Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Reuser og Bent på rette vej

Af Henrik Blond-Sørensen

18 december 2002
Reserveligaen
Charlton Athletic 1 - 1

Marcus Bent leverede en god præstation, og det ser ud som at Bent er stærkt på vej tilbage efter skaden.
Marcus Bent leverede en god præstation, og det ser ud som at Bent er stærkt på vej tilbage efter skaden.
Steve McCalls tropper gjorde det godt mod en flok stærke Charlton reserver med bl.a. Jonathan Johansson, Mathias Svensson og Jesper Blomqvist på holdet.

Marcus Bent gjorde en rigtig god figur i angrebet og fik 85 minutter på banen. Den farlige angriber, der kom ind og scorede i ligaopgøret mod Watford, er snart klar til startopstillingen på førsteholdet. Martijn Reuser og Finidi George fik begge 90 minutter og specielt Reuser må være klar til spilletid på førsteholdet, der har manglet lidt kreativitet på flankerne.

Charlton havde flere gode chancer i første halvleg, men James Pullen var en god sidste skanse for Town. Town havde selv en række chancer, men uden at de blev udnyttet. I anden halvleg kom Charlton så foran 1-0 og med efterfølgende Charlton dominans så den stilling ud til at holde resten af kampen, men få minutter før sidste fløjt blev Matt Robinson nedlagt i feltet og på det efterfølgende straffespark scorede Reuser sikkert.

Et udmærket resultat for reserverne der har haft en blandet række af resultater indtil nu, men som tidligere nævnt også stiller med et ungt hold i denne sæson.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch