nye sponsorlogo kommer til at se ud som på billedet af Ambrose iført den "nye" udebanetrøje.

Ændringen af sponsorlogoet kommer på et tidspunkt hvor Ipswich lige har skiftet udebanetrøje, alle udebanetrøjer vil derfor blive solgt til halv pris. Hjemmebanetrøjen bliver som bekendt skiftet ud til næste sæson, så her er prisen allerede sat ned.

Af Michael Rasmussen


6 februar 2003

Chris Hogg er tilbage på Portman Road efter at have tilbragt et par uger med det engelske U18-landshold i forbindelse med en turnering i Egypten. Turneringen hed UEFA/CAF Meridian Cup og havde deltagelse af England, Spanien, Frankrig og Schweiz fra Europa og Egypten, Mali, Nigeria og Burkina Faso fra Afrika, der hver især skulle møde holdene fra det andet kontinent.

Mødet med de afrikanske hold gav Hogg en masse værdifuld erfaring. Specielt mod Burkina Faso fik Hogg den afrikanske fysik at føle, og det overraskede ham, at de i så ung en alder er så fysiske stærke. Spillerne fra Burkina Faso havde dog lidt svært ved at styre fysikken. Mod England fik det afrikanske hold 2 mand vist ud og i et andet opgør fik de 5 mand vist ud, så kampen måtte afbrydes.

Towns unge forsvarstalent var med i de tre første kampe, 3-2 over Burkina Faso, 1-1 mod Mali og 1-0 sejren over Egypten, men to advarsler i turneringen gav ham karantæne i det sidste opgør mod Nigeria, der sluttede 0-0. Spanien vandt turneringen, og det var et hold, som Hogg var meget imponeret over.

Ud over fodbold blev det til en enkel fridag for de engelske spillere, og dagen blev brugt til at besøge pyramiderne. For Hogg er disse ture vigtig erfaring, og der er ingen tvivl om, at han kan bruge dem til at udvikle sig som spiller og det kommer Ipswich til gavn. Hogg har været fast på de forskellige engelske ungdomslandshold og forhåbentlig kan han fortsætte nu, hvor han er ved at nå en meget afgørende alder med sine 17 år. Vi har tidligere set med eksempelvis Richard Logan at fordi man er et stort talent og har succes på diverse engelske ungdomslandshold, er det ikke ensbetydende med at man slå igennem som senior spiller.

Af Henrik Blond-Sørensen


5 februar 2003

Dale Roberts med reservernes trofæ fra sidste sæsons mesterskab Dagen idag får sit helt eget lille triste kapitel i Ipswichs historie, det blev nemlig dagen hvor et populært ansigt i og omkring Ipswich Town FC Dale Roberts måtte give op over for den kræftsygdom som der har præget hans liv gennem det seneste år. Dale Roberts sov stille ind i morges, og hans person vil blive husket af alle eftersom han altid har tilhørt de blå.

Dale Roberts startede sin karriere i Ipswich. Roberts spillede i Ipswich i seks år før han drog videre til Hull City, inden da havde han nået at optræde 18 gange i startopstillingen for Town.

I skyggen af Burley

15 år efter Roberts havde skiftet Ipswich-trøjen ud med Hulls, så var han igen tilbage på Portman Road, men denne gang som træner. George Burley var en af Dale Roberts' nære venner helt tilbage fra Roberts' aktive karriere i Ipswich. Dette skar igennem da George Burley blev udvalgt som ny manager i skotske Ayr, for her ville Burley nemlig assisteres af sin gode ven Roberts.

Det blev dog til et hurtigt exit i Ayr, men kort efter fyringen blev Burley ansat i Colchester, og Dale Roberts blev endnu engang udnævnt som assistent. Ringen sluttede i 1995 da Dale Roberts blev udnævnt som assistent manager i Ipswich for hvem andre end George Burley.

Dale Roberts har været knyttet til Ipswich siden, men grundet sin sygdom blev Roberts nødt til at trække sig tilbage sidste år, da kunne heldbredet ikke følge med længere. Roberts virkede i de sidste par sæsoner som førsteholdstræner for reserverne, og det med succes, således vandt reserverne ligaen i sidste sæson, og det trofæ må vist tilhøre Roberts...

Af Michael Rasmussen


MATT HOLLAND, er blevet udråbt som Irlands nye landsholdskaptajn af den nye manager Brian Kerr, og han vil dermed bærer anførerbindet i Irlands venskabskamp mod Skotland onsdag aften på Hampden Park, hvilket bliver Hollands 28. optræden for Eire.

JOHN McGREAL, er ved at komme sig over sin langvarige skade som der har holdt ham ude i lidt over to måneder, efter han måtte udgå i 1 - 1 kampen mod Brighton H.A. på Withdean Stadium. McGreal vil være at finde blandt reserverne når de i aften, onsdag, møder Arsenal hjemme.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch