Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Knebent nederlag til Watford

Af Henrik Blond-Sørensen

11 december 2002
Reserveligaen
(U) Watford 0 - 1

Reserveholdet tog forskud på lørdagens opgør mod Watford i 1. division, men trods en god indsats af Steve McCalls tropper blev det til et knebent nederlag på en Watford scoring et kvarter før tid.

Town stillede med en blanding af unge og gamle spillere. I forsvaret spillede den unge engelske landsholdsspiller Chris Hogg en god kamp, mens både Martijn Reuser og Marcus Bent fortsatte deres kamp for at komme tilbage i topform. Bent spillede en halvleg mens Reuser fik en halvleg på midtbanen og en halvleg i angrebet. Begge spillere er efterhånden klar til en bænkeplads på førsteholdet.

I målet havde Andy Marshall fået chancen for lidt spilletid og den normale førstekeeper gjorde det rigtig godt, og fra Steve McCall var der også roser til Nabil Abidallahs arbejde på midtbanen.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch