Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Af Michael Rasmussen

12 februar 2003
Reserveligaen
ITFC - Arsenal 3 - 0

Ipswich fik en tiltrængt sejr i FA Reserve League South da Arsenal blev sendt hjem med et 3 - 0 nederlag. Ipswich havde Alun Armstrong, Finidi George og Martijn Reuser med i startopstillingen ligesom Big MaC alias John McGreal spillede sin første kamp siden starten af december. Hos Arsenal specielt skulle holde øje med Frederik Ljungberg samt den nye keeper Guillaume Warmuz.

Arsenal frister en placering som nummer tre i reserveligaen, mens Ipswich inden sejren lå og rodede nede i bunden, men med de tre point er der blevet kontakt til det bløde midterfelt.

Arsenal kom bedst fra start, men de måtte se Ipswich løbe med chancerne. Alun Armstrong kom igennem og var alene med keeper Warmuz, en duel som Warmuz vandt med en fodparade. Kort efter headede Martijn Reuser et Matt Richards indlæg lige over mål.

Arsenal svarede godt igen i det 20. minut, da Jeremie Aliadiere fyrede et skud af som ramte James Pullens ene stolpe.

Efter 39 minutters spil bragte John McGreal Ipswich i front. Ian Westlake fik returbolden på et hjørnespark som han selv havde taget, sendte den i over, og her dukkede John McGreal op og headede Town på 1 - 0.

Stuart McCall sendte Dean Bowditch på banen i pausen i stedet for den lettere anonyme Finidi George.

I det 71. minut fik Ipswich tilkendt et straffespark, efter at Martijn Reuser havde sendt et frispark ind i Arsenal muren, og her skønnede dommeren at en Arsenal spiller havde hånd på bolden og dømte dermed straffespark. Martijn Reuser tog sig også af straffesparket, og han scorede sikkert til 2 - 0.

John McGreal lod sig udskifte kort efter Towns scoring til 2 - 0 med Antonio Murray, men ellers spillede McGreal en god kamp til trods for at det var hans første i over to måneder.

To minutter før tid afgjorde Ipswich kampen definetivt. Chris Hogg erobrede bolden på midten og sendte den videre ud til Lee Beevers, Beevers afdriblede en mand og sendt bolden indover til Alun Armstrong som der headede bolden videre til Dean Bowditch, som der sendte bolden i nettet til 3 - 0.

Resultatet lyver en del for Arsenal havde ligeså meget spil som Ipswich, men det var Ipswich som der producerede chancer i denne kamp, og efter McGreals scoring til 1 - 0 var det svært at se hvordan Arsenal ville svare igen.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch