Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Argentinsk besøg

Af Michael Rasmussen

9 februar 2003
Træningskamp
ITFC - Boca Juniors 0 - 0

Boca Juniors Argentinske Boca Juniors' U/20 hold har været et smut i England, og her skulle Ipswich stå for modstanden i en træningskamp på træningsanlæget, Playford Road. Ipswich stillede med et ungt mandskab, som der foran et par hundrede mennesker spillede 0 - 0.

Der blev gået til den i alle 90 minutter, og havde det ikke været fordi det var en træningskamp, så havde man nok set mere end det ene røde kort som tilfaldt Towns Aiden Collins.

Trods at have et par spillere med, som man ikke ser i Academy regi, så spillede Town godt, og specielt James Pullen i målet udmærkede sig med et par gode redninger. Bedste Town forsøg i kampen stod Dean Bowditch for i anden halvleg, men han fik ikke hul på bylden, og dermed endte kampen som startede, 0 - 0.

Rundt omkring var der talentspejdere fra diverse Premier League klubber, ligesom Boca Juniors også selv havde et par stykker med for at give et indtryk af spillerne til kollegerne fra bl.a. Chelsea og Liverpool.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch