Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Morrow scoring ikke nok

5 december 2002
Reserveligaen
Coventry City 1 - 3

Ipswichs reserver gjorde det fornuftigt men det var langt fra nok mod et rigtig godt spillende Coventry hold med bl.a. den tidligere Ikast-keeper Morten Hyldgaard på holdet.

Coventry startede stærkt og havde flere gode chancer, som Town-keeper James Pullen dog tog sig af. Town var farligst på dødbolde i startfasen og bl.a. Martijn Reuser havde et par gode frisparksforsøg. Ipswich kom bedre og bedre ind i kampen men efter 25 minutter gik det alligevel galt. Bagud 1-0 pressede Town videre og Ian Westlake havde et godt forsøg langt ude fra. Kort inden pausen var den igen gal i Town-forsvaret, der blev udspillet og en Coventry kunne let score til 2-0.

Der skulle ikke gå mange minutter af anden halvleg før kampen reelt var afgjort. Halvlegens første hjørnespark til Coventry blev omsat i mål til 3-0 føring. Midt i anden halvleg lignede det 4-0 til gæsterne, da Coventry fik tilkendt straffespark, men Pullen i Town-målet reddede på fin vis forsøget.

Town havde i anden halvleg Sam Morrow og Dean Bowditch i front og makkerparret fra U17 og U19 gjorde det godt uden dog at kunne gøre den helt store forskel. Morrow brændte et par store chancer, men 11 minutter før tid lykkedes det for den unge angriber at score et trøstmål. Erkan Okay sendte en høj bold ind i feltet og her kom Morrow højest og headede bolden i mål til slutresultatet 3-1.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch